Čistiaca pleťová pena

14:57

Sú značky, ktoré sledujem naozaj s veľkou radosťou a nedočkavo čakám na novinky. Soaphoria je jednou z tých, ktoré jednoducho zbožňujem a teším sa, keď sa objaví niečo, čo jednoducho musím mať. Keď sa mi minul jeden z posledných pleťových gélov, ktoré som doma mala, rozhodla som sa pre menšiu zmenu a voľba padla na čistiacu pleťovú penu. Po mojim milovaných mydielkach to bola dosť výrazná zmena.







O čistiacej pleťovej  pene pre citlivú pleť si môžete prečítať:

      "Extra jemná pena na šetrné a pohodlné každodenné čistenie citlivej pleti. Obsahuje biely íl, ktorý je bohatý na prírodné minerály a má výborné čistiace a detoxikačné vlastnosti. Zlepšuje štruktúru a elasticitu, redukuje suchosť a šupinatosť a odstraňuje odumreté bunky z pleti, čím ju zanecháva jemnú a vláčnu. Aktívne prispieva k regenerácii pokožky ako i medový prášok, ktorý výborne vyživuje a stimuluje tvorbu kolagénu, čím napomáha pleť k regenerácii. Kombináciou olejov z boráka, sladkých mandlí a marhuľových jadier sa vytvoril ideálny pomocník na starostlivosť o suchú a citlivú pleť. Obsiahnuté oleje upokojujú zápal, dermatitídu, ekzémy aj lupienku. Okrem toho, že hydratujú a vyhladzujú, účinne chránia pokožku pred starnutím. Pokožku zbavia suchosti, svrbenia a zároveň ju liečia.  Primerané množstvo sa nanesie na tvár krúživými pohybmi pomocou rúk, hubky či kefy a následne sa opláchne vlažnou vodou.
125ml"


Niekedy si myslím, že ak so Soaphoriou človek raz začne, nevie prestať :) Našla som u nej niekoľko produktov, ktoré sú tak úžasné, že som si ich kúpila opakovane. Bude k takým patriť aj čistiaca pleťová pena? Je v klasickom soaphoristickom sklenom pohári, nechýba ani charakteristická červená stužka. Na etikete na spodnej časti pohára nájdete zloženie aj dôležité informácie o produkte. Sklený pohár si môžete nechať, v domácnosti sa takéto praktické nádobky nestratia, ale môžete ho aj vrátiť. Dostanete späť nejaké peniažky a chránite tým našu prírodu. Pena pripomína bohatú našľahanú šľahačku. Svojou ľahkou nadýchanou konzistenciou skôr pripomína sladkú maškrtu, nie kozmetický výrobok. Po dlhej dobe sa mi dostal do rúk soaphoristický produkt, ktorý takmer vôbec nevonia. Nech sa snažím ako snažím, vôňu nedokážem definovať a pri používaní mi trošku pripomína mlieko, ale inak mi nevonia po ničom. Použitie je jednoduché a príjemné. Stačí si nabrať rukou trochu peny a naniesť ju na navlhčenú pleť. Hubkou alebo kefkou pleť čistím krúživými pohybmi, pričom vzniká bohatá pena, ktorá účinne čistí pleť. Treba si dať len pozor, aby sa nedostala do očí - tie podráždi, štípu a slzia. To je ale jeden jediný problém, inak má samé výhody. Pleť čistí bez podráždenia. Ostáva krásna jemná a hladká, linky sú vyhladené. Je viditeľne čistejšia, dokonca miznú aj čierne bodky okolo nosa (len moji krpatí nepriatelia ostávajú na nose) a pomáha predchádzať vzniku nových nedokonalostí. Môžete ju používať aj na odstránenie make upu, len nie je vhodná na odstraňovanie toho očného. Celkovo je pleť krajšia, jemnejšia a čistá. Penu vrelo odporúčam, je ideálnou náhradou pleťových gélov.

Plusy:
  • šikovný sklený obal
  • zaujímavá konzistencia - ľahká krémová pena
  • vôňa mi trošku pripomína mlieko
  • ľahká aplikácia - na pleti sa vytvára bohatá pena
  • pleť výborne čistí, odstraňuje make up, vyhladzuje jemné linky, osviežuje 
  • na jedno použitie stačí troška peny

Mínusy:
  • štípe v očiach - nevhodná na odstránenie očného make upu

Čistiacu penu kúpite v eshope Soaphorie alebo v partnerských predajniach, jej cena je 12,50 za 125 ml.

Máte skúsenosti s čistiacimi penami? :)


You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Tak to vypadá moc dobře a líbí se mi moc i tím balením. :)
    http://anyworld0036.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vyzerá fakt super :-) A porozmýšľam či si ju nekúpim aj ja :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Uvažujem nad touto penou alebo ich čiernym mydlom :) čo odporúčaš viac ty? :D (mám mastný typ pleti)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mastnú pleť je lepšie mydlo. Ale keď si porovnám čierne mydlo a penu na zmiešanú pleť, ťažko povedať, ktoré je lepšie :)

      Odstrániť
  4. Ja mam tuto penu ale na mastnú pleť a maximálna spokojnosť, dokonca aj oci s ňou odlicujem, nemam s tým problém a odlicia sa rýchlejšie ako s ostatnými veľmi co som mala doteraz :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe