Maybelline Superstay Vinyl Ink - absolútna závislosť

14:37

Vedeli ste, že aj rúž má svoj deňInternational lipstick day pripadá na 29.7. a ženy ho oslavujú zdieľaním narúžovaných pier na svojich sociálnych sieťach. U mňa platí, že čím som staršia, tým radšej siahnem po kvalitnom rúži a bez namaľovaných pier väčšinou nevyjdem z domu. V lete mám rada aj lesky na pery, no inak môjmu dekoratívnemu kráľovstvu jednoznačne kraľujú rúže. Keď som si teraz prešla svoju zbierku, zistila som, že väčšinou sa jedná o tekuté dlhotrvácne. Keď som prvý raz videla Päťdesiat odtieňov temnoty, zamilovala som sa do rúžu, ktorý mala Anastasia na sebe, keď ju Christian požiadal o ruku. Hľadala som podobnú farbičku, no zatiaľ márne. Teraz mám asi na chvíľu stopku, lebo v mojom košíčku je podozrivo veľa rúžov, ale keď nejaký miniem, zasa nový kúpim :) V posledných  mesiacoch je mojím absolútnym miláčikom SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž od Maybelline. Zatiaľ ho mám v troch farbách a nimi to určite nekončí. Je to dokonalý kúsok a neverila som, že si budem chcieť jeden odtieň kupovať dookola. Stalo sa.


Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž odtieň coy

Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž zloženie

Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž

Maybelline SuperStay Vinyl Ink coy

Maybelline SuperStay Vinyl Ink 20 coy

Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž

Minulý rok bol veľmi zlý. Kvôli PN-ke som veľmi nechodila von a keď sa stav mojich kolien zhoršil, vlastne som nechodila skoro vôbec. Po operácií boli vrcholom dňa rehabilitácie, kedy som sa namaľovala aj keď som musela mať respirátor. Veľmi mi chýbalo, že som nikde nechodila, cítila som sa ako v klietke. Keď to bolo trochu lepšie, rozhodla som sa upratať si dekoratívnu kozmetiku. Vyhodila som staré kúsky a kúpila nejaké nové. Pri hľadaní rúžov som išla aj podľa recenzií a Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž ich mal viac ako priaznivé. Hodila som si ho košíka v odtieni 20 Coy a nevedela som, že sa práve zrodila nová kozmetická závislosť. A presne tento odtieň si budem čoskoro kupovať zasa, míňa sa mi rýchlo.

Tieto rúže majú pomerne masívne veľké obaly, ale možno aj vďaka tomu vyzerajú veľmi elegantne a neprehliadnuteľne. Sú hranaté, aplikátor je šikovne zúžený. Farba obalu ukazuje, akú farbu bude mať tekutý rúž (viac menej) a vďaka tomu si ich viem na poličke od seba hneď odlíšiť. Voňajú sladko, neviem, k čomu by som to prirovnala, ale páči sa mi to. Nie sú lepkavé, nanesiete ich úplne ľahko. V čom je unikátny?
  • na prvých fotkách je Maybelline SuperStay Vinyl Ink v odtieni Coy. Pred aplikáciou s ním treba trochu potrepať a môžete sa maľovať. Aplikátor je super, dobre sa s ním pracuje
  • je vysoko pigmentovaný (teda, väčšina mojich odtieňov taká je), pery rýchlo zafarbí
  • dobre schne a zanecháva pery nádherne lesklé
  • má nenormálnu výdrž - raz som ho mala 12 hodín vkuse (jedla som, pila som) a vyzeral stále rovnako dobre, neotláčal sa, nerozmazával sa, držal ako kliešť
  • ako som spomenula, mám tri odtiene a každý je trochu iný. Ako prvý som si kúpila tento ružový. Išla som naslepo, nevedela som, aký bude, ale nadchol ma. Má super pigmentáciu, výdrž, lesk a z tej farby som paf. Chcem ho zasa a prihodím si asi aj Peppy alebo Peachy. A viete, že aj Charmed vyzerá super? 


Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž

Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž 55 royal

Maybelline dlhotrvajúci tekutý rúž

Maybelline SuperStay Vinyl Ink 55 royal

Maybelline SuperStay Vinyl Ink 55 swatch

Druhým odtieňom, ktorý som si kupovala, je 55 Royal. Je to naozaj výrazná červená, ktorú by som ja na každodenné nosenie nemohla mať. Na večer, špeciálnu príležitosť je výborná, na deň je pre mňa lepší odtieň Coy. Opäť sa jedná o výborne pigmentovaný odtieň, stačí ho málo a krásne zafarbí pery. 

Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž

Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž Red Hot

SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž

Maybelline SuperStay Vinyl Ink dlhotrvajúci tekutý rúž swatch


Zatiaľ posledným odtieňom v mojej zbierke je 25 Red Hot, ktorý som si kupovala na leto. S ním som najmenej spokojná zatiaľ, aj keď to ešte nevzdávam. Farba je nádherná, živá červená, žiarivá a príťažlivá. Rúž však musím aplikovať v hrubšej vrstve, aby som bola spokojná (aby dobre kryl a pekne vyzeral). Z toho dôvodu však dlhšie schne a aj sa otláča. Na odtieň Coy alebo Royal sa nechytá, ale chápem, že každý odtieň mi vyhovovať nebude. Mám ich v hľadáčiku ešte niekoľko, možno ešte nájdem taký, z ktorého padnem na zadok alebo taký, ktorý bude podobne ako Red Hot trochu slabší. 


Celkové hodnotenie? Milujem tieto tekuté dlhotrvajúce rúže. Patria k tým najlepším, aké mám (a mala som) a s nákupom rôznych odtieňov som ešte neskončila. Cenovo patria k tým, ktoré nezruinujú rozpočet a v akcii sa dajú kúpiť za ešte priaznivejšie ceny. 

Nájdete ich v eshope Notino, kde naň do konca týždňa dostanete aj 15%-nú zľavu :)


Máte niektorý odtieň tohto rúžu? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe