Ako vonia čaro lásky?

17:50

Milujem voňavú kozmetiku, ktorá je pohladením všetkých zmyslov. Sú to najmä telové mlieka alebo krémy, ktoré prevoňajú pokožku a pyžamo a vďaka nim sa cítite šťastnejšie, spokojnejšie a neviete sa tej vône dočuchať. Na Valentína mali na Kvitku parádnu akciu a k nákupu sme dostali telový krém Čaro lásky. Bola to láska na prvý pohľad a ovoňanie a dokonca ani Richard neprotestuje, keď ho občas ponatieram (najmä suché lakte a ruky). Keďže je to jedna z mojich obľúbených značiek, vedela som, že ma čaká kvalitný kúsok, ale predčil moje očakávania. 


Kvitok Šľahaný Telový Krém Čaro Lásky

Kvitok Šľahaný Telový Krém Čaro Lásky

Kvitok Šľahaný Telový Krém Čaro Lásky

Kvitok Šľahaný Telový Krém Čaro Lásky je balený v peknom sklenom pohári z tmavého skla. Má čierny plastový vrchnáčik a etiketa vyzerá ako namaľovaná. Je to minimalistické, ale veľmi pekné a mnohé obaly tejto značky vyzerajú podobne. Aj regeneračný balzam  Jemné Ruky a Hebké Nôžky sú v sklených obaloch (len menších, balzamy majú po 30 ml a šľahaný telový krém má 60 ml) a na poličke vyzerajú nádherne :) 

Jeho vôňa je očarujúca. Kvetinová, sladká, ženská a nežná. Napriek výraznej kvetinovej vôni ho občas použije aj Richard a nesťažuje sa. Po kúpeli alebo sprche pokožku prevonia a navodí príjemný a spokojný pocit. Jeho konzistencia vyzerá byť hustá a hutná. V okamihu, ako sa dotkne pokožky, sa mení sa olej a veľmi dobre sa rozotiera po pokožke. Pokiaľ je trochu vlhká, ľahko sa vsiakne bez mastného filmu. 

Jeho výnimočnosť tkvie v dobrom zložení. Obsahuje bambucké maslo, ktoré je obohateného o mandľový, slnečnicový a ricínový olej. Maslo i tieto oleje (okrem slnečnicového) mám doma vždy po ruke a používam ich na vysušenú pokožku či vlasy (robím si olejové zábaly), takže o ich blahodarných účinkoch nemám najmenšie pochybnosti. Bambucké maslo sa šľahá dobre a vzniká z neho takáto maškrta.

Ako som už spomenula, šľahaný krém Čaro lásky je najlepšie nanášať na navlhčenú pokožku. Lepšie sa vstrebáva a nezanechá po sebe mastný film. Mám ho však rada aj na suché kolená a lakte a poslúži aj ako hydratačný krém na nohy či ruky (potom odporúčam bavlnené rukavičky a ponožky). Pokožka ostáva hodvábne jemná a vyživená, hydratovaná. Krém ju chráni pred stratou vlhkosti, vyzerá zdravšie a krajšie. Suché a drsné miesta miznú, ostáva len príjemný pocit hebkosti :) V zime je to malý záchranca a keď ho používam, nebojím sa vysušenej pokožky so šupinkami. 

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • dobre sa nanáša a pekne vsiakne do pokožky
  • veľmi dobrý na suché kolená, lakte, ruky i nohy
  • vhodný na drsnú a popraskanú pokožku
  • pokožka ostáva hydratovaná, vyživená, jemná, suché miesta miznú, chráni ju pred vysušovaním
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Kvitok, kde stojí 6 eur.

Skúsili ste šľahané telové krémy z bambuckého masla? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe