Čistiaci krém od Dr. Hauschka

16:51

Do svojej kozmetickej zbierky si zháňam okrem klasických čistiacich gélov a mliek aj rôzne skvosty. Sú to rôzne čistiace oleje, krémy, balzamy či práškové čističe, ktoré dokážu malé zázraky. V kúpeľni mám svoj košíček, do ktorého si tieto poklady ukladám a vyberám ich podľa toho, čo pleť práve potrebuje. Zvykla som si aj na viackrokové čistenie (olej/balzam a následne ešte gél) a nebanujem, že v kúpeľni trávim viac času. Vstávam veľmi skoro do práce, unavená nie som len ja, ale aj moja pleť a tak si poriadne rozmaznávanie zaslúžime, no nie?


Dr. Hauschka Cleansing Krém pre hĺbkové čistenie a revitalizáciu pleti zloženie

Dr. Hauschka Cleansing Krém pre hĺbkové čistenie a revitalizáciu pleti

Dr. Hauschka Cleansing

Dr. Hauschka Cleansing Krém pre hĺbkové čistenie a revitalizáciu pleti

Dr. Hauschka je pre mňa symbolom čistej prírodnej kozmetiky s citom pre pekné, minimalistické obaly. Je to pár rokov, čo som ju spoznala a odvtedy sa mi páči čoraz väčšmi. Najradšej používam prírodnú a kórejskú kozmetiku, kombinácie ingrediencií ma neprestávajú prekvapovať. Dr. Hauschka Cleansing Krém pre hĺbkové čistenie a revitalizáciu pleti kombinuje výťažky z liečivých rastlín ako harmanček, ľubovník a nechtík, takže môžete čakať mimoriadne jemný, no účinný produkt. 

V jednoduchej krabičke sa ukrýva jednoduchá, ale pekná kovová tuba s objemom 50 ml. Nesie sa v bielo žltej kombinácii a pripomína mi jar. Kovové obaly som pomerne dlho bojkotovala, pretože s mojím šťastím časom vždy praskli a nie raz som sa poškriabala. Dočítala som sa však, že práve kovové obaly sa používajú na zachovanie niektorých účinkov kozmetiky, a tak som sa ich naučila tolerovať. Nakoniec som si na ne celkom zvykla a páčia sa mi. Táto je navyše vyššia a štíhlejšia a v košíku v kúpeľni vyzerá výborne.

Krém pre hĺbkové čistenie a revitalizáciu pleti má pre mňa príjemnú bylinkovú vôňu, ktorá mi pripomína lúku. Konzistencia je klasická krémová, hustá a dobrá. Použitie je jednoduché. Do dlane si vymačkajte trochu krému, pridajte vodu, premiešajte a naneste na navlhčenú tvár. Krúživými pohybmi pleť čistite (netlačte, len jemne masírujte) a nakoniec opláchnite. Je to príjemný zážitok pre telo i pre ducha a potom je to radosť pozrieť sa do zrkadla. 


Krém na seba viaže nečistoty a pleť hĺbkovo čistí. S čiernymi bodkami si veľmi neporadí, ale čistí výborne a pleť doslova žiari. Udržiava ju v rovnováhe, menej sa mastí a minimalizuje póry. Blahodarne pôsobí aj v prípade, ak vás trápi akné (stále sa dokáže objaviť v najmenej očakávanej situácii). Pleť ostáva hodvábne jemná a príjemná na dotyk. Po umytí neostáva vysušená, naopak, je vyživená a hydratovaná. Radím ho k tým jemnejším čističom, ktoré nepodráždia pokožku a zanechajú ju sviežu. 

Plusy:
  • krásne vyzerá
  • príjemne vonia
  • zaujímavá konzistencia
  • zábavné použitie
  • pleť hĺbkovo čistí a detoxikuje, zanecháva ju hodvábne jemnú a sviežu, minimalizuje póry, vyzerá zdravo
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Elnino, kde bežne stojí necelých 13 eur. 


Máte radi Dr. Hauschka? Ktorý produkt používate najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe