Ústna sprcha - nenahraditeľný pomocník a darček, ktorý naozaj využijete

11:40

O ústnej sprche som si načítala viacero článkov, keď som jeden sama písala. Bolo to už dávno, podobne ako pri sonickej kefke, už viac ako dva roky. Nákup som odkladala, potom som na to zabudla, potom som potrebovala kúpiť niečo iné a tak dookola. Tento rok som sa však konečne dokopala do nákupu, pretože môj zubár zasa zalomil rukami pri preventívnej prehliadke. A tak, vyzbrojená sonickou zubnou kefkou, ústnou sprchou, zubnými pastami na citlivé zuby a gélom na posilnenie zubnej skloviny, som sa vybrala do boja za zdravé zuby.


Oral B Oxyjet MD20 ústna sprcha

Oral B ústna sprcha

ústna sprcha

 Oral B Oxyjet MD20 ústna sprcha

Opäť som si o ústnych sprchách urobila prehľad a potom som vybrala tú, ktorú si kúpim. Voľba padla na ústnu sprchu Oral B Oxyjet MD20. V prvom rade musím povedať, že aj keď som vedela (teda, skôr tušila, čo ma čaká, ostala som prekvapená :) Poďme ale pekne po poriadku, aby ste videli, prečo sa ju oplatí mať doma. Môže sa síce javiť trochu hlučná, ale rýchlo som si zvykla a dnes mi to už ani nepríde ako  divný zvuk. Dokonca aj všetci doma upustili od poznámok, čo mi vrčí v kúpeľni. 

Ústna sprcha od Oral B sa skladá z tela, ktoré tvorí nádoba na vodu a rukoväť, ktorá je k telu pripevnená. Na rukoväť sa bez ťažkostí namontuje dýza (v balení boli štyri). Pred prvým použitím si zvolila tlak vody - je tu 5 stupňov, ale ja sa držím na jednotke alebo na dvojke, zatiaľ mi to úplne postačuje. Do nádoby na vodu môžete pridávať aj ústnu vodu, takže si zaručíte dokonalý pocit sviežosti a čistoty. 

Posúvaním spínača dýzy (vyzerá to ako veľké modré tlačidlo, ktoré som hneď na začiatku nevedela poriadne uviesť do pohybu) si vyberáte medzi dvoma funkciami dýzy - rotujúci prúd je na celkové čistenie a masáž ďasien a  jednoduchý prúd vody je určený na cielené čistenie. Opäť musím povedať, že časom som prišla na to, čo najviac vyhovuje mojim ďasnám a funkcie striedam aj podľa toho, čo som jedla.

Po prvom použití som ľutovala, že som si ju nekúpila omnoho skôr. V kombinácii so sonickou zubnou kefkou som mala pocit, že ešte nikdy som nemala tak perfektne vyčistené zuby. Je to poklad, lebo:
  • čistenie medzizubných priestorov nikdy nebolo zábavnejšie. Nikdy som neholdovala zubnej niti ani medzizubným kefkám a ich používanie som večer čo večer pretrpela. Boleli ma ďasná a nemala som pocit, že by to šlo tak, akoby malo (aj keď uznávam, že je to skrátka o zvyku). A potom prišla ústna sprcha a ja som sa pri tom zabávala a dôkladne vyčistila každý medzizubný priestor. Už sa mi nestalo, aby ma šupka z pukanca alebo jablka privádzala do šialenstva.
  • prispieva k úplnému vyčisteniu zubov, takže zubný povlak je minulosť
  • moje ďasná sú šťastné, zdravé, ružové, nekrvácajú, nebolia
  • spolu s ústnou vodou osviežuje na dlhé hodiny dych
Počas používania musí byť zapojená v elektrike, ale nepovažujem to za problém. Kábel je dostatočne dlhý a nebojím sa, že by som ho obliala vodou. Bola to fantastická kúpa, lebo, ako som už spomenula a poviem to každému, kto sa ma na to opýta - ešte nikdy som nezažila taký perfektný pocit čistých zubov a sviežosti. Kvalitná zubná kefka aj niť nepochybne prispejú k zdravému úsmevu, ale sonickej zubnej kefke a ústnej sprche sa nevyrovnajú :) Zbožňujem ju a aj kvôli nej sa teším na čistenie zubov. Trúfam si dokonca povedať, že je to super tip na darčeky pre mužov, pretože toto je vec, ktorú využije naozaj každý. 



Nájdete ju v eshope Notino, kde je výber pestrý.


Máte doma ústnu sprchu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe