Hravé trblietanie

18:56

Laky na nechty jednoducho zbožňujem. Rada sa hrám sa s farbami, kombinujem, skúšam a zisťujem, ako sa ten ktorý lak hodí k inému. Rokmi sa moja zbierka rozrástla o desiatky lakov a teraz, keď som presiahla dvesto kusov, povedala som si, že ďalšie nepotrebujem. Omyl! Vždy sa objaví nejaká super novinka, ktorú musím mať. Dermacol mi na testovanie poslal dva malé krásne trblietavé laky. Nadchli ma tak, že sa chystám kúpiť si ďalšie. Spolu s 5 day stay lakom totiž vytvárajú dokonalú dvojicu, ktorá na nechtoch veľmi dobre drží.














  O laku na nechty so špeciálnymi efektami si môžete prečítať:
     "Plochý štetček na jednoduché nanášanie
Vďaka žiarivým farbám a trblietavým efektom získajú nechty jedinečný vzhľad a stanú sa tak perfektným doplnkom vášho outfitu."
Niektoré maličké veci sú okúzľujúce. Ten milý minimalizmus nás roztápa a nevieme sa na tie drobnosti vynadívať. Dermacol opäť vsadil na maličké laky na nechty, ktoré sú, podobne ako neónové laky, maličké. Majú 5 ml, schovajú sa v dlani, nezaberú veľa miesta a sú tak rozkošne rozkošné, že v poličke ich mám uložené vpredu, aby som o ne vždy zavadila pohľadom. Darmo, vyzerajú pekne, nielen vďaka mini baleniu, ale aj vďaka laku s efektom, ktorý je prekrásny. Mám dva, modrý a červený, ale chystám sa kúpiť si (ak som sa nezmýlila, tak 4) ďalšie. Vďaka modrému (alebo skorej tyrkysovému?) laku som prišla na chuť novej farbe a neviem si ju vynachváliť. Červených lakov miniem asi najviac, takže z červeného laku mám okolo polovice a z modrého možno o kúsok menej. Maličký štetec je plochý a dobre sa s ním lakuje. Dlhšie to trvá, ale nie je to nič tragické. Laky sú trblietavé a trochu zafarbené, nie sú úplne priesvitné, čo sa mi páči, lebo zdôraznia farbu spodného laku a trblietky im dodajú nádherný vzhľad. Schnú pomerne rýchlo a neodlakujú sa až tak zle, ako som si myslela. Nejde to síce úplne ľahko, ale ľahšie ako pri mnohých iných lakoch. Veľmi sa mi páči, že sa môžu kombinovať asi s každým mojím lakom, nádherne vyzerajú aj na pieskovom laku, matnom laku a klasickom farebnom Ako som už spomenula, môj červený lak 5 day stay a červený trblietavý lak vytvarujú zohranú dvojicu, ktorá vydrží krásna aj 4-5 dní. Potom mi stačí opraviť obité konce  a len pretrieť trblietkami a ďalších pár dní sa nemusím starať o vzhľad nechtov... lebo vyzerajú dobre. Laky radím k ďalšej nesmierne vydarenej novinke, ktorú ocenia všetky milovníčky lakov na nechty.
Plusy:
  • v ponuke viacero krásnych odtieňov
  • malé milé balenie
  • maličký, ale celkom dobrý štetec
  • rýchlo schne
  • predlžuje životnosť farebného laku
  • možno ho kombinovať s ľubovoľnými lakmi
Mínusy:
  • nenašla som
Malé laky stoja 1,49 a nájdete ich v eshope na internete alebo v obchodoch.

Ktorý lak by ste si vybrali z pestrej ponuky? :)



You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Krásne farby☺ oba laky sú naozaj nádherné.

    Ak budeš mať čas kukni môj blog:
    vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe