Aby leto nádherne voňalo

16:04

 Keď som sa v piatok vrátila z najkrajšej dovolenky v Chorvátsku, mala som veľkolepé plány. Operiem, trochu upracem, možno niečo rýchlo uvarím a napíšem vám parádny článok o dovolenke a vôňach, ktoré s ňou budú späté. Vzhľadom na to, že v noci som spala asi hodinu, hneď ráno som si uvarila kávu smrťáka a napriek únave som sa pustila do práce. O dvanástej som bola tuhá a keď som sa pred treťou zobudila, bola som rozbitá ako čínska hračka a trvalo mi dve hodiny, kým som sa ako tak prebrala a zorientovala. No a potom, keď sa mi to podarilo, som zaspala zasa... Včera bol pokus číslo dva, ale nevládala som nič, tak som si  vonku čítala Malibu v plameňoch (dnes ju dorazím, perfektná kniha). Dnes som už skoro vo forme a tak je čas ukázať vám dve krásky, vďaka ktorým moja dovolenka naozaj voňala :) 



s.Oliver For Her toaletná voda zloženie

s.Oliver For Her toaletná voda

s.Oliver For Her

 s.Oliver For Her toaletná voda

V Elnine mali nové značky a keď som v ponuke zbadala aj vône, voľba bola jasná. Na leto preferujem ľahšie toaletné vody, ktoré sú správne svieže a nebolí z nich hlava. A vôbec mi neprekáža, ak ich treba aplikovať aj druhý či tretí raz, aspoň sa cítim ... hm, ako to nazvať. Svieža, čistá, voňavá? Hlavne v dusnom a horúcom počasí je to lepší pocit. Vybrala som si najmä kabelkové veľkosti, super na dovolenku, na výlet, kamkoľvek. Prvou je toaletná voda s.Oliver For Her, ktorá mi svojím vzhľadom pripomenula milované vône od Chloé. 

Môžete si kúpiť 30 alebo 50 ml balenie. V jednoduchej ružovej krabičke nájdete rozkošný flakón s ozdobeným vrchnáčikom a veľmi sa mi to páči. Je to elegantné, minimalistické a úplne to zbožujem! Môj menší flakón je do ruksaku ako stvorený, nezavadzia a môžem ho mať kedykoľvek po ruke. Už sa blížim ku dnu, na dovolenke bol mojím verným spoločníkom. 

Obsahuje:
  • Hlava - ružové korenie, liči, bergamot
  • Srdce - ruža, pivónia, magnólia
  • Základ - kosatec, pižmo, abmra
Je to nádherná čistá kvetinová vôňa. Ľahká, takže v horúcom počasí nepodráždi žiaden noštek, pomaly až slávnostná. Je plná ruží, možno niekde v pozadí cítim pivonku, ale ruže vyhrávajú. Používala som ju večer, keď sme išli na dlhé prechádzky po Primoštene i po obede, keď sme išli na kávu, zmrzlinu alebo obed. Teploty sa pocitovo prehupli cez 35 stupňov, bolo horko, ale cítila som sa dobre. Vôňa nevydrží celý deň, treba si ju aplikovať aspoň dva razy, ale ako som už spomenula, v lete to nie je prekážka, naopak, je to vítané osvieženie.

 s.Oliver For Her toaletná voda je čarovná. Od tejto značky som vôňu nemala (Richard áno, peknú, sviežu, páčila sa mi), bola to premiéra a dopadla na výbornú. Nabudúce budem rovno brať to väčšie balenie, viem si predstaviť, že ma bude sprevádzať aj na jeseň. Pripomenie mi more ♥ A stojí necelých 28 eur. 

Betty Barclay Wild Flower toaletná voda

Betty Barclay Wild Flower toaletná voda zloženie

Betty Barclay Wild Flower

Betty Barclay

Betty Barclay Wild Flower Edt

Betty Barclay Wild Flower toaletná voda

Druhou kráskou v mojej dovolenkovej zbierke je toaletná voda Betty Barclay Wild Flower, ktorú som si vybrala najmä pre krásny flakón a nádhernú krabičku. Samozrejme, pozrela som si zloženie, aby som si zhruba vedela predstaviť, čo ma čaká a povedala som si, že aj ona by mohla byť na leto fajn. Netušila som, akú pravdu mám :) Keď som ju doma nedočkavo vybaľovala z krabičky, nevedela som sa jej dočkať. Nesklamala ma. 

Táto toaletka má 20 ml a tak je na cestovanie stvorená o kúsok viac ako tá predchádzajúca. Lucka si vzala obe, veď kufor odniesol (a kufor zasa niesol Richard, že hej). Flakón je veľmi ťuťu ňuňu, ale nezaostáva za ním ani vrchnáčik. Prvý dojem bol na jednotku s hviezdičkou, toaletná voda Wild Flower je vďaka svojej kráse ideálna aj ako darček pre každú ženu. 

Obsahuje:
  • Hlava - citrón, ružové korenie, malina
  • Srdce - jazmín, ruža, pivonka
  • Základ - fazuľa tonka, vanilka, céder
Prekvapilo ma, aká sladká na úvod je. Na okamih som si dokonca myslela, že toto predsa v lete nemôžem nosiť, prilákam všetok hmyz v okolí. Lenže tá sladkosť povolila a ja som ostala spokojná - ostane kvetinová svieža vôňa, nie silná ani výrazná. S úplnou ľahkosťou zapadla do krásy všedných dní pri mori a keď fúkal vánok, cítila som ju okolo seba ako voňavý obláčik. Opäť má trochu menšiu výdrž, ale to je pri toaletných vodách bežný jav, len zriedka voňajú celý deň. Ja sa na ďalšiu aplikáciu vždy teším. 

Aj Betty Barclay mala u mňa premiéru a obstála na jednotku. Pokojne by som ju brala vo väčšom flakóne, jej sviežosť a ľahkosť je do horúcich dní skvelá. Bez zľavy vychádza okolo 15 eur a spolu s vôňou od s. Oliver ju nájdete v eshope Elnino



Používate vône týchto značiek? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe