Opalescence si ma naozaj získala

16:31

So svojimi zubami som si zažila už kadečo a veľmi dobre si spomínam na to, ako som chodila na strednej škole zubárovi. Bolo to pravidelne niekoľkokrát ročne a vždy sa objavil nejaký nový kaz. Potom prišla osemnástka a odvtedy, musím si zaklopať, sa všetko dostalo do normálu a kaz sa objaví raz za pár rokov. Keďže si plne uvedomujem nevyhnutnosť zdravého chrupu (akoby som bez zubov žula chlieb, na ktorý si tak ťažko zarábame?), rada investujem do kvalitných zubných kefiek, pást a doplnkov. Pri pátraní po dobrých zubných pastách mi do oka padla ďalšia od Opalescence. 


Opalescence Whitening Sensitivity Relief

bieliaca pasta pre citlivé zuby

Opalescence Whitening Sensitivity Relief bieliaca pasta pre citlivé zuby

Opalescence Whitening Sensitivity Relief je bieliaca pasta pre citlivé zuby, ktoré mám a dva razy nadšená tým nie som. Najhoršie je, že hoci teplé jedlá alebo nápoje mi nerobia žiaden problém, z tých studených mám nočnú moru. Richard sa mi občas smeje, že ma oziabu zuby a stáva sa to najmä pri konzumácii zmrzliny alebo drinkov s ľadom. Kým on si predo mnou pokojne chrúme kúsky ľadu, ja si to ohrievam :) Našťastie, dnes je veľký výber zubných pást, ktoré sú určené na citlivé zuby a výrazne zlepšia ich stav.

Pre túto pastu som sa nerozhodla náhodou. Už som mala verziu s fluoridom a bola dobrá. Tak prečo neskúsiť tú, ktorá je ako stvorená na moje zuby? Povedzme si to úprimne, pasta má niekoľko výhod aj nevýhod, ale stále patrí k tým najlepším. Vybrať si môžete balenie vo veľkosti 20 a 100 ml. Menšie je ideálne na vyskúšanie alebo na cestovanie, väčšie zasa pre celú rodinu. Vyzerá veľmi pekne, niekedy to vyzerá, že až žiari.

Opalescence Whitening Sensitivity Relief má veľmi ostrú a sviežu mentolovú chuť. Okamžite osviežuje dych na dlhé hodiny a zanecháva v ústach nenormálny pocit sviežosti. Veľmi dobre pení a postačuje jej len maličké množstvo, inak je razom tej peny naozaj dosť :) Ako dieťa by som to ocenila, ale teraz sa na to predsalen pozerám inak.

Tak a teraz sa pozrime na jej pre:
  • ako som už spomenula, výborne osviežuje dych
  • dobre čistí zuby, povlak sa na zuboch neobjavuje dlhé hodiny
  • postupne dokáže zuby bieliť tak, že odstraňuje škvrny z povrchu zubov (víno, káva, čaj zuby môžu farbiť). Nebudú biele ako perličky, ale budú krajšie a budete mať lepší pocit
  • menej citlivé, na chladné reagujú omnoho lepšie
Našlo sa aj pár proti:
  • zubná pasta je svieža až moc. Tŕpol mi z nej jazyk a hoci to po chvíli prejde, nie je to nič príjemné
  • zubná pasta štípe aj na perách alebo jemnej pokožke okolo nich. Ostávala aj trochu červená, takže po každom umývaní zubov nasleduje hrubá vrstva balzamu na pery, ktorý upokojí, hydratuje a zjemní pery aj pokožku 
Viem, že si ju kúpim zasa, lebo moje zuby ju mali radi. Možno muži s ňou nemajú žiaden problém, no pre ženy je dosť silná. Rovnako je však aj účinná, preto sa na mojej poličke objaví zasa :) Nájdete ju v obchodíku Na zuby


Skúsili ste zubné pasty Opalescence? 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe