Môj prvý AHA toner od Bybi

14:17

Marcový Cutebox bol opäť vynikajúco namiešaný a obsahoval niekoľko produktov, ktoré pohladili moju dušu kozmetického maniaka. Predplatné som si urobila v januári, prišli mi teda už štyri boxíky a mám pocit, že z mesiaca na mesiac sú nadupanejšie, lepšie a plné značiek, ktoré mám potom chuť spoznať ešte viac. Niektoré značky sa neobjavili prvý raz a takou je aj britská Bybi. Okrem očného krémiku (ten som ešte neskúšala, lebo som si kúpila nočný očný krém od Havlíkovej apotéky a má až 30 ml, vyzerá, že nemá dno) mám aj rozjasňujúce AHA tonikum, ktoré som už takmer minula. Neskutočne som si ho obľúbila a hneď by som si ho kúpila vo väčšom. Rozhodne je to značka, ktorá je nielen zaujímavá, ale aj účinná, takže môže byť aj v ďalších boxoch ♥ A teraz sa poďme pozrieť, prečo je tento toner spása pre zmiešanú pleť s rozšírenými pórmi. 


Bybi Day Glow rozjasňujúce AHA tonikum zloženie

Bybi Day Glow rozjasňujúce AHA tonikum

Bybi Day Glow toner

 Bybi Day Glow rozjasňujúci AHA toner

Skúšanie nových značiek ma snáď nikdy neprestane baviť. Sú to malé Vianoce, keď mi príde domov niečo nové a ja to musím hneď skúsiť, ovoňať, nafotiť a užívať si to :) Presne tak je to v prípade, keď di zo Zásielkovne (teda, Packety, ale jednoducho je to zásielkovňa a hotovo) prinesiem škatuľku plnú prekvapení. Sú mesiace, kedy si z boxu nechám úplne všetko a potom sú mesiace, kedy jeden či dva kúsky odložím bokom, lebo viem, že budú perfektným darčekom pre maminu, sestru alebo kamarátku.  Bybi Day Glow rozjasňujúce AHA toner som sa sprvu bála použiť, lebo niečo podobné som ešte nemala, ale dnes viem, že niečo také si určite kúpim :)

Toner sa dá kúpiť v 50 ml balení (to sme si našli v Cuteboxe) alebo vo veľkosti 150 ml, čo rozhodne odporúčam, ak si budete niekedy Bybi objednávať. Papierová krabička je jednoduchá bielo tyrkysová, ale obal je rozkošný a celý tyrkysový. Ako som už nie raz spomenula, kozmetiku si občas vyberajú práve oči a tento obal je ozaj milý. Objem 50 ml je skvelý v prípade, ak sa chcete s produktom zoznámiť, cestovať s ním alebo ho niekomu darovať. Začala som ho používať hneď, ako mi v marci prišiel a ešte tam čo to je. Cítim však, že sa pomaly blížim ku dnu a je mi to ľúto.

Čo sa vône týka, nevonia. Teda, cítite kyselkavú arómu, ale to by som vôňou nenazvala, hoci to nie je nič tragické. Tonikum nie je úplne tekuté ako voda, je p málinko hustejšie a aplikovať ho môžete priamo na pokožku alebo prostredníctvom tampónu (táto možnosť mi vyhovovala trošku viac). Obsahuje kyselinu mliečnu (AHA kyselinu), ktorá je naozaj jemná pre každý typ pleti a jej prednosťou je, že dokáže odstraňovať odumreté kožné bunky. Hoci je jemná, dobré je pred použitím urobiť test znášanlivosti a počas dňa používať SPF.  Bybi Day Glow rozjasňujúci AHA toner vyzerá na prvý pohľad nenápadne, ale s pleťou robí divy. 

Keď ho ráno použijete, krásna ste celý deň. V prvom rade vďaka svojim exfoliačným účinkom pleť nádherne a viditeľne rozžiaruje a zjemňuje. Nielenže to vidíte, ale aj cítite, lebo keď si prejdete po tvári, je krásne hladká. Nadchlo ma, že sťahuje póry a zmatňuje pleť, takže make-up vydrží bez lesku dlhé hodiny a pleť je ako z katalógu. Vôbec nie je vysušená ani podráždená a pôsobí oddýchnutým, sviežim dojmom. Zjednocuje jej tón a červené fliačiky po akné (v zime sa nejaká vyrážka objaví ľahšie) sú menej nápadné. AHA toner som si nikdy nekúpila, lebo som mala strach, ako bude pleť reagovať. Teraz už sondujem, čo sa dá na našom trhu zohnať a nevylučujem ani to, že sa opäť pozriem po Bybi :)

Plusy:
  • pekne vyzerá
  • dobrá konzistencia, pomalšie sa míňa
  • vhodné na ranné použitie, len potom nezabudnite na SPF
  • AHA kyselina je vhodná pre všetky typy pleti, ale treba si urobiť test znášanlivosti
  • môže sa aplikovať priamo na pleť alebo prostredníctvom tampónu
  • Bybi Day Glow rozjasňujúci AHA toner odstraňuje odumreté bunky, viditeľne rozjasňuje a zjemňuje pleť, sťahuje póry a zanecháva pleť matnú
  • nedráždi a nevysušuje zmiešanú pleť
Mínusy:
  • nevonia, ale to sa dalo čakať (rýchlo som si zvykla)
Našla som ho v marcovom Cuteboxe, ktorý si môžete kúpiť jednorazovo alebo si ho predplatíte. Tonikum inak stojí 10 libier, čo je v prepočte niečo cez 11 eur. 

Máte doma produkty s kyselinou mliečnou, ktoré by ste mi odporučili vyskúšať? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Za mňa tento toner na tvár je skvelý! Jeho hydratačné účinky sú vynikajúce a pleť je po ňom jemná a osviežená. Okrem toho mi poskytuje zdravé prirodzené rozjasnenie pokožky a pomáha mi prebudiť pokožku do života. Celkovo som s týmto tonerom veľmi spokojná a určite si ho kúpim aj vo väčšom balení nabudúce. 😊😊

    Čo sa týka produktov, ktoré by som vám odporučila vyskúsať tak som minule objavila primer L'ORÉAL PARIS Prime Lab 24H Pore Minimizer, kde sa tiež táto kyselina nachádza.
    Ťažšie je zohnať, ale za pokus to stojí Paula's Choice Skin Perfecting 8% AHA Gel Exfoliant, ktorý som používala pár rokov dozadu a bol to neskutočný produkt. Síce troška drahší, ale stál za to.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Musím súhlasiť, je to vynikajúci kúsok a práve on ma priviedol k podobným tonerom :) Momentálne mám doma tri a neviem sa dočkať, kedy skúsim ďalší, na pleti hneď vidno rozdiel :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe