Krásny a farebný fixačný sprej

17:24

Boli časy boli, kedy som si ani vo sne nevedela predstaviť, že by som vyšla medzi ľudí bez make upu. Stále som mala pocit, že musím ukrývať akné, stopy po akné alebo pehy a vôbec som si neuvedomovala, že pleť je čoraz krajšia a nánosy líčidiel už nepotrebuje. Až koronakríza ma nejak naučila kašľať na líčenie, keď som musela mať všade rúško. V tom období som sa naučila mať sama seba rada a tak som od júna behala po svete bez make upu len s opálením. Prišla však zima a teda čas, keď zasa vyblednem a rozčuľuje ma to :) A vtedy prichádza  čas na make up aj na I Heart Revolution Fixing Spray, ktorý dokáže výborne fixovať líčenie.


I Heart Revolution Fixing Spray zloženie

I Heart Revolution Fixing Spray ingrediencie

I Heart Revolution Fixing Spray

Fixačný sprej I Heart Revolution Fixing Spray

Pred mnohými rokmi som sa o fixačných sprejoch dozvedela na iných blogoch. Mohlo to byť okolo roku 2013, kedy ich ponuka nebola veľmi veľká a ja som nejaký veľmi chcela. Mojím prvý sa stal ten od ELF, ktorý bol pomerne malý, na tú veľkosť dosť drahý a celkom zvláštne voňal. Ale mala som ho a to bolo podstatné :) Odvtedy sa našťastie situácia výrazne zlepšila a dnes je ich ponuka pestrá a dovolím si tvrdiť, že aj pomerne voňavá. Jedným z mojich obľúbencov je fixačný sprej I Heart Revolution Fixing Spray, ktorý sa nedá prehliadnuť.

Páči sa mi, že v ponuke je na výber niekoľko vôní a všetky vyzerajú lákavo. Ja som si na prvý raz vybrala Cucumber a môžem povedať, že to nebola zlá voľba. Ale poďme pekne po poriadku, aby ste sa o ňom dozvedeli to najpodstatnejšie. V prvom rade chválim balenie. Plastový priesvitný obal s rozprašovačom je praktický, nie veľmi veľký a fakt pekný. Žiarivá farba okamžite upúta, to sa mi stalo aj v eshope. Klikla som naň kvôli obalu, prečítala recenzie a vybrala som si. Chválim aj pomer veľkosť cena, pretože 100 ml vychádza okolo 7 eur. A to už stojí za vyskúšanie.

Vôňu Cucumber som si vzala viac menej zo zvedavosti. Neviem, ale tie ovocné vône sú bežné, tak prečo neskúsiť nejakú zeleninovú? :) A musím hneď dodať, že závan uhorky tam naozaj je. Uznávam, že trochu umelý, ale je tam. Celkovo vnímam vôňu ako pekné, nerušivú a ľahkú, po aplikácii sa rýchlo stratí a ani neviete, že ste fixačný sprej použili. Nezanecháva po sebe lepkavý film, takže líčenie vyzerá pekne a prirodzene.

Hlavnou úlohou fixačného spreju je zafixovať make up (púder, lícenku, bronzér, dokonca pomáha aj niektorým očným tieňom), aby dlhšie vyzeral v perfektnom stave, nerozmazával sa/neroztiekol sa nebledol. Na pleť ho nastriekam po púdri  (aj keď poznám baby, ktoré fixujú každú vrstvu, mne to už príde zbytočná záťaž) a môžem vyraziť. Aj vďaka nemu líčenie vydrží celé hodiny v nezmenenom stave a stačí mi na T zónu priložiť zmatňujúci papierik, aby odsal nadmerný kožný maz. Ak sprej nepoužijem, make up sa ľahšie otiera, pomaly sa stráca a skôr mám pleť mastnú.

Za tú cenu je I Heart Revolution Fixing Spray úplná bomba. Pekne vonia, dobre sa používa, líčenie vydrží dlho pekné. Proste môžem povedať, že počas dňa nie som rozmazaná a vyzerám dobre (skromná, ja viem :)).

Plusy:
  • na výber dosť veľa vôní
  • krásne vyzerajú
  • veľký za fajn cenu
  • príjemne vonia
  • nelepí 
  • zafixuje make up tak, aby vydržal dlhé hodiny bez oteru a rozmazávania, pleť sa menej mastí a nepotrebuje tak skoro prepudrovať
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Notino, kde teraz k nákupu produktov Revolution značiek nad 30 € získate ako darček Mystery Bag plný kozmetických produktov v hodnote 25 € a dopravu zadarmo. A to sa už oplatí :)


Skúsili ste už tento sprej v inom prevedení? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe