Kamilkový čistič a tonikum

19:07

Keď pred rokmi v Piešťanoch v Auparku otvorili predajňu Yves Rocher, veľmi ma to potešilo. Zvykla som si na obchodík v Nitre, no po škole som sa tam už nedostala. Potom sa spustil aj eshop a radosti nebolo konca kraja. Vedela som, že sa tak ľahšie dostanem k obľúbenej voňavke a lakom na nechty, ktoré patria k mojim miláčikom. Na začiatku mesiaca mi v schránke pristáva letáčik so zľavami a darčekmi, ktoré môžem dostať k nákupu. Niekedy ich využijem, niekedy nie. Vo februári prišli hneď dva, lebo jeden som dostala k narodeninám. Tretím bol leták, ktorý mi priniesol Richard, aby som si urobila radosť. Urobila som. Okrem Naturelle a Comme une Evidence som sa rozhodla aj pre zopár produktov, ktoré som ešte nemala a bola som na ne zvedavá. V obchodíku som si vybrala pleťovú kozmetiku, online som potom nakúpila voňavky  i nejaké drobnosti. Kamilkové produkty sa mi vždy páčili, tak som siahla po odličovači a toniku práve s kamilkami.

 Odličovač + tonikum 2 v 1 Pure Calmille

 Odličovač + tonikum 2 v 1 Pure Calmille 200 ml

 Odličovač + tonikum 2 v 1 Pure Calmille  zloženie

Yves Rocher


Kedysi som pleťovú kozmetiku od Yves Rocher kupovala hojne, lebo mi veľmi vyhovovali produkty na mastnú a problematickú pleť. Keď som sa k nim už nemohla dostať tak ľahko, začala som používať iné. Dnes si z času na čas rada niečo kúpim, pretože väčšinou som bola s produktmi veľmi spokojná. Kamilkový čistič ma zaujal už vo výklade, pretože v jednom kútiku mali poukladané všetky produkty, ktorými sa dá odličovať – micelárne vody, dvojfázové odličovače i mliečka. Niektoré mi boli známe, iné som videla prvý raz.

Kamilkový čistič som chcela hneď, lebo v posledných mesiacoch mi veľmi vyhovuje odličovanie s olejmi alebo mliekami. Mám pocit, akoby po ich použití dokázala pokožka dýchať a ráno ju mlieko osvieži a pripraví na dlhý deň. Tak, ako mi kedysi prišli ako  produkt úplne zbytočné, sa z nich teraz teším a musím mať doma hneď niekoľko mliečok. Podľa nálady :) V plastovom obale nájdete 200 ml mlieka. Obal je pekný, kvetinový, taký ozdobený, aby upútal a prinútil ma pozrieť sa, čo to vlastne je. Chválim ho, lebo je ozdobou poličky.

Obal je plastový, ale recyklovateľný. Celkom ma prekvapila vôňa. Zdá sa mi veľmi intenzívna. Mne sa to páči, ale pri kamilkovej kozmetike som zvyknutá na úplne jemnučký závan, skoro ako keď vonia kamilkový čaj. Ja si rozhodne nesťažujem, zbožňujem všetko voňavé. Pravdou je , že vôňa je pekná, ale je v nej niečo, čo mi kamilku nepripomína. Konzistencia je ako redšie mlieko, čo mi vyhovuje. Musím si len dať pozor, aby mi to z látkového tampónu nespadlo skôr, ako sa odlíčim. Na pleti neštípe, nedráždi, ale na oči vhodný nie je. Ľahko a rýchlo odstraňuje make up i nečistoty z pleti, ktoré sa na ňu počas celého dňa zachytili.

Rada ho používam aj ráno, kedy pleť očistí a osvieži, už nepotrebujem ani pleťovú vodu. Večer ho používam na odlíčenie, ktoré je voňavé a príjemné. Potom nasleduje peeling, gél a nakoniec pleťová voda. Ráno postačuje čistič. Pokožka je po každom použití dobre odlíčená, jemná a svieža. Tento kúsok sa mi pozdáva aj do kufra, pretože dokáže nahradiť dva produkty a mojej pokožke vyhovuje. Balenie je šikovné a veľké tak akurát, aby príliš nezavadzalo. Harmanček je z ekologického hospodárstva, zloženie je fajn. Je to zaujímavý produkt a myslím, že by som sa k nemu pokojne vrátila. Považujem ho za vydarenejší kúsok a teší ma aj to, ako pekne prevonia ráno i večer.

Plusy:
  • Šikovný obal
  • Pekný obal
  • Konzistencia je ako redšie pleťové mlieko
  • Pekne vonia
  • Odličuje, jemne čistí, zjemňuje pleť
  • Vhodný ráno na čistenie i odličovanie

Mínusy:
  • Nenašla som

Nájdete za 6,50 v eshope alebo predajni Yves Rocher.

Používate kozmetiku na odličovanie od Yves Rocher? :)



You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe