O jednom krásnom šampóne pre celú rodinu

11:43

O prírodnú kozmetiku som sa začala zaujímať na vysokej škole. V roku 2013, kedy som začala blogovať, som ju začala spoznávať trochu viac a našla som naozaj dosť zaujímavých značiek. Dovtedy som nakupovala najmä v drogériách, ale našťastie, moje obzory sa rozšírili. K mojim srdcovkám sa zaradila aj Natura Siberica, prírodná kozmetika z Ruska. Obľúbila som si najmä jej telovú kozmetiku, lebo účinkuje na celulitídu a pokožka je pevná, hydratovaná a jemná. Samozrejme, postupne skúšam aj ďalšie kúsky. V poslednej dobe mi učarovali šampóny, lebo sú veľké, cenovo výhodné a vyhovujú aj môjmu ekzému. 


Natura Siberica Loves Latvia posilňujúci šampón na vlasy zloženie

Natura Siberica Loves Latvia posilňujúci šampón na vlasy ingrediencie

posilňujúci šampón na vlasy

Natura Siberica Loves Latvia posilňujúci šampón na vlasy

Šampóny tejto značky obľubujem z viacerých dôvodov, a preto si ich kupujem pravidelne. Tento ma zaujal svojím obalom. Je pekne zdobený a na vani ho rozhodne neprehliadnete. Natura Siberica Loves Latvia posilňujúci šampón na vlasy má až 400 ml a vyhovuje mi jeho vrchnáčik. Neotvára sa, len sa jednoducho stlačí a je to. Jednoducho, rýchlo, bez zbytočných pádov a nadávania pri hľadaní vrchnáčika. Keďže skoro vstávam a môj deň je nekonečný, takéto jednoduché kúsky mi viac ako vyhovujú.

Posilňujúci šampón na vlasy má takú ružovú farbu a je nežný, dievčenský. Čo sa mi zapáčilo, je jeho vôňa. Niečo mi veľmi pripomína, dokonca by som povedala, že takáto vôňa je v nejakej mojej spomienke (možno trochu ako marcipán s kvetmi), ale úplne presne ju popísať neviem. Výhodou však je, že nie je výrazná, skôr jemná a nevtieravá. Má dobrú konzistenciu a vytvára šikovnú penu. 

Moje vlasy si pravidelne robia, čo chcú a sú rovné. Preto si ich natáčam a používam rôzne hairstylingové prostriedky. Výsledkom je vysnený účes, ale tiež suché, lámavé vlasy. Aj to je dôvod, pre ktorý hľadám posilňujúce, regeneračné a vyživujúce šampóny. Dopĺňam ich maskami, kondicionérmi a olejovými zábalmi, vďaka čomu vlasy nevyzerajú ako slama. Myslieť musím aj na môj ekzém.

Natura Siberica Loves Latvia posilňujúci šampón na vlasy šetrne čistí pokožku hlavy bez toho, aby ju podráždil. Menej ma svrbí a nerozširuje sa, čo je dobrá správa. Vlasy sú hydratované, regenerované a vyživené, takže sú jemné a lesklé. Šampón nestojí ani 5 eur a má 400 ml, takže pomer cena a kvalita je viac ako priaznivá. Za výhodu považujem aj to, že tento šampón je pre celú rodinu a ak ešte len začínate s prírodnou kozmetikou, určite ho oceníte.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • veľký šampón za fajn cenu
  • dobre pení
  • šetrne umýva vlasovú pokožku
  • vlasy sú hydratované, regenerované, jemné, lesklé, s prirodzeným objemom
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino


Kupujete si prírodnú kozmetiku alebo vás zatiaľ nezaujala? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe