Telový kokosový peeling s kofeínom

16:24

Telový peeling je jeden z mojich najobľúbenejších produktov vôbec. Nielenže sa postarajú o krásu pokožky, ale premenia kúpeľ na niečo jedinečné. Voňajú, prinesú úľavu telu i duši. Z kúpeľa sa stane rituál krásy, po ktorom sa človek cíti ako znovuzrodený. Naučila som sa vychutnávať si čas len pre seba, kedy si oddýchnem, načerpám nové sily a urobím niečo pre seba. Najlepšie je, ak si pre seba uchmatnem každý deň aspoň chvíľku, lebo si ju zaslúžim. Dnes som si pre vás pripravila recenziu na mimoriadne sladký peeling :)

Savon Kokosový peeling s kofeínom

Savon Kokosový peeling s kofeínom ingredients

Savon Kokosový peeling s kofeínom zloženie

Savon peeling

Savon Kokosový peeling s kofeínom

Od Savon som mala dva peelingy - jeden soľný s levanduľou a tento. Každý je iný, ale oba sú mojimi obľúbencami a na poličke v kúpeľni mi nesmú chýbať. Balené sú v sklených obaloch s kovovými vrchnáčikmi. Sú pekné, milé a praktické, obaly sú navyše vratné. Môžete si vybrať balenie vo veľkosti 100 alebo 200 ml, ja som si vybrala to menšie. Bolo to viac menej zo zvedavosti, ale dnes by so neváhala kúpiť si aj väčšie. 

Kokosový peeling s kofeínom obsahuje samé šmakocinky ako mandľový, makadamiový, avokádový a ricínový olej, trstinový cukor, vitamín E, kokos aj kofeín. Takéto peelingy mám veľmi rada, pretože pokožku dokážu hydratovať počas kúpeľa a nepotrebujem potom ani krém. 

Tento malý fešák vonia veľmi zaujímavo. Priznám sa, že podľa názvu som očakávala vôňu kokosu, prípadne kávy. Aké bolo moje prekvapenie, keď som nič podobné neucítila a oviala ma len sladkosť. niečo v pozadí ešte bolo, ale nedokázala som to identifikovať :) Napriek tomu môžem povedať, že neobyčajná aróma z neho urobila o niečo zaujímavejší kúsok. Má hustú konzistenciu, cukor pri použití cítiť, ale k pokožke je jemný, preto je to veľmi príjemné. 

Pokožku vyhladzuje, zjemňuje a spevňuje. Ako som spomenula, dokáže ju tiež hydratovať počas kúpeľa a telový krém potrebujem až ďalší deň. Je pomocníkom v boji s celulitídou a pokožka je celkovo krajšia. Na rozdiel od soľného peelingu na pokožke vôbec neštípe. Kokosový peeling s kofeínom je prevenciou aj proti zarastaniu chĺpkov. Výsledkom je hladká pokožka a zrelaxované telo. To treba vyskúšať, najmä teraz, keď je doba ťažká a hľadáme milé drobnosti, ktoré nám urobia radosť. :)

Plusy:
  • dve veľkosti balenia
  • pekný sklený obal
  • zaujímavá vôňa
  • hustý cukrový peeling
  • pokožku zjemňuje, prekrvuje, odstraňuje odumreté kožné bunky, hydratuje
Mínusy:
  • nenašla som
Peeling nájdete v eshope Savon a v partnerských predajniach za 5,90 eur.


Máte obľúbený peeling od Savon? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Wow tak toto by bolo niečo pre mňa. Mám rada sladké telové peelings. Mala som zatiaľ ten od Ziaja Cupuacu a bol super.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Savon má výborné peelingy, aj ten soľný sa mi veľmi páči :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Musím súhlasiť, je taký a veľmi rada ho odporúčam všetkým.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe