Očné sérum s kyselinou hyalurónovou a kofeínom

17:53

Odkedy som začala do práce dosť skoro vstávať, bojím sa kruhov pod očami. Vždy som bola dosť veľký spáč a isté obdobie som si cez víkend pokojne pospala aj do jedenástej, vstávala som k obedu :) Všetko sa zmenilo, keď som začala chodiť s Riškom, lebo on je mojím presný opakom - je to ranné vtáča. Za tie roky sme našli spoločnú reč vo vstávaní a občas sa po špičkách vytratí z izby, aby som ešte mohla spať. Kruhy pod očami som na vysokej nedokázala prekryť, bežne som spávala okolo 5 hodín a bolo to vidno. Vtedy som si povedala, že ako panda už vyzerať nechcem a tak investujem do kozmetiky, ktorá by mi s týmto problémom mala pomôcť. Aj vďaka nej ich nemám a hoci občas ponocujem, ráno sa nebojím pozrieť do zrkadla. 


Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid sérum na očné okolie zloženie

Revolution Skincare

Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid

Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid sérum na očné okolie

Starostlivosť o očné okolie je pre mňa veľmi dôležitá, a preto na svoje kozmetické rituály nedám dopustiť. Dva razy týždenne používam masky na očné okolie, ktoré ho hydratujú, rozjasnia a zjemnia aj opuchy. Každý večer používam výživný, hustý nočný očný krém, ktorý očné okolie vypína, hydratuje a niekedy aj rozjasňuje. Ráno preferujem ľahšie očné krémy alebo séra, ktoré hydratujú, zjemňujú opuchy a kruhy. Jedným z mojich posledných úlovkov je Revolution Skincare 5% Caffeine solution + Hyaluronic Acid sérum na očné okolie, ktoré som si pre jeho priaznivú cenu nemohla nechať ujsť. 

Revolution Skincare sa utešene rozrastá a ponúka celkom dosť zaujímavých produktov. Masky, séra, spreje, peelingy - pár kúskov som už mala a musím povedať, že boli milým prekvapením. Po tomto sére som poškuľovala dlhšie, ale vždy mi do oka padlo niečo iné a nákup som odložila. Je v peknom sklenom obale s pipetou a má až 30 ml. Vzhľadom na jeho cenu je to výborná kúpa a nevedela som sa dočkať, kedy ho konečne vyskúšam. 

Sérum je bez vône a má redšiu konzistenciu, ktorá sa dobre rozotiera. Neostáva po ňom mastný ani lepkavý film, celkom rýchlo sa vsiakne. Pri iných recenziách som sa dočítala, že zanecháva akýsi film, ktorý treba umyť a musím s tým súhlasiť. Niekedy po ňom ostáva biely povlak, ktorými večer nevadí, ale ráno je to už o niečom inom. Použitie je jednoduché, rýchle a s potešením sledujem, ako z neho ubúda len pomaly.

Hneď na úvod musím povedať, že ak máte výrazné kruhy pod očami, nie som si istá, či toto bude pre vás to pravé orechové. S tými jemnými si dokáže celkom poradiť, zjemňuje aj opuchy a hydratuje očné okolie. Skúšala ho aj moja mamina, ktorá ich má trochu výraznejšie a tu nastali len menšie zmeny k lepšiemu. Mne vyhovuje aj ako prevencia a očné okolie hydratuje dostatočne. Myslím, že ním nič nepokazíte a môžete ostať milo prekvapené tak ako ja :)

Plusy:
  • pekné balenie
  • šikovný aplikátor
  • bez vône
  • riedke
  • ľahko sa aplikuje, dobre sa vsiakne
  • zjemňuje kruhy pod očami aj opuchy, hydratuje a zjemňuje očné okolie
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino.


Mali ste už niečo od Revolution Skincare? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Od Revolution som mala iba Niacinamide a Zinok a veru nič s mojou pleťou nespravili. Teraz mám od Revox sérum s kofeínom a príde mi veľmi dobré. Hlavne na hydratáciu ja príliš nič iné v očnom okolí neriešim.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mala masky a celkom dobre sa mi osvedčili, rada by som skúsila aj ďalšie. Séra ma až tak nelákajú, ale na toto očné som bola kvôli pozitívnym recenziám dosť zvedavá. Nie je zlé (pomer cena a kvalita dosť fajn), ale začínam preferovať výživnejšie očné krémy :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe