O jednom rozkošnom pleťovom peelingu na všetky cesty a necesty

13:33

Pomaly, ale isto sa blíži ten čas, kedy opäť začnem hľadať na internete a v drogériách cestovné balenia kozmetiky a vyrazím do sveta. Posledné tri roky som toho veľa nenacestovala. Najskôr nás všetkých spútal koronavírus (a keďže tento rok som ho mala aj ja, viem, aká pliaga to je) a keď sa situácia s ním zlepšila, čakali ma dve operácie a tak som zasa sedela doma. Nebola to sranda. Veľmi mi chýba šum mora, prechádzky po pláži, vôňa morského vzduchu a tá veselá bezstarostnosť, ktorú som nezažila už tak dlho. Sú dni, kedy mám  chuť zbaliť si kufor, zobrať pas a zdrhnúť preč. Ešte som na to nenabrala odvahu, ale už viem, čo by skončilo v kufri. Určite by so mnou išiel aj rozjasňujúci peeling Glow Granita Scrub od Yves Rocher, ktorý je jedným z mojich obľúbencov. 



rozjasňujúci peeling Glow Granita Scrub od Yves Rocher

rozjasňujúci peeling Glow Granita Scrub od Yves Rocher zloženie

Glow Granita Scrub

Rozjasňujúci peeling Glow Granita Scrub od Yves Rocher

To, že moja obľúbená značka Yves Rocher sa dá kúpiť na Notine, ma veľmi potešilo. Mám od nej naozaj veľa vecí, obľubujem najmä pleťovú kozmetiku a parfémy, no skvelou voľbou sú aj sprchové gély či telové mlieka. A laky na nechty sú tiež topka. Nakupujem najmä vtedy, ak je nejaká super akcia a dostanem pekný darček, poštovné na nákup alebo zľavu :) Potom z tých nákupov nemám až také veľké výčitky svedomia, čo si budeme hovoriť. Rozjasňujúci peeling Glow Granita Scrub od Yves Rocher mi padol do oka vďaka peknému baleniu, no tento raz to nie je len o peknej tváričke. 

Tento do ružova ladený fešák má 30 ml, vďaka čomu je na dovolenku ako stvorený. V kozmetickej taštičke nezavadzia a svoju úlohu si tak splní kdekoľvek na svete. Moja zmiešaná pleť peeling potrebuje pravidelne, aspoň dva razy týždenne, inak na nej hneď vidím, že nie je ani taká jemná, ani taká pekná. Aj to je jeden z dôvodov, prečo odporúčam pleťové peelingy a následne čistiace masky používať pravidelne. Na pleti to skrátka vidno.

Jeho vôňa mi pripomína jar. Neviem to lepšie vysvetliť, ale keď ho ovoniam, cítim tam vôňu záhrady na jar po daždi. Zapáčila sa mi okamžite a pri každom ďalšom použití som sa na ňu tešila. Krémová konzistencia je super a peeling obsahuje prášok mletý zo semien (kôstok) marhule pre jemnú, ale účinnú exfoliáciu. Výrobca odporúča používať ho dva razy týždenne a ja som ho poslúchla do bodky. 

Rozjasňujúci peeling Glow Granita Scrub od Yves Rocher naozaj viditeľne rozjasňuje pleť a použití je svieža a zjednotená. Je to radosť pozrieť sa do zrkadla. Okrem toho ju však zbaví odumretých kožných buniek a ostane úplne jemná a hladká na dotyk. Pleť je čistá, no tento peeling si neporadí s čiernymi bodkami. Zamrzí to, no pleť ostáva taká jemná a žiarivá, že mu to odpustím a siahnem po maske, ktorá ich odstráni o niečo lepšie. Vďaka svojej veľkosti sa hodí na cestovanie a svoje miesto si našiel aj v mojej kozmetickej poličke. Hneď by som ho brala aj väčší :)

Plusy:
  • pekný obal
  • šikovný na cesty
  • pekne vonia
  • dobrá konzistencia
  • jemnejší, no účinný 
  • viditeľne rozjasňuje a osviežuje pleť, odstraňuje odumreté kožné bunky a pleť ostáva hodvábne jemná a hladká na dotyk
Mínusy:
  • neporadí si s čiernymi bodkami
Nájdete ho v eshope Notino.


Kupujete si na doma aj takéto menšie balenia kozmetiky? :)



 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe