Tropický kokos

19:28

Sú veci, ktoré patria neodmysliteľne k letu. Kokos je jedným z tých najletnejších. Teda, aspoň pre mňa. Vždy sa mi spája s exotikou a akýmsi pokojom a oddychom. Ziaja priniesla na leto produkty ako stvorené a rada Tropický kokos sa naozaj môže stať malou exotikou v kúpeľni. Rozhodla som sa ju vyskúšať nielen preto, lebo som sa nevedela dočkať vône, ale aj preto, lebo obsahuje cukrový peeling, ktorý milujem, sprchový gél, ktorých sa doma minie veľa a telové mliečko, ktoré  v lete nesmie chýbať, aby opálená pokožka nebola vysušená. Peelingy od Ziaja patria k tým lepším, lebo ich je na pokožke cítiť a je po nich vidieť aj výsledky. Je to skvelý pomocník v boji s celulitídou a pokožka je ako vymenená. Ziaja má obyčajne veľmi kvalitné produkty, preto som sa na ne vrhla s radosťou.








Začnem s peelingom, pretože naň som sa najviac tešila a tiež ich pravidelne používam a veľa miniem. Tento peeling má niekoľko skvelých vlastností. Nie je veľký, preto je skvelý aj na dovolenku a doma sa mi vmestil aj do kútika, kde som si myslela, že nič nevtesnám :) Myslela som si, že keď sa jedná o kokosovú líniu, bude veľmi kokosový. Niekde v pozadí ho cítiť je, ale nie je to len o kokose. Skorej by som povedala, že vonia ako miešaný letný drink, správne namixovaný, aby voňal morom, slnkom a zábavou. Vonia inak, ale pekne. Je cukrový, čo milujem, lebo čiastočky je pri použití cítiť a aj tak sú k pokožke dostatočne jemné. Cukor a olej (bambucké maslo a makadamiový olej) sú v dokonalej harmónii, peeling nie je hustý ani riedky. Taký akurát. Perfektne sa s ním umýva, pokožku čistí a odstraňuje odumreté bunky. Vďaka olejovej zložke ostáva pokožka hydratovaná, ale nemastná. Po aplikácii peelingu nemusím použiť telové mlieko, lebo hydratácia je dostatočná. Úžasne ju zjemňuje, radosť pohladkať. Ostáva aj čistá a ako som spomenula, je účinný aj v boji s celulitídou. Okrem zloženia mu nemôžem nič vytknúť, je fantastický. Vrelo ho odporúčam, s pokožkou robí divy. Má 100 ml a je v plastovom obale, ktorý po jeho minutí možno pokojne využiť ďalej, lebo je pevný a vhodný na odkladanie drobností. Peelingy ale neodporúčam používam denne, všetkého veľa škodí :)







Druhým produktom, aj v rebríčku obľúbenosti, je sprchový gél, ktorý sa doma  veľkej obľube. Alebo teda krémové mydlo, aby som bola presnejšia. Podobne ako peeling i telové mliečko je v bielom obale zdobený kokosom, aby vám pripomenul, že je letne kokosový. Má 200 ml a môže byť aj penou do kúpeľa. Je biely, krémový  a nepatrí k tým, ktoré veľmi penia. Mne to neprekáža, na pene si nepotrpím, podstatné je, aby čistil, nevysušoval a keď vonia,  je to fajn bonus. Tento vonia pekne. Ľahko, sladko, jemnejšia ako peeling, ale vôňa pomerne rýchlo vyprchá. Pokožku pri umývaní nevysušuje, ale po použití siaham na rozdiel od peelingu po kréme, lebo necítim dostatočnú dávku hydratácie. Umyje, vonia, prinesie kúsok exotiky. Rozhodne príjemná zmena v kúpeľni a myslím, že dokáže osloviť na prvé ovoňanie.







Posledným kúskom  je telový balzam, ktorý používajú najmä ostatný členovia rodiny. Podobne ako sprchový gél je v bielom plastovom obale s objemom 200 ml. Vonia jemne, pekne, kokosovo, ako jeho predchodcovia. Podčiarkne vôňu a vonia dlhšie ako sprchový gél. Má veľmi dobrú konzistenciu, niečo medzi krémom a gélom. Ani riedky, ani hustý, skvelý na leto. Rýchlo ho rozotriete, ešte rýchlejšie sa vsiakne, lebo je ľahký a nemastný. Pokožka ostane jemná, bez mastného alebo lepkavého filmu. Aj večer, keď ho nanášam, sa relatívne rýchlo môžem obliecť a nezašpiním nočnú košeľu. Letná vydarená limitka má svoje čaro a rozhodne sa do nej oplatí ísť, ak ste milovníkom ovocných vôní :) Okrem niektorých zložiek im niet čo vyčítať.

Výrobky Ziaja zoženiete v piatich obchodíkoch: Avion Bratislava, Aupark Košice, OC Forum Poprad, OD Prior Trenčín, NC City Arena Trnava a na stránke www.dobrakozmetika.sk.

Aká vôňa je vaša letná? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Vypadá to lákavě :) Kokos mám moc ráda i k jídlu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Miluji vůni kokosu a celkově značku Ziaja mám ráda, takže po produktech mrknu a nějaký vyzkouším :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Taktiež milujem kokosovú vôňu, musí to byť skvelá kolekcia :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe