Vyživujúci pleťový krém od Hemptouch

13:22

Keď som prvý raz počula o kozmetike Hemptouch, fascinovala ma. Pochádza zo Slovinska a využíva silu konopného oleja. Vedela som, že je len otázka času, kedy sa vyberiem na nákup. Trochu ako pokušiteľ vystupuje aj moja kolegyňa, ktorá si od Hemptouch nakupuje kozmetiku už dlhšie a ospevovala mi niektoré produkty. Nuž, viac mi nebolo treba a vybrala som sa na lov. Kúpila som si dva pleťové krémy a legendárnu vodu živú, ako sa píše o hydratačnej rozjasňujúcej esencii (o jemnom pleťovom čističi ste si už mohli na mojom blogu prečítať). Všetko ma to nadchlo a musím vám porozprávať viac.


Hemptouch vyživujúci pleťový krém zloženie

Hemptouch vyživujúci pleťový krém

vyživujúci pleťový krém

 Hemptouch vyživujúci pleťový krém

Hemptouch nemá príliš výrazné obaly, možno by som povedala, že pôsobia skôr ako nejaká kozmetika z lekárne, ale nenechajte sa oklamať - vo vnútri sa ukrýva tá najčistejšia prírodná kozmetika.  Hemptouch vyživujúci pleťový krém je v bielej tube so šikovnou pumpičkou (stačí jedno stlačenie a máte dostatok krému na pleť i na krk). Ozdobený je zeleno červenými pásikmi a vďaka toho ho odlišujem od vyrovnávajúceho pleťového krému. Opäť sa jedná o airless balenie, ktoré považujem za vynikajúce. 

Vyživujúci pleťový krémik mi vonia ako ružový hydrolát a večer ho používam s veľkou radosťou. Je to ľahká a nevtieravá vôňa, príjemne prevonia vzduch okolo mňa. Má bielu farbu a dobrú konzistenciu - nie je príliš hustý, taký akurát. Dobre sa vsiakne do pleti a nezanecháva ju mastnú (mám zmiešanú pleť so sklonom k akné, v poslednej dobe aj k ekzémom). 

V čom tkvie jeho tajomstvo? Vyživujúci pleťový krém od Hemptoch obsahuje hydrolát z konopných kvetov, ktorý je mimoriadne vzácnym extraktom. Zlepšuje mikrocirkuláciu v jemných vrstvách pokožky a dodáva jej pružnosť. Okrem toho však obsahuje aj oleje a extrakty z vzácnych rastlín, kyselinu hyalurónovú. Bol špeciálne vytvorený pre potreby citlivej pleti, no moja zmiešaná ho miluje.

Kúpila som si ho ako nočný krém (vyrovnávajúci mám zasa ako denný) a zamilovala som sa doň po prvom použití. V prvom rade musím povedať, že neupcháva póry a nezhoršuje stav akné, naopak. Vďaka svojmu zloženiu pleť vynikajúco hydratuje, spevňuje a zjemňuje. Je vypnutá, žiarivá a hodvábne jemná. Krémy Hemptouch boli jediné, ktoré som zniesla, keď sa mi objavil na tvári ekzém. Nielenže pokožku krásne upokojil, ale zjemnil začervenanie a ekzém postupne zmizol (nezaberalo mi naň nič, čo dovtedy pomáhalo). Prestali ma tiež trápiť suché šupinky a pleť je akoby v  rovnováhe. Bála som sa, že pleť bude ráno dosť mastná, ale nič také sa nestalo. 

Hemptouch vyživujúci pleťový krém odporúčam všetkými desiatimi. Mám pocit, že som ešte nemala jemnejšie pleťové krémy ako tieto od Hemptouch. Splní všetko, čo sľúbi a pleť zanechá krásnu a zdravú. Nič jej nechýba a vôbec nie je drahý!

Plusy:
  • airless dávkovač
  • krásna vôňa
  • ideálna kombinácia
  • vhodný aj pre tú najcitlivejšiu pleť
  • jedna pumpička postačuje na celú tvár
  • vynikajúco hydratuje pleť, upokojuje ju, zjemňuje podráždenie a začervenanie, vyhladzuje vrásky, zlepšuje stav ekzému
  • jediný krém, ktorý som zniesla, keď sa mi na pleti objavil ekzém
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Česká biokosmetika, kde stojí necelých 30 eur. 

Máte skúsenosti s Hemptouch? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe