Čistiaca pleťová pena s kyselinou hyalurónovou

17:57

Občas si rada zaspomínam na moje kozmetické začiatky. Boli to časy, kedy som sa zbláznila do kozmetiky a stala som sa nadšenou fanúšičkou rôznych gélov, krémikov, sér či vodičiek. Postupne som sa učila, ako kombinovať jednotlivé ingrediencie, koľkokrát týždenne siahnuť po maske alebo po peelingu, kedy je najvyšší čas používať očný krém a tak. Boli to fajn časy, podľahla som čaru prírodnej kozmetiky a moja pleť opeknela. Okrem čistiacich gélov som sa sústredila na mydlá, krémy alebo peny a dodnes ich striedam podľa toho, čo pleť naozaj potrebuje. 


L´Orient Cosmetique Naturel Bio čistiaca pena Synergy zloženie

L´Orient Cosmetique Naturel Bio čistiaca pena Synergy

čistiaca pleťová pena

Bio čistiaca pena Synergy

L´Orient Cosmetique Naturel Bio čistiaca pena Synergy

Čistiace pleťové peny som zaradila do kozmetickej rutiny po tridsiatke. Pleť nielen pekne osviežuje, ale aj čistí a upokojuje. L´Orient Cosmetique Naturel Bio čistiaca pena Synergy mi hneď padla do oka. Obsahuje totiž  výťažky z harmančeka a tymiánu, bio extrakty z hrozna, sicílskych citrónov, jabĺk Trentino, bio pšeničné otruby a zabudnúť nesmiem ani na jedinečný komplex vitamínu C, kyseliny hyalurónovej a polyglutámovej, čo znelo perfektne. 

Balená je v zelenej krabičke a má 150 ml. Takto veľké balenie vydrží dlho a aj preto hovorím, že investovať do čistiacich pien sa oplatí. Plastový minimalistický obal má šikovnú pumpičku, ktorá zmení tekutinu na bohatú penu. Pena sa nerozteká ani nepadá, je ako nadýchaný obláčik, do ktorého si chcete už len fúknuť :) Bio čistiaca pena Synergy je navyše vegánska a obal sa dá recyklovať. 

Jej vôňa je veľmi špecifická, ťažko povedať, čo presne mi pripomína. Je sladšia a povedala by som, že je to niečo medzi ovocím a bylinkami. Je ľahká a pri umývaní ju nie je ani cítiť. Spolu s čistiacou penou používam sonickú kefku (ak je vybitá, siahnem po konajkovej hubke) a tento spôsob považujem za účinný. 

Takéto čistiace peny môžete používať na odlíčenie i čistenie. Šetrne odstraňuje z pleti make up (na oči používam dvojfázový odličovač) a čistí, osviežuje  a hydratuje ju. Z pleti neodstráni čierne bodky, ale priznám sa, to som od nej ani nečakala. Pleť ostáva žiarivá, hydratovaná a jemná, pena nedráždi (okrem očí, tým sa vyhnite). Považujem ju za dobrý doplnok, popri géloch a mliekach sa stará o krásu a zdravie pleti. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • vonia jemne
  • pena je pomerne bohatá, nerozteká sa
  • dá sa použiť na čistenie a odlíčenie pleti
  • pleť je čistá, jemná, hydratovaná, svieža
Mínusy:
  • vyhnite sa očiam, štípe v nich
L´Orient Cosmetique Naturel Bio čistiacu penu Synergy nájdete v eshope Bionatural, kde stojí 16 eur.

Používate pleťové peny alebo máte radšej iné produkty? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe