Telový krém proti celulitíde s turmalínom

19:12

Dnes budeme pokračovať v sérii článkov o kvalitnej a účinnej kozmetike Guam, ktorú nakupujem s veľkou radosťou. Začalo sa to nenápadne, jedným telovým zábalom a pokračujem rôznymi krémami a gélmi. Keď si predstavím, koľko peňazí som vrazila do nie príliš účinnej kozmetiky, neviem, či sa mám smiať, alebo plakať. Možno aj oboje, lebo som bola celkom naivná. Potom však prišiel Guam a ja konečne viem, že to za to stojí. Musím však hneď dodať, že to nie je len o kozmetike. Pravidelne si robím suchú masáž, denne chodím pešo do 10 km, ak sa dá, cvičím, pijem veľa čistej vody a vyhodila som z jedálnička veľa vecí, používam peelingy a kvalitné oleje.


Liporedukčný krém Fir s turmalínom Guam zloženie

Liporedukčný krém Fir s turmalínom Guam

Liporedukčný krém

Liporedukčný krém Fir s turmalínom Guam

Krémy proti celulitíde, ktoré som mala od Guam, majú veľmi podobné tuby. Liporedukčný krém Fir s turmalínom Guam je v takej šedej (možno šedo zelenej) a má 200 ml. Vyhovuje mi, že vrchnáčik na nej pevne drží a nemusím sa večer zdržovať šraubovaním. Ono keď som mala homeoffice, nebol to problém, času bolo viac, lebo som nemusela dochádzať. Teraz, keď sa môj deň začína o štvrtej, je čas mimoriadne vzácna veličina a nestíham všetko tak, ako by som chcela.

Jeho vôňa je podobná ostatným produktom od Guam a stále ju celkom presne neviem špecifikovať. Je v nej niečo zaujímavé a mne sa páči. Môj muž z nej unesený nie je, skôr naopak, ale to je zasa len vecou vkusu. Koniec koncov, on sa tým predsa natierať nebude a keď som spokojná ja, mal by byť aj on. Konzistencia je zaujímavá a treba ho aplikovať len v malom množstve. V opačnom prípade sa na pokožke urobí biely film a dlho trvá, kým ho poriadne zapracujete do pokožky.

Používať ho môžete ráno a/alebo večer aspoň mesiac vkuse. Večer ho používam vždy, ráno len keď stíham (ruku na srdce,  štvrtej toho veľa nestíham). Po aplikácii sa dostaví príjemný hrejivý pocit, nestretla som sa s pichaním alebo brnením. Pokožka môže mierne sčervenieť, ale rýchlo to prejde a ani raz sa mi nestalo, aby to bolo bolestivé. Samozrejme, každá pokožka je iná a pri tej citlivejšej je lepšie urobiť si test znášanlivosti. Ja sa zvyknem smiať, že mám asi hrošiu kožu, lebo to znášam skoro vždy bez problémov.

V boji s celulitídou je veľmi dôležitá vytrvalosť. Už nespočetne veľakrát som ho začala a ukončila, lebo som bola frustrovaná z výsledkov. Teraz ale trpezlivo pokračujem a sledujem postupné zlepšovanie. Je mi jasné, že úplne bez celulitídy neostanem, na mne by mohli demonštrovať mnoho príčin jej vzniku, no vidím  malé svetielko na konci tunela. A to za to stojí, no nie? 

Liporedukčný krém Fir s turmalínom Guam prispieva k zoštíhleniu stehien (opäť sa ráta na centimetre) a zmierňuje celulitídu. Pokožka je vyhladenejšia, pevnejšia, pružnejšia a krajšia. Keď pominie hrejivý pocit, na pokožke badať, že je jemná a príjemná na dotyk. Čím dlhšie Guam používam, tým štíhlejšie nohy mám (už som dostala aj vytúženú otázku, či som náhodou neschudla, a nie len jeden raz) a celulitída je o dosť nenápadnejšia. Ešte stále mám mindrák, keď si chcem obliecť šortky, ale porazím ho.

Plusy:
  • šikovné balenie
  • príjemná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • po použití príjemný hrejivý pocit
  • Liporedukčný krém Fir s turmalínom Guam zoštíhľuje stehná a zadok, redukuje celulitídu, pokožka je vyhladenejšia, pevnejšia, pružnejšia a krajšia
Mínusy:
  • nenašla som
Nájdete ho v eshope Deadia, kde stojí 40,75 eur. 

Máte účinný tip proti celulitíde? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe