Bioaktívny omladzujúci krém

14:34

Už dlhšiu dobu sa pri výbere pleťového krému pozerám najmä na jeho zloženie. Snažím sa hľadať prírodné alternatívy, ktoré by vyhovovali mojej zmiešanej pleti. Každý problém sa dá nejako dostať pod kontrolu, dôležité je len poznať svoj typ pleti a ingrediencie, ktoré jej môžu škodiť (ja mám dosť problémy so silikónmi, upchávajú mi póry). Môj denný krém je ľahší, hydratačný, nočný môže byť trochu výživnejší, no nie mastný. V podstate môžem povedať, že presne viem, čo chcem, len nie vždy to nájdem :) Dnes bude reč o kréme, ktorý mi sadol výborne. Česká značka Nobilis Tilia patrí k mojim obľúbeným niekoľko rokov a neprestáva ma prekvapovať. V dobrom, samozrejme. 


Nobilis Tilia Bioaktívny omladzujúci krém zloženie

Nobilis Tilia Bioaktívny omladzujúci krém

Nobilis Tilia pleťový krém

Nobilis Tilia Bioaktívny omladzujúci krém

Nedávno som premýšľala nad tým, že ročne miniem niekoľko denných a nočných krémov. Kedysi som zvykla kozmetiku dosť škrečkovať, ale dnes sa učím nakupovať s rozumom a nemať toho v poličke až tak veľa. Prírodná kozmetika mi s tým celkom pomáha, pretože má kratšiu dobu spotreby a snažím sa všetko minúť, nič nevyhadzovať. Nobilis Tilia Bioaktívny omladzujúci krém prišiel na rad niekedy začiatkom tohto roka a minula som ho do poslednej kvapky. Stál za to.

Jeho balenie ma zaujalo a až na konci som zistila, ako to s ním vlastne naozaj je. Sklený obal ukrýva 50 ml krému, má pumpičku na dávkovanie a plastový vrchnáčik. Tá pumpička ma občas dostávala do vývrtky, lebo sa zasekla a chvíľu nechcela vypľuť ani trochu krému. Potom sa rozhýbala a takto sa so mnou občas zahrala. Keď som už cítila, že balenie je prázdne, išla som separovať a po otvorení ma prekvapilo, že krém nebol v sklenom obale, ale ďalšom plastovom obale, takom akoby sáčku. Tak som ho rozstrihla a minula úplne všetko. Celkom by sa mi páčilo, keby sa dá kúpiť len nejaká náhradná náplň, bolo by to ekologické a ušetrilo by sa nejaké to euro. 

Bioaktívny omladzujúci krém má pre mňa krásnu, ľahkú a jemnú vôňu prírody. Nedokázala by som presne povedať, čo cítim, no vždy mi to pripomenulo kvety. Vôňu počas aplikácie ani nie je cítiť, ale viete, že tam je a že je ako nežný závan. Konzistencia ma milo prekvapila, krém je ľahký, krémový a nemastný. Rýchlo sa vsiakne do pleti bez toho, aby ju zaťažil. Používala som ho večer a na celú tvár mi postačovali dve pumpičky. 

Napriek tomu, že tento krém je naozaj ľahký, je to úplná hydratačná bomba. Pleť veľmi dobre hydratuje (v zime to potrebovala, keď sa kúrilo a prechádzalo sa z tepla do zimy), pekne ju spevňuje a zlepšuje jej elasticitu. Pleť je pevnejšia, vyhladená a linky sa strácajú, aj tie od smiechu alebo mračenia sa. Osvieži, regeneruje a vyživí - to by sa dalo v skratke napísať. Sprvu sa mi zdal trochu drahší, no vydržal niekoľko mesiacov a pleť po ňom žiarila, takže sa k nemu v zime plánujem vrátiť zasa. Výhodou je aj to, že neupchával póry a pleť upokojoval. Spokojne môžem povedať, že nielen krásne vyzerá, ale aj dobre účinkuje. A viac mi netreba.

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • krém je ľahší, nemastný, dobre sa vsiakne
  • neupcháva póry 
  • môže sa používať ráno a večer
  • vynikajúco hydratuje pleť, pomáha ju spevniť a vyhladiť, miznú jemné linky, pleť je pružnejšia, svieža, hodvábne jemná a žiarivá
Mínusy:
  • občas sa mi zasekla pumpička
Krémik kúpite v eshope Nobilis Tilia alebo v partnerských predajniach, jeho cena je 37,15 eur. 

Musím sa poobzerať po novom nočnom kréme, s akým máte výborné skúsenosti? :)
 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe