Hyalurónové sérum plné vitamínov, ktoré rozžiari pleť

12:44

V dnešnej recenzii by som vám rada ukázala pleťové sérum, ktoré sa stalo jedným z mojich najobľúbenejších. Myslím si, že značku Renovality nemusím nijak zvlášť predstavovať, má vynikajúce oleje, odličovač, pleťové séra aj peelingy. Je toho, samozrejme, omnoho viac, ale to som ešte neskúšala :) Pleťové sérum je jedným z najdôležitejších krokov v mojej beauty rutine, pretože obsahuje veľa účinných látok bojujúcich s mnohými problémami. Používam ho ráno i večer (večer obyčajne olejové alebo retinolové, cez deň niečo ľahšie) a priznám sa, že už si to bez neho neviem ani predstaviť. Hyaluronové sérum s vitamínom C a B3 som dostala minulý rok k sviatku, no nejak som ho založila a dostala som sa k nemu až tento. A môžem povedať len jedno - ako dobre, kúpim si ho zasa.


Renovality Hyaluronové sérum s vitamínom C a B3

Renovality Hyaluronové sérum s vitamínom C a B3

Renovality Hyaluronové sérum s vitamínom C a B3 

Od Renovality som mala niekoľko balení séra s kyselinou hyalurónovou a mala som ho rada aj ako podklad pod olejové séra, keď som v zime potrebovala viac vyživiť pleť. Potom som však narazila na toto vitamínové a keď sa blížil niektorý z mojich sviatkov, ukázala som ho nenápadne Richardovi. On sa poteší, že nemusí nič vymýšľať a ja sa zasa neviem dočkať kozmetiky :) Tento výber bola neskutočná trefa do čierneho, moja pleť doslova rozkvitla a sama som neverila, keď som sa na seba pozerala do zrkadla. Renovality Hyaluronové sérum s vitamínom C a B3 ju totiž bezchybne hydratuje, osvieži a rozžiari. 

Vyzerá ako väčšina olejov alebo sér - tmavé sklo, modrá etiketa a šikovná pumpička na dávkovanie. Jednoduché, no pekné a neprehliadnuteľné (navyše tmavé sklo lepšie chráni svoj obsah pred znehodnotením). Pumpička dostane von dostatočné množstvo séra na celú tvár a nezasekáva sa. Vyhovuje mi trošku viac ako klasické kvapkadlo, je to s ňou rýchlejšie, jednoduchšie a to sa večer, keď je človek po celom dni unavený, ráta. Má 50 ml, radí sa teda k tým väčším a to mám rada - dlhšie vydrží a cena je tiež viac ako priaznivá.

Ako prvé ma pri použití nadchla krásna vôňa citrónovej trávy. Je svieža, ľahká, nevtieravá a úžasne letná, presne takto si predstavujem správne voňavú kozmetiku. Konzistencia je redšia gélová, opäť musím povedať, že ideálna. Sérum nelepí, dobre sa po chvíli vsiakne. Určite mu dajte dostatok času, aby sa vstrebalo, inak sa môže stať, že sa pri aplikácii krému alebo make-upu objavia nechcené žmolky. Je ľahučké, vôňa je príjemným spestrením každého použitia a keď ho používate pravidelne, zažijete milé prekvapenie. 

Začala som ho používať ako každé iné, nemala som veľké očakávania, aby som nebola sklamaná. Potom som si však všimla, že pleť je stále krásne žiarivá, svieža a postupne sa jej zjednocoval tón. Zmizli mi drobné hrbolčeky na tvári, ktoré sa mi tvoria celý život (raz je tu, raz tam), pleť ostala jemná, hladká a pevná. Za všetko môže kombinácia vitamínu C a B3 (niacinamidu), preto ak ho použijete ráno, myslite aj na kvalitné SPF. Už ho mám napísané v zozname, čo tento rok nutne potrebujem dokúpiť. 

Plusy:
  • šikovná pumpička na dávkovanie
  • pekne vyzerá
  • príjemne vonia
  • dobrá ľahká konzistencia
  • rýchlo sa vsiakne, nelepí
  • Renovality Hyaluronové sérum s vitamínom C a B3 veľmi dobre hydratuje pleť, zjednocuje jej tón, rozžiaruje a zjemňuje ju, pôsobí proti vráskam, pleť spevňuje
Mínusy:
  • treba ho nechať poriadne vsiaknuť, inak sa môžu objaviť žmolky

Kúpite ho v eshope Renovality, kde 50 ml stojí 22,48 eur.



Máte obľúbený kúsok od Renovality? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe