Manuka tree voda

15:23

Už to bude nejaký ten piatok, čo som si obľúbila Manuka tree peeling od Ziaji. Mala som tri balenia a brúsim si zuby na ďalšie. Fakt som bola veľmi spokojná a asi aj preto som sa po dlhšom otáľaní rozhodla kúpiť si aj pleťovú vodu z tejto rady. Prečo dlhšom? V našom meste sa dá Ziaja kúpiť v 101 drogérii, kde sú ale celkom často prázdnejšie regále alebo tam nie je to, čo by som práve chcela. Preto som nakupovala na internete a keďže jednu vec sa kupovať neoplatí, musela som počkať, kým sa mi zoznam rozšíri. Okrem šampónov, ktoré mi pomohli s atopickým ekzémom, som si vzala pár masiek a konečne aj tonikum.




O toniku si môžete prečítať:

   "Manuka tree Astringentné pleťové tonikum
Pôsobenie: Čistí pleť a ukončuje odstraňovanie make-upu. Redukuje rozšírené póry. Obsahuje organické kyseliny s jemným exfoliačným účinkom. Pomáha upokojiť prejavy akné. Pripravuje pokožku na ďalšiu kozmetickú starostlivosť.
Použitie: Naneste pomocou vatového tampónu na očistenú pokožku. Používajte ráno aj večer."
Manuka tree rada zaznamenala celkom pozitívne ohlasy, sama som skúsila dva šikovné kúsky, s ktorými som bola spokojná. Krémy som nemala, ale tie mi veľmi nechýbajú. Mám trochu problém vybrať si krém, ktorý mi ozaj sadne a v minulosti mi dva od Ziaji nesadli, preto sa po nich už veľmi neobzerám. Ale pleťová voda, to je už o inom! Je v peknom zelenom obale, má 200 ml a rozprašovač. Na jednej strane mi rozprašovač vyhovuje, ale niekedy mám pocit, že skorej balenie otvorím, nalejem na tampón a zatvorím, než si nastriekam toľko tonika, koľko potrebujem :) Nevadí, aj tak som rada, že je tam ten rozprašovač. Vôňa je ... no, zaujímavá. Nemám pocit, že by mi pripomínala peeling. A veľmi sa mi ani nepáči, pre mňa je v nej niečo rušivé. To je ale len subjektívne mínus, lebo každému sa páči niečo iné. Neobsahuje alkohol, na pleti neštípe, nemám pocit pnutia a nevysušuje. Už dávnejšie som si všimla, že hoci mnohé pleťové vody na akné a problematickú pokožku vysušujú, už dlhšie som tento problém nemala. Možno si ho len nestíham všimnúť, lebo hneď používam denný alebo nočný krém. Používam ju na dočisteine pleti, ráno po pleťovom mliečku, večer po peelingu a čistiacom géle. Pomáha sťahovať rozšírené póry, zmatňuje pokožku, upokojuje ju a čistí. Celkovo hodnotím pleťovú vodu ako celkom  vydarenú - nevonia mi, ale dokáže pomáhať.
Plusy:
  • pekný obal, priesvitný (vidno, koľko vody ešte ostáva) s rozprašovačom
  • neobsahuje alkohol
  • nedráždi pokožku, nevysušuje mi ju
  • zmatňuje, čistí, upokojuje
Mínusy:
  • nevonia mi
Kúpila som ju za 3,51 a môžete ju kúpiť na internete alebo vo vybraných obchodoch.
Mali ste ničo z rady Manuka Tree? :)

You Might Also Like

9 Vaše komentáre

  1. ahoj, z tejto rady som nemala nič, no mala som celú radu ziaja sensitive a s tou som bola naozaj spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tiež som z tejto rady nič nevyskúšala, ale vyzerá to dosť dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja ju mám veľmi rada, už ju používam dlhší čas a ubúda neskutočne pomaly :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Po nej pokukujem dosť dlho, no nikdy som sa k tomu nedostala. Nikdy to neprišlo do bodu- potrebujem to! Takže uvidím, či sa niekedy k tomu dostanem :D
    Life-by-romi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som si ju kúpila len preto, že som mala rada peeling :)

      Odstrániť
  5. Veľmi zaujímavý výrobok. Ak by som mala problém s akné, určite po ňom siahnem. Jemný exfoliačný účinok je pri problémoch s vyrážkami účinný. Mám to odskúšané..

    keelifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe