Maska a peeling na pery od Alverde - pohoreli alebo potešili?

18:29

Nosenie rúška nás ochraňuje pred koronavírusom, ale niekedy spôsobuje aj menšie problémy. V priebehu posledných mesiacov sa mi ekzém rozšíril okolo nosa a úst, čo som nikdy predtým nezažila. Cez víkendy, kedy rúško takmer nepotrebujem, sa to trochu zlepší, no s pondelkom sa to zasa zhoršuje. Podobne je to aj s akné, ktoré sa mi viac začalo robiť na brade a miestach, kde sa pod rúškom najviac potím. Tretím dosť nepríjemným problémom je vysychanie pier, ktoré sa zhoršilo aj s príchodom chladných dní. S každým z týchto nepríjemných trápení sa dá niečo robiť a tak som sa vybrala do DM-ky. Značka Alverde patrí k jej privátnym značkám, je prírodná a obyčajne som s ňou dosť spokojná. Kúpila som si peeling na pery a masku, ale úplne spokojná nie som ani s jedným kúskom.

značka Alverde
Alverde Maska na pery s bio medom

Alverde Maska na pery s bio medom

Maska na pery s bio medom je vlastne klasický balzam, ktorý si môžete nanášať kedykoľvek počas dňa, ideálny je aj na noc. Takéto balzamy mám radšej večer a cez deň siahnem po vysúvacom, pretože je to rýchlejšie a jednoduchšie. Alverde Maska na pery s bio medom má 8 ml a je v pekne žltej tube, ktorá je zakončená aplikátorom. Vyzerá to dobre a v stojane sa nedala prehliadnuť. 

Čo sa vône týka, tá sa mi celkom zapáčila a hneď mi pripomenula med. Nie je to vyslovene medová vôňa, ale je lahodná a sladká. Príjemne chutí a nezanecháva v ústach nepríjemnú pachuť. Čo sa konzistencie týka, pri prvom použití ma prekvapila. Najskôr mi z tuby vytieklo trochu čírej tekutiny a až potom prišiel na rad balzam. Je redší, skôr mi pripomína hustejší gél.  Dobre sa kĺže po perách, ide to ľahko, nefarbí ich.

Obsahuje med a bambucké maslo, čo je vynikajúca kombinácia. Očakávala som preto, že bude extra hydratačný, výživný a regeneračný. No, asi som mala privysoké očakávania, pretože hydratácia je priemerná a popraskané pery sa hoja dosť dlho. Nehovorím, že je zlý, ale potrebujem niečo výživnejšie. Bonusom je, že nemáte pocit mastných pier a celkovo je na nich príjemný. Skôr by som ho odporučila tým, ktorých vysušené pery netrápia. Stojí 2,75 eur.

Alverde Peeling na pery Juicy Orange

Peeling na pery

Alverde Peeling na pery Juicy Orange

V návale upratovacej horúčky som vyhodila dva staršie peelingy na pery. Jeden bol už vysušený v tyčinke, druhý bol po záruke. Peeling na pery je pre mňa najmä na jeseň must have kúsok. Dokážu jemne a šetrne odstrániť suché šupinky, ktoré si tak neodtrhnem a nespôsobím krvácanie a prasknutie. Najradšej mám tie cukrové, lebo sú sladučké, obsahujú samé dobré oleje a vďaka nim vyzerajú pery krásne. Alverde Peeling na pery Juicy Orange som našla náhodou, hoci nie je môj prvý od tejto značky. V dopredaji som si za euro a niečo našla iný a ten bol celkom fajn.

Alverde Peeling na pery Juicy Orange obsahuje mandľový olej, trstinový cukor a má neuveriteľnú pomarančovú vôňu. Niečím mi veľmi pripomína Vianoce a je to prirodzená a príjemná vôňa pomaranča. Jeho konzistencia ma nadchla už menej, lebo je redší a toho cukru obsahuje menej, ako som čakala. 

Použitie je celkom príjemné, lebo okolo vás sa rozleje pomarančová vôňa a chuť je tiež dobrá. Peeling je jemnejší, som zvyknutá na iné a šetrne odstraňuje suché šupinky a vyhladzuje pery. Ostáva po ňom výraznejší mastný pocit, ktorý je taký... zvláštny a vždy si hneď nanesiem balzam v tenučkej vrstve, ktorý to trochu zmierni. Hoci je jemnejší a výsledok mastnejší (to je skôr o pocite), kúpim si ho zasa a pokojne aj v inej príchuti. Ako drogériový peeling na pery je celkom fajn a páči sa mi viac ako medová maska na pery.  Stojí 2,45 eur.

Používate peelingy na pery? :)

 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Ahoj Luci, já teď používám Balea s kokosem a je super, mám ho ráda. Peelingy na rty jsou super!

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe