Hydratačný pleťový peeling s vanilkou a alsi olejom

17:22

Hydratácia pleti je pre mňa z roka na rok dôležitejšia. Každoročne, keď sa blíži dátum mojich narodenín, si akosi viac uvedomujem, ako rýchlo plynie čas. Že tridsiatka je za rohom. Že už ma netrápi len akné, ale aj jemné linky okolo očí a na čele. Uvedomujem si, ako starnem :) Aká som len bola hlúpa, keď som ako 14 - ročné dievčatko chcela rýchlo dospieť a byť ako všetci dospeláci, riešiť dospelácke veci a byť strašne cool :) Dnes by som ten čas rada vrátila a vychutnala si obdobie, kedy ma trápila len písomka  z matematiky. Plynúcemu času prispôsobujem aj moju kozmetiku. Už hľadám aj tú hydratačnú. 

PHB

Hydratačný pleťový peeling s vanilkou a alsi olejom

Hydratačný pleťový peeling s vanilkou a alsi olejom zloženie

hydratačný peeling

pleťový peeling

Podobných peelingov od PHB som si kúpila niekoľko. Vyznačujú sa zaujímavými peelingovými čiastočkami. Je vyrábaný ručne z jojobových perličiek, ktoré sú jemné a nepotrápia ani citlivú pleť. Vanilka a alsi olej (teda olej z ľanových semienok, ako som sa dočítala na internete) vyživuje a revitalizuje pokožku, dodáva jej hydratáciu, zlepšuje textúru a jas.

Na peknom plastovom obale s kovovým vrchnáčikom je modrá etiketa, ktorá balenie pekne oživí. Keď som sa na peeling prvý raz pozrela, mala som pocit, že sa takmer ničím neodlišuje od jeho grapefruitovej verzie, ktorú som skúsila ako prvú. Rovnaká farba, rovnaká konzistencia. Rozdiel bol vo vôni. Ten grapefruitový voňal ako svieže citrusové ovocie. Tento mal ľahký vanilkový závan, ale keby som nevedela, že je vanilkový, asi by som trochu dlhšie hádala, o akú vôňu sa jedná.

Je krémový a jemný. Jojobové perličky sú k pleti šetrné a nie je ich veľmi cítiť. Napriek tomu ale pleť pekne vyčistia. Pokožka ostáva po jeho použití podstatne jemnejšia a žiarivejšia. Prispieva k tomu, aby bola hladká a hydratovanejšia (krém nezastúpi, ale dokáže mu dosť pomôcť). Tvár pôsobí odpočinuto a sviežo, nevyzerá smädná. Alsi olej je bohatý na omega 3 mastné kyseliny a vitamíny, ktoré posilňujú kožnú bariéru.  Zjemňuje a vyhladzuje jemné šupinky, ktoré sa na tvári môžu tvoriť. Tento problém mávam najmä v  zime, ale tiež sa mi to stáva, keď ma potrápia vyrážky. Môžem skonštatovať, že sa opäť jedná o vydarený produkt značky PHB Ethical Beauty a teším sa na ďalšie :) Oplatí sa do nej investovať.

Plusy:
  • šikovný obal
  • ľahká vôňa vanilky
  • krémový 
  • jemné čiastočky
  • odstraňuje odumreté bunky, hydratuje, rozžiaruje pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete v eshope PHB Ethical Beauty, ktorý posiela tovar aj na Slovensko.

Aký peeling ste si v poslednej dobe obľúbili? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe