(Nielen) Letné radosti so Schminkou

16:11

 Pred pár týždňami nám Schminka poslala balíček noviniek a ja som sa pri jeho otváraní zasa tešila ako malé dieťa. Obyčajne je v ňom vždy niečo neskutočne voňavé a to spríjemní každý deň :) Než som odišla na dovolenku, všetko som skúsila a jeden z týchto krásnych kúskov sa bol pozrieť aj v  Chorvátsku. Schminka má pravidelne plno noviniek a mojím najobľúbenejším kúskom sa stal jej lesk na pery, ktorý som na dovolenke nedala z ruky. Na opálenej pleti vynikol, pery žiarili a ja som nepotrebovala žiadne ďalšie šminky. Na čo, opálenie bolo krajšie ako make-up. A teraz sa poďme pozrieť lepšie na to, čo bolo v balíčku :)


Prírodné olivové mydlo s aktívnym uhlím Zloženie

Schminka Prírodné olivové mydlo s aktívnym uhlím

olivové mydlo s aktívnym uhlím

Schminka Prírodné olivové mydlo s aktívnym uhlím

Začneme kúskom, ktorý je ako stvorený na všetky letné dovolenky a výlety a aj preto so mnou muselo cestovať. Schminka Prírodné olivové mydlo s aktívnym uhlím vyzerá na prvý pohľad krásne a myslela som si, že bude levanduľové. Má však ľahkú vôňu orgovánu a keďže nevonia príliš výrazne, umyjú sa s ním aj muži bez zbytočných rečí. Obsahuje navyše aj aktívne uhlie, takže pokožka bude voňavá, čistá, jemná a zdravá. 

Jeho veľkosť je akurát do ruky, pôsobí magicky ako nejaký kameň a vytvorí ľahkú penu. Ako som spomenula, mydlá sú na dovolenku skvelé. Nemusíte sa báť, že sa vylejú v kufri, môžete sa ním poumývať od hlavy po päty (k mydielku nosím aj tuhý šampón) a keď nastane kritický okamih, pomôže aj pri praní (napríklad keď vám na obľúbených šatách skončí zmrzlina s čokoládovou polevou). O ekologickom význame už ani hovoriť netreba :)

Prírodné olivové mydlo s aktívnym uhlím si môžete kúpiť aj v ružovej a zelenej verzii (mňa tá ružová láka) a využijete ho všade, kam pôjdete. Od Schminky som už mala aj iné mydielka a veľká spokojnosť, splnia, čo sľúbia a navyše dobre vyzerajú, tak sú peknou ozdobou umývadla. Cena tohto mydla je 140 Kč.

Bytový parfém s esenciálnymi olejmi Vnútorný pokoj

Bytový parfém s esenciálnymi olejmi Vnútorný pokoj zloženie

Schminka Bytový parfém s esenciálnymi olejmi Vnútorný pokoj

Schminka Bytový parfém s esenciálnymi olejmi Vnútorný pokoj

Druhým kúskom v balíčku bol bytový parfém a na ten som sa veľmi tešila. Už dlhšiu dobu kupujem v DM drogérii prírodné osviežovače vzduchu, v podstate tiež bytové vône, ktoré nielen pekne prevoňajú vzduch, ale vďaka obsahu esenciálnych olejov (milujem levanduľový a citrónovú trávu) dokážu blahodarne pôsobiť aj na psychiku. V lete nezapaľujem sviečky, v podkroví je teplo i bez toho, o to radšej si občas okolo seba prsknem takýto sprej (okej, skoro každý večer).

Schminka Bytový parfém s esenciálnymi olejmi Vnútorný pokoj má 100 ml a je v tmavom plastovom obale s jemným rozprašovačom. To je dôležité, aby okolo vás vznikla jemná hmla a nie aby kvapky skončili kade tade okolo, aj na zemi. Obsahuje agarové drevo, mach, fialku, cédrové drevo a pačuli. Vonia ako les, ale zároveň je to pre mňa na leto dosť ťažká vôňa. Krásna, úplne prirodzená, ale ťažšia. Odložila som si ho preto na jeseň a teraz mám po ruke levanduľový sprej. V ponuke nájdete aj bytový parfém Kvetinová láska a Moment šťastia, ktoré mi svojím zložením prídu do takéhoto letného počasia úplne ideálne. Bytový parfém od Schminka stojí 188 Kč.

Schminka Baked Bronzer v odtieni Sun Touch

Schminka Baked Bronzer v odtieni Sun Touch zloženie

Schminka Baked Bronzer

Schminka Baked Bronzer v odtieni Sun Touch

Pred dovolenkou som ho veselo používala, teraz som tmavšia ako on :) Predstavujem vám Schminka Baked Bronzer v odtieni Sun Touch, ktorý sa postará o to, aby bola každá pleť ako slnkom pobozkaná. Je v pevnom plastovom obale, ktorý ho dobre chráni aj v kabelke, neotvorí sa. Je zapekaný a aj vďaka tomu sa pri aplikácii výraznejšie nepráši (vlastne väčšinou vôbec) a pracuje sa s ním ľahko.

Jeho výhodou je, že je matný a teda neobsahuje trblietky. Môže sa preto použiť samostatne alebo aj s rozjasňovačom, pokiaľ túžite po žiarivom looku. Bronzéry začínam používať, keď sa trochu opálim a prestávam, keď mám svoj čokoládový odtieň, lebo ich nepotrebujem. Vlastne, vtedy mi celkom stačí riasenka, ceruzka na oči a obočie a lesk na pery. Nič viac, nič menej, a predsa sa cítim krásna. V ponuke je aj tmavší odtieň, ktorý má takú brazílsku farbu (odkedy som videla film Cez prsty, všade vidím brazílsky somatotyp). 

Dekoratívku od Schminky som si obľúbila hneď, ako nám poslali na vyskúšanie riasenku a ja som ju minula za pár mesiacov. Neviem sa dočkať, čo prinesie nabudúce, mohlo by to byť niečo tak skvelé ako lesk na pery ♥ A bronzér stojí 148 Kč.


Máte už svoj obľúbený produkt od Schminky? :)




You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe