Môj tohtoročný skvelý objav

17:32

Čím som staršia, tým radšej mám svoje vlasy. Možno to vyznieva divne, ale boli časy, kedy som ich neznášala. Boli dlhé a rovné, nevedela som si ich pekne upraviť, nosila som ofinku cez celé čelo, lebo bolo vysoké. Lenže, ako to už býva zvykom, zapáčil sa mi jeden chalan (úmyselne píšem chalan, mala som 15 rokov) a ja som chcela byť iná. Ofina išla na bok, vlasy som si začala natáčať a rokmi som presne našla to, čo sa mi páči. Bola to fuška a prešla som si obdobím, kedy som si ich aj ostrihala na krátko, ale dnes to je dobre. Okrem toho som prišla na to, že veľký kus úspechu zožnú haisrstylingové prípravky. Nielen laky, ale aj spreje, peny a tužidlá. Dnes by som vám ukázala skutočný poklad overený časom aj počasím. A mám už ďalšie balenie.


Osis+ Volume objemový sprej

Schwarzkopf Professional

Schwarzkopf Professional Osis+ Volume objemový sprej

Schwarzkopf Professional Osis+ Volume objemový sprej mi padol do oka hneď. Má výrazný červený obal a bol jednoducho neprehliadnuteľný. V záplave strieborných a čiernych obalov bol ako farebný závan sviežosti a neodolala som mu. Značka Schwarzkopf je jednou z mojich obľúbených už pekných pár rokov a vždy sa teším, keď mám doma niečo nové. Tento raz som naozaj trafila do čierneho a netušila som, aký super kúsok si objednávam.

Vo výraznom menšom obale sa ukrýva 250 ml spreju. Je to šikovný kúsok, akurát do ruky, nezavadzia a nezaberá ani veľa miesta. Väčšie dlhšie vydržia, ale som pri nich akási nemotorná, občas do nich drgnem a potom ich zachraňujem, aby nespadli. Tak všetko má svoje pre a proti, že hej :) Keď som si ho poťažkala (lebo veď musím zistiť, s kým mám dočinenia) som ho skúsila a stal sa jedným z najlepších sprejov na objem a tvar, aké som mala. A to ich rátam na desiatky.

Ako prvé musím vyzdvihnúť vôňu. Je pekná, nie alkoholová, osvieži vlasy a nebolí z nej hlava. Proste vôňa, na akú si hneď zvyknete a nie je vám proti srsti. Stále tvrdím, že nie je nič horšie ako nevoňavá kozmetika, lebo potom sa mi ju nechce používať, hoci výsledky môžu byť dobré. Tu ten problém nenastal. Sprej môže polepiť vlasy, najmä ak sa strieka z blízka alebo je ho na jednom mieste viac. Obyčajne sa to dá vyčesať a ak si ustriehnete množstvo, nepolepíte ruky ani vlasy.

Teraz to najúžasnejšie - objem vidno hneď, ako sprej použijem a ako vlasy schnú, je to ešte lepšie. Vtedy sa sama sebe celkom páčim aj s rozpustenými rovnými vlasmi, čo nebýva často. Kučery fixuje výborne, tvar držia aj dva dni a vlasy sa stále pekne lesknú. Nevysušuje ich, nie sú ako slama a dajú sa dobre upraviť tak, ako si to predstavujem. Je to paráda, lebo ráno nestojím 20 minút s hrebeňom v ruke pred zrkadlom so zúfalým pohľadom. 

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovný do ruky
  • pekne vonia
  • viditeľne dodáva objem
  • kučery držia tvar aj dva dni, vlasy sa lesknú, sú pekné, dobre sa češú, nie sú suché
Mínusy:
  • môže trochu lepiť
Nájdete ho v eshope Notino.


Aký produkt vás naposledy milo prekvapil?  :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe