Magnetická maska, ktorá ma uchvátila. A pár slov o kokosovej

15:48

Myslela som si, že už som v pleťovej kozmetike videla všetko. Och, ako hlboko som sa mýlila! Pri potulkách eshopom Elnino som narazila na magnetickú pleťovú masku a v hlave mi okamžite zablikala kontrolka. Niečo takéto som ešte nemala a nevidela, takže som to, samozrejme, hneď chcela vyskúšať. Na druhej strane mi ale napadlo, že čo ak ju nebudem vedieť použiť a budem mať pocit, že som nemehlo? Nakoniec zvíťazila zvedavosť a keď mi maska prišla domov, okamžite som ju musela skúsiť. Značku Payot (na mojom blogu ste si o nej už mohli prečítať) obľubujem a opäť môžem povedať, že som si vybrala dobre. Nešlo to síce úplne ľahko, ale začiatky ľahké nebývajú, no nie? :)

 
Payot Uni Skin Masque Magnétique pleťová maska zloženie

Payot Uni Skin Masque Magnétique +

Payot  pleťová maska

magnetická pleťová maska

Payot Uni Skin Masque Magnétique pleťová maska

Payot má premyslené a pekne tvarované obaly, ktoré sa ukrývajú v papierových krabičkách. Tie vyhadzujem hneď ako si produkty vyfotím (v našom koši na papier je vždy plno mojich krabičiek :)) a potom sa neviem vynadívať na tie krásne obaly. Inak to nie je ani v prípade pleťovej masky Payot Uni Skin Masque Magnétique

Táto magnetická maska je v okúzľujúcom sklenom obale s plastovým vrchnáčikom. Pribalený je aj magnet v tvare trojuholníka, aby ste masku dokázali dať bez problémov dole z tváre. Najskôr som na to trochu nechápavo hľadela, ale potom som pochopila, že keď je to raz magnetická maska, asi potrebuje aj svoj magnet. Maska vyzerá elegantne a pekne, v tomto prípade naozaj platí, že je to ozdoba poličky. Má až 80 gramov a keďže sa nanáša v tenučkej vrstve, ubúda z nej pomaly. Používam ju dva razy týždenne a zmizlo z nej minimum. 

Po otvorení ma prekvapila vôňa i konzistencia. Vonia v nej niečo výrazné a zvláštne. Nedá sa povedať, že by zavoňala návykovo, ale dá sa na ňu zvyknúť. Niekedy mi pripomína vôňu zeme po daždi, ale po nanesení ju nie je cítiť. Je hustejšia, ale dobre sa aplikuje. Na nanášanie používam štetec, ale potom ho treba poriadne očistiť, lebo maska na ňom dosť drží :) Pred prvým použitím som ani len netušila, aká zábava ma čaká. 

Payot Uni Skin Masque Magnétique pleťová maska je úplne iná ako všetko to, čo som doposiaľ mala. Princíp je celkom jednoduchý - nanesiete masku v tenkej vrstve na celú pleť a nechajte ju pôsobiť 5 minút. Na odstránenie masky následne použite priložený magnet. Odporúčam však obaliť ho do papierovej vreckovky (pretože z magnetu sa maska trochu ťažšie dáva preč). Cez tenkú vrstvu vreckovky prechádzajte magnetom tesne nad tvárou. Je to príjemné, akoby to mierne šteklilo a nestačím sa čudovať, ako ľahko a rýchlo to ide. Bez bolesti, podráždenia alebo štípania. Pleť po použití ostáva mierne mastná, ale potom ešte používam toner, takže to nepovažujem za problém. Treba mať na pamäti aj to, že vodou ide maska len  veľmi ťažko umyť, takže s magnetom dôkladne prejdem po celej tvári.

V podstate by sa dalo povedať, že pleť opeknie za 5 minút. Magnetická maska ju výborne čistí (ale s čiernymi bodkami na mojom nose si neporadí, na brade a na čele ich redukuje) a pleť tak žiari. Je jednotnejšia a tiež pôsobí omladene. Je vyhladená, jemná na dotyk a vyzerá omnoho krajšie. Vyhovuje mi aj vtedy, keď mám málo času alebo sa niekam ponáhľam. Nanesená je raz dva, zotretá je tiež raz dva a výsledok vidíte okamžite. Čím dlhšie ju používam, tým viac sa mi zdá, že pleť je omnoho žiarivejšia, mladšia a čistejšia. Jej bežná cena sa pohybuje okolo 27 eur, ale v akcii vás nevyjde ani dvacku. 

Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask

hydratačná pleťová maska

Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask zloženie

Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask hydratačná pleťová maska

Pár slov by som vám chcela povedať aj o hydratačnej pleťovej maske Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask. Bola som celkom milo prekvapená, keď Gabriella Salvete priniesla na trh plátenkové pleťové masky. Vždy mám doma nejakú po ruke, najmä tú hydratačnú, pretože za pár minút je pleť ako vymenená. Výhodou je zaujímavá ponuka a príjemná cena.

Plátenková hydratačná maska ma svojou vôňou neoslovila. Je parfumovaná minimálne a jej kokosový závan mi príde trochu umelý. To je však jediné mínus. Vlhčená je výborne a pekne sadne na pleť bez toho, aby sa z nej pomaly zošuchla. Neštípe, nedráždi, v tomto smere úplná spokojnosť. Pôsobiť by mala 15 minút, potom ju zložíte a zbytok tekutiny jemne vtriete do pleti. 

Gabriella Salvete 15 Minutes Sheet Mask hydratačná pleťová maska predčila moje očakávania. Po sňatí je pleť úžasne hydratovaná, dokonca vyhladí aj moju linku na čele (a to už je čo povedať). Je tiež upokojená, žiarivá, jemná a zdá sa mi, že aj čistejšia. Priznám sa, nečakala som od nej veľa, predsa, Gabriella Salvete je predovšetkým o dekoratívnej kozmetike. O to viac nadšená som ostala a musím skúsiť aj ďalšie :) Za 1,73 eur ju nájdete aj s magnetickou maskou v eshope Elnino



Skúsili ste už magnetickú masku? A ktorú pleťovú masku od Gabriella Salvete by ste si kúpili ako prvú? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe