Super hydratačný booster od Annemarie Börlind

15:36

Starnutie pleti sa zastaviť nedá, ale spomaliť áno. Dôležité je poznať svoj typ pleti a následne naň nájsť vhodnú kozmetiku. Už roky sa zaujímam o kozmetické ingrediencie, veľa čítam o tej ktorej zložke a následne nakupujem. Mám niekoľko značiek, ku ktorým sa vraciam pravidelne a k nim patrí aj Annemarie Börlind. Je to značka, ktorá si veľmi starostlivo vyberá ingrediencie, využíva prírodné zdroje a snaží sa splniť štyri hlavné ciele -  znížiť uhlík, znížiť množstvo odpadu, chrániť ľudí a chrániť prírodu. Už nejaký ten piatok mi robia spoločnosť najmä dvojfázové shaky a séra, prípadne koncentráty. Dnes by som vám rada ukázala Beauty Shot Hydro Booster pre okamžitú hydratáciu pleti, ktorý sa stal jedným z mojich najobľúbenejších produktov vôbec. Teraz som minula druhé balenie (nahradila som ho Beauty Shot Vitamin Energizerom pre unavenú, mdlú pleť) a zasa sa k nemu vrátim. Stojí za to.


Beauty Shot Hydro Booster pre okamžitú hydratáciu pleti zloženie

Beauty Shot Hydro Booster pre okamžitú hydratáciu pleti

hydratačný booster pre okamžitú hydratáciu pleti

Beauty Shot Hydro Booster pre okamžitú hydratáciu pleti od Annemarie Börlind

Táto značka ma sprevádza od vysokej školy a hoci som ju dlhšie nekupovala, teraz som celkom prepadla jej čaru. O pleť sa snažím starať naozaj dôkladne a vidím, že sa to na nej prejavuje. Je čistá, spokojná, zdravá a pevná. Občas sa síce nejaká tá nedokonalosť objaví, ale učím sa, ako si poradiť s každým problémom. Beauty Shot Hydro Booster pre okamžitú hydratáciu pleti od Annemarie Börlind som si kúpila prvý raz minulý rok, keď som zháňala poriadne hydratačné sérum. Dostala som k nemu aj parádny darček (o ňom zasa nabudúce, pravidelne prebiehajú na stránke super akcie) a odvtedy sme spolu zohratá dvojica.

Aj keď je booster primárne určený pre normálnu až suchú pleť, moja zmiešaná si ho obľúbila po prvom použití. Má 15 ml a je balený v plastovom obale, ktorý trochu pripomína veľkú starodávnu injekčnú striekačku (okej, som decko zdravotníka, určitá deformácia sa prejavuje aj u mňa). Jednoducho stlačíte dno a dostanete von sérum. Dobrou správou je, že sa dá minúť naozaj všetko, v obale neostáva takmer nič. Vďaka svojej veľkosti vám nebude zavadzať v žiadnej cestovnej taštičke a jeho účinky určite oceníte najmä na dovolenke pri mori.

Beauty Shot Hydro Booster pre okamžitú hydratáciu pleti nádherne vonia, mne pripomína sladké ovocie, ale keď ho voňal môj priateľ, necítil v ňom ovocné nič. Nevadí, podstatné je, že vôňa je sladká, krásna a spríjemní aplikáciu produktu. Konzistencia je redšia, booster sa dobre a rýchlo vstrebáva, pričom po ňom neostáva lepkavý pocit. Je menší z dôvodu vysoko koncentrovaného zloženia a obsahuje šmakociny ako červené riasy,  botanická kyselina hyalurónová alebo polysacharid získaný zo špeciálneho rastlinného planktónu. Večer ho používam pred krémom, rozmazná pleť.

Na pleťové séra, fluidy, boostre a krémy som veľmi prísna a musia byť ozaj kvalitné, aby som sa k nim opakovane vrátila. Tento booster spĺňa všetky moje požiadavky. Okamžite hydratuje pleť (takže v lete po pobyte na slniečku bude v mojej rutine určite), upokojuje ju a regeneruje. Pleť je vyhladená, pevná a jemná, pričom miznú linky aj jemné vrásky. Je to hydratačná bomba, môžete sa naň spoľahnúť v každej situácii a za okamih bude pleť spokojná. Vyzerať skvelo a cítiť sa skvelo nie je s Annemarie Börlind žiaden problém. Som zvedavá, ako čoskoro napíšem o tom vitamínovom kúsku :)

Plusy:
  • zaujímavo vyzerá
  • menší booster, ale vysoko koncentrované zloženie
  • krásne vonia
  • dobre sa vsiakne bez lepkavého pocitu
  • vhodný aj na zmiešanú pleť
  • vynikajúcu hydratuje, upokojuje a regeneruje pleť, ostáva pevná, hladká, vypnutá a svieža
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ho v eshope Annemarie Börlind, kde stojí 39,90 eur. 


Máte od Annemarie Börlind obľúbené produkty? Ak áno, ktoré sú to? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe