Ako som spoznala Nablu

16:24

Čas, kedy boli matné rúže úplne in a všade, nie je tak dávno minulý. Dlho som im odolávala, ale nakoniec som si aj ja musela urobiť radosť a nejaký si kúpiť. Z jedného boli dva, z dvoch tri a zbierka sa nakoniec utešene rozrástla. Stopku mi dala v podstate len koronakríza, pretože keď sa začali nosiť rúška, ja som prestala nosiť rúže. Keďže som žiaden neminula, nemala som potrebu nejaký nový kupovať. Až tento rok na jar, keď sa začali zmierňovať opatrenia (vlastne už bolo skoro leto), zasa som vytiahla to málo, čo z mojich rúžov ostalo. Môj miláčik Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick je však stále dokonalý a môžem ho veselo používať ďalej. Je síce pravda, že s ním mám občas aj starosti, ale rozhodne patrí ku kúskom, ktoré treba vyskúšať.


Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick

Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick  zloženie

Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick  ingrediencie

Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick

Nabla Dreamy Matte Liquid Lipstick

Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick 

Skúsiť som ho chcela najmä preto, lebo som videla veľa pochvalných recenzií a na Instagrame na mňa vyskakoval z mnohých fotiek. Padli slová aj ako ikonický, legendárny a tak. Uznajte, že to znelo výborne, tak som neváhala a nakoniec som si jeden odtieň ukoristila. Nebola som si úplne istá, či som sa trafila, lebo obrázok a realita sa niekedy líšia, ale nakoniec som ostala s farbou spokojná. Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick v odtieni  Five O'clock (odtieňov je v ponuke dosť) je čarovný a podľa mňa je to aj super nápad na darček.

Už balenie je krásne. Keď som tekutý rúž prvý raz vytiahla z krabice plnej kozmetiky (som nakupovala), nemohla som sa naň vynadívať a povedala som si, že vyzerá ako nejaký šperk. Naozaj do detailu premyslené, pekné a ja už by som to len previazala mašľou a darovala. Píšu, že má tri ml, ale zdá sa mi omnoho väčší. 

Nabla tekutý rúž - Dreamy Matte Liquid Lipstick je odetý v priesvitnom plastovom obale s výrazným vrchnáčikom. Elegantné, minimalistické a pekné, viac ani nemám čo dodať. Na aplikáciu slúži šikovný aplikátor, s ktorým sa ľahko a dobre narába. Matný rúž príjemne vonia a rovnako príjemne aj chutí :) Niežeby som mala chuť ochutnávať, ale občas sa to podarí. 

Jeho konzistencia je krémová, nádherne kĺže po perách a prekvapilo ma, ako dokonale je pigmentovaný. Už jeden ťah zahalí pery do výraznej sýtej farby a vyzerá bezchybne. Mala som pár takýchto matných rúžov a tento od Nabla patrí jednoznačne k tým s najsýtejšou farbou. Už krátko po nanesení sa akoby vpije do pier a drží sa na nich ako kliešť. Môžete jesť, piť a otlačí sa len mierne. Čo je jeho darom, je však niekedy aj jeho prekliatím.

Na perách vyzerá božsky, o tom niet najmenších pochýb. Rovnako božsky drží, nerozmazáva sa a vyzerá pekne. Ak ho však chcem použiť, musím mať istotu, že pery nie sú ani trochu vysušené a nie je na nich žiadna šupinka alebo prasklinka. Tekutý rúž od Nabla ich totiž dosť zvýrazňuje a pokiaľ nemám dobre hydratované pery, začne ich akoby sťahovať, vysušovať a potom to už tak pekne nevyzerá a boli chvíle, kedy som ho dokonca musela aj odlíčiť, lebo som sa necítila dobre. V mojom prípade je to skrátka ten tekutý matný rúž, ktorý nemôžem použiť vždy, ale o to viac sa naň teším. Jeho farba je pre mňa ako magnet a hoci mi nie vždy vyhovuje, považujem ho za veľmi kvalitný a vydarený kúsok.

Plusy:
  • nádherné balenie
  • lesk je krásny
  • šikovný aplikátor
  • pekne vonia a dobre chutí
  • krémová konzistencia
  • ľahko sa nanáša
  • neuveriteľne sýta farba
  • rýchlo schne
  • perám dodá sýtu a výraznú farbu, matný vzhľad je krásny. má veľmi dobrú výdrž
Mínusy:
  • používať ho môžem len v prípade, ak mám hydratované pery bez jedinej chybičky, inak ich sťahuje a vysušuje, zvýrazňuje suché  miesta
Za 14,99 eur ho nájdete v eshope Pink Panda

Ktorý obľúbený matný rúž používate najradšej? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe