Ako si prevoňať leto vôňou pomarančových kvetov

15:47

Leto je v plnom prúde a snažím sa užívať si ho na maximum. Dovolenka bola okúzľujúca a keďže si ešte stále hľadám prácu, tak voľné dni trávim najmä pri bazéne a s knihou v ruke. V horúčavách sa mi na výlety veľmi chodiť nechce, je to predsa len náročnejšie a človek sa potom cíti, akoby zdolal Mount Everest (a to sa len poprechádzal po betónovej džungli). V lete je pre mňa veľmi dôležité cítiť sa sviežo a príjemne. Nie je to len o voňavých sprejoch, dezodorantoch či parfumoch, ale aj o výbere správneho sprchovacieho krému či gélu. Práve ten si v tomto období vyberám obzvlášť obozretne  - musí nielen krásne voňať, ale aj šetrne bez vysušovania umývať pokožku. Tá moja je totiž dosť suchá a kompromisy v starostlivosti už robiť nechcem. Na Elnine ma zaujala nová značka Le Petit Marseillais, ktorá ma zaujala krásnymi obalmi a zaujímavými vôňami. 


Le Petit Marseillais Organic Orange Blossom sprchovací krém zloženie

Le Petit Marseillais Organic Orange Blossom sprchovací krém

Le Petit Marseillais Organic Orange Blossom sprchovací krém 

Sprchovacie krémy alebo gély sú jedna z mojich obľúbených položiek na nákupnom zozname. Vždy ich mám hneď niekoľko, každý vonia inak. Vyberám si ich podľa nálady a nevšímam si reči, ktoré sa okolo mňa nenápadne trúsia - vraj na čo mi toho toľko je. Značka Le Petit Marsellais bola pre mňa novinkou, videla som ju prvý raz, ale okamžite mi padla do oka. Voľba tento raz padla na Le Petit Marseillais Organic Orange Blossom sprchovací krém. Zapáčil sa mi tak, že som si z neho odliala aj na dovolenku a spríjemnil mi každú sprchu v Primoštene. 

Sprchovacie krémy a gély si môžete kúpiť v dvoch veľkostiach - 250 alebo 400 ml. Vyzerajú veľmi pekne, majú krásnu a výraznú etiketu. Takú, ktorá vás prinúti pozrieť sa na ňu lepšie a nakoniec sa rozhodnete nakúpiť. Snažím sa držať toho, že obsah je dôležitejší ako obal, ale tak, niekedy nakupujú najmä oči :) V tomto prípade sa mi páčil nielen obal, ale aj vôňa (čakala som totiž niečo ozaj veľkolepé). Pomarančový kvet vyniká nielen v parfumoch, ale aj v ostatnej kozmetike. 

A že vôňa sa naozaj vydarila! Je hrejivá, výrazná a pri sprche alebo kúpeli vás obklopí ako voňavý obláčik. Teším sa na každé použitie, aj preto so mnou cestoval do Chorvátska a prevoňal aj dovolenkové dni. Čo sa konzistencie týka, nie je krémová, je to klasický sprchovací gél mliečnej farby. Vytvára jemnú penu a pokožku vôbec nevysušuje. Ostáva čistá, jemná a voňavá. Som rada, že som sa nakoniec rozhodla pre väčšie balenie, lebo Le Petit Marseillais Organic Orange Blossom sprchovací krém je návyková záležitosť. Už som pozerala aj na ďalšie gély, zaujal ma najmä s vôňou broskyňa a nektárinka alebo ruža, musia tiež voňať božsky! A o tom, ako krásne vyzerajú na vani alebo v sprchovom kúte, ani nepochybujem :)  

Plusy:
  • v ponuke väčšie a menšie balenie
  • krásne vonia
  • dobrá konzistencia
  • vytvára jemnú penu
  • nevysušuje pokožku
  • pokožku jemne čistí a zanecháva jemnú a sviežu
Mínusy:
  • nenašla som

Nájdete ho v eshope Elnino, kde 400 balenie stojí necelých 5 eur. 


Poznáte túto značku? Mali ste niektorý sprchovací krém alebo gél? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe