Nový must have - opunciový olej

17:49

Opunciový olej patrí k tým najluxusnejším, aké si môžete kúpiť. Jeho čaru som podľahla už dávnejšie a stal sa jedným z tých, ktoré mi doma nesmú chýbať. K tým dôležitým patrí aj arganový, mandľový, konopný, borákový, moringový, v poslednej dobe aj marhuľový, slivkový a brusnicový. Používam ich nielen na pleť, ale veľmi často aj na vlasy a vlasovú pokožku. Niektoré z nich sa hodia aj na telové masáže a tak ich miniem ročne dosť. Je to však skvelá investícia a pokiaľ ich raz skúsite, už sa ich nebudete chcieť vzdať. Dnes vám ukážem malého šikovného pomocníka, ktorý rozhodne stojí za to :)


Moroccan Natural opunciový olej

Moroccan Natural opunciový olej zloženie

opunciový olej

Moroccan Natural opunciový olej

Moroccan Natural je jedna z mojich obľúbených značiek a ak na ňu narazíte či už na Slovensku alebo v zahraničí, rozhodne sa na ňu pozrite trochu lepšie. Aj ich Instagram stojí za zmienku, pridávajú krásne fotky :) Jej produkty sú neraz pastvou pre oči a najradšej by som mala doma hneď všetko. No, snáď sa mi to niekedy podarí :) Ale teraz poďme späť k oleju.

Opunciový olej od Moroccan Natural je balený úžasne - sklená fľaštička má 10 ml, je malá, vmestí sa všade a môžete ju so sebou nosiť kamkoľvek idete. Počas letných dovoleniek si oleje so sebou brávam rada, aby opálenej pokožke pomohli lepšie sa regenerovať a vyzerať krásne. Na aplikáciu slúži roll on a mám pocit, že je to lepšie ako klasické kvapkátko. Môžete ho aplikovať aj na jemné očné okolie, opunciový olej (podobne ako avokádový) je ideálny proti kruhom pod očami a vráskam.

Jeho vôňa je ľahká a vôbec neviem, ako by som ju mohla popísať. Podľa vonia ako zem po daždi, ale Richard to pomenoval ako vôňa prírody a kamarátka kaktusom. Každému vonia inak, ale nie je to nič výrazne a pri aplikácii ju ani nie je cítiť. Tento olej nie je príliš mastný, takže ho na moju zmiešanú pleť používam veľmi rada. Najdôležitejšie ale je, aby sa nenanášal na suchú pleť, lebo potom ostane mastná určite. 

Prečo by ste ho mali vyskúšať? Tých odpovedí je hneď niekoľko. Dokáže sťahovať póry a tak je pleť matná (a tá moja konečne aj bez akné a iných malých vyrážok). Ďalej zabraňuje starnutiu pleti, vyhladzuje linky a vrásky. Pleť upokojuje, ak je červená, podráždená alebo zapálená. Veselo ho používam namiesto očného krému, lebo zmierňuje opuchy, kruhy pod očami a jemné linky. Pleť je svieža, vypnutá, hodvábne jemná a žiarivá. Niekedy mám pocit, že účinkuje rýchlejšie ako arganový, tak ich mám doma oba :)

Plusy:
  • malý, šikovný do kabelky
  • krásne vyzerá
  • šikovný roll on na dávkovanie
  • jemne vonia
  • nie je mastný
  • sťahuje póry, vyhladzuje linky a vrásky, zmierňuje opuchy a kruhy pod očami, upokojuje začervenanú a podráždenú pleť
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ho v zahraničných eshopoch alebo na oficiálnej stránke Moroccan Natural, kde stojí 34 libier.

Máte obľúbený kúsok tejto značky? :) 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe