Rozžiarujúca esencia, ktorá je ako voda živá

17:49

K nákupu kozmetiky Hemptouch som sa dostala vďaka mojej kolegyni. Jednak mi dala pár vzoriek, ktoré si ma okamžite získali a jednak mi farbisto opisovala svoje dobré skúsenosti s touto značkou. Netrvalo to dlho a svoj košík som mala plný :) Nuž, teraz už viem, že takéto nákupy budú pravidelné, pretože ak by som mala povedať, ktorú značku prírodnej kozmetiky považujem za naozaj kvalitnú, povedala by som práve Hemptouch. Hemptouch hydratačná rozjasňujúca esencia bola oslavovaná na Facebooku i na Instagrame, a tak som sa nevedela dočkať, kedy ju vyskúšam. 


Hemptouch hydratačná rozjasňujúca esencia zloženie

Hemptouch hydratačná rozjasňujúca esencia

Hemptouch hydratačná rozjasňujúca esencia

Všetko, čo som doposiaľ skúsila od Hemptouch, bolo vynikajúce a inak tomu nebude ani v tomto prípade. Hemptouch hydratačná rozjasňujúca esencia býva spokojnými zákazníčkami označovaná aj ako voda živá a ja som veľmi rýchlo pochopila, ako to myslia. Nevedela som celkom presne, čo si mám pod tým predstaviť - sérum, tonikum alebo nejakú voňavú esenciu (raz som takú mala a bolo to žúžo). Nakoniec som na to prišla rýchlo, lebo táto rozjasňujúca esencia je trochu iná :)

Balená je v plastovom obale s pumpičkou na dávkovanie. Má 100 ml a míňa sa pomaly, teda, hneď keď prídete na to, ako sa má používať :) Ja som pri prvom použití nadšene stlačila pumpičku a vyrútil sa z nej prúd tekutiny. Jedným okom som sledovala, ako steká po umývadle a zaprisahala som sa, že druhý raz už takú chybu neurobím :) Vhod by mi padol rozprašovač, ale ktovie, možno sa časom dočkám.

Hemptouch hydratačná rozjasňujúca esencia má konzistenciu ako voda, takže preto som ostala trochu prekvapená. Čakala som nejaké sérum, prípadne niečo gélové, ale na túto vodičku sa dá rýchlo zvyknúť. Stačí ju po troškách kvapnúť na pleť a krk a jemne vklepkať či vtrieť. Jej vôňa je jemná, lahodná, pekná, povedala by som, že kvetinová. 

Hydratačná rozjasňujúca esencia obsahuje vysokú koncentráciu účinných látok a antioxidantov, ktoré sú pre krásnu pleť nevyhnutné. Obsahuje konopný hydrolát, polyfenoly zo striebornej jedle a kyselinu hyalurónovú. Sú zárukou toho, že vás čaká okamžitá dávka hydratácie a rozjasnenie. Vhodná je pre všetky typy pleti a vôbec ju nezaťaží.

Používam ju namiesto pleťového séra a je ideálna aj ako podklad pod pleťový olej. Výsledkom je hĺbková hydratácia, zlepšenie štruktúry pleti, elasticity i pružnosti. Hneď môžete vidieť, že pleť rozkvitne ako kvet, ktorý zalejete. Je nádherne jemná, pevná, hydratovaná a svieža. Bojuje s jemnými linkami a vráskami, pleť je omladená. Ak máte suché pery, pokojne si pery natrite esenciou a naneste balzam - rýchlejšie sa zacelia a nebudú vysušené. Vstrebáva sa prakticky okamžite a ostane po nej len voňavý závan. 
 

Plusy:
  • šikovné balenie s pumpičkou
  • vodová konzistencia
  • dobre a rýchlo sa vsiakne
  • pekne vonia
  • používam ho ako pleťové sérum
  • pleť je okamžite hydratovaná, rozžiarená, jemnejšia, pevnejšia a krajšia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ju v eshope Česká biokosmetika, kde stojí 30,51 eur.

Skúsili ste už podobnú vodu živú? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe