Taká neobyčajná ružová kráska

17:52

Už dávnejšie som telefonovala s jednou milou majiteľkou českého eshopu, ktorá mi vysvetľovala, ako fungujú prírodné farby na vlasy. Takéto školenie cez Skype bola naozaj zábava a veľa som sa naučila. Reč prišla aj na môj atopický ekzém, ktorý ma trápi už roky. Rozprávali sme sa o vhodných šampónoch a skončili sme pri značke OnlyBio, ktorá má zaujímavé zloženie. Samozrejme, po telefonáte som sa na ňu musela pozrieť trochu lepšie a nakoniec som neskončila len pri nákupe šampónu. Odniesla som si aj micelárny odstraňovač make upu, teda  micelárnu vodu.

OnlyBio micelárny odstraňovač make upu

OnlyBio micelárny odstraňovač make upu zloženie

OnlyBio

OnlyBio micelárny odstraňovač make upu

Za značkou OnlyBio stojí poľská firma, ktorá sa zaoberá vývojom a výskumom. Starostlivo vyrábajú prírodnú kozmetiku a garantujú 99% prírodných surovín. Má certifikát EcoCert - Cosmos Natural a pýši sa aj unikátnou technológiou biorafinácie surfaktínu z repky. Toto všetko ma oslovilo natoľko, že som jej dala šancu a vybrala som si dva kúsky. Dnes mám doma tri šampóny, jeden som kúpila aj mamine, odličovač a plánujem si zbierku rozšíriť.

Micelárny odstraňovač make upu je pomerne vznešené meno, za ktorým sa ukrýva micelárna voda. Balená je v tmavom sklenom obale s pumpičkou a má 250 ml. Ozdobuje ju ružová etiketa a vyzerá pekne. Zo starším obalov zo šampónu som si urobila dávkovač tekutého mydla a občas tam prelievam aj z veľkých šampónov. Navyše, sklo sa dá dobre recyklovať, preto mi vyhovuje trochu viac ako plast. 

Micelárna voda je bez výraznejšej vône a aj preto by mala vyhovovať aj citlivejšej pleti. Obsahuje:
  • Fytosteroly z repkového oleja, ktoré vyživujú, podporujú produkciu kolagénu a regenerujú
  • Kvalitný repkový olej ocení každá žena, lebo upokojuje a hojí citlivú pokožku 
  • Vitamín E  zabraňuje starnutiu pleti
  • Glycerín sa stará o jemnosť a hebkosť na dotyk
Výrobca ju odporúča na odlíčenie celej tváre aj očí. Make up z pleti ide dole naozaj ľahko a pleť je jemná, hydratovaná a upokojená. Čo sa týka odličovania očí, tam mierne zaostáva. Ide jej to ťažšie, trochu líčenie rozmazáva a pár razy ma z nej štípali oči. Ráno som sa budila s fliačikmi, preto som si micelárnu vodu nechala len na odličovanie tváre. 

Je iná, ako väčšina micelárnych vôd, ktoré som mala. Vyniká obalom, zložením a jemnosťou sebe vlastnou. Hoci ju nemôžem používať na oči, neprekáža mi to a teším sa na ňu. 

Plusy:
  • šikovný obal s pumpičkou
  • sklený obal sa dá dobre recyklovať
  • bez výraznejšej vône
  • 99,05% zložiek je prírodných
  • tvár odličuje výborne, hydratuje ju, upokojuje
Mínusy:
  • na odlíčenie očí sa mi neosvedčila
Nájdete ju v eshope Econea, kde stojí 219 Kč.


Zaujímate sa o značky prírodnej kozmetiky? :)



You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Dlouho jsem si sháněla tu pravou masku na vlasy. Našla jsem ji na Makeup.cz, zde mají skvělý výběr. Kromě toho kolegyňka mně skvěle poradila s výběrem, byla na mě moc milá. Vřele doporučuji všem!!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Síce to nesúvisí s micelárnou vodou, ale ďakujem za komentár :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe