Pleťové sérum s aloe vera

16:08

Tento rok sme sa na dovolenku do Chorvátska vybrali na naše pomery pomerne skoro. Na prelome júna a júla sme trávili absolútne dokonalý čas v Primoštene, ktorý som si zamilovala. Určite sa sem ešte vrátim, lebo je to malebné, nádherné miesto plné fotogenických zákutí. More bolo teplé, čisté a cítila som tam pokoj v duši. Taký skutočný, nefalšovaný, hrejivý. Na okamih som mohla všetkych svojich démonov nechať ďaleko a užiť si čaro okamihu. Dovolenku pri mori sme mali po troch rokoch. Najskôr sme dodržiavali protipandemické opatrenia, aby sme boli zdraví (covid si ma nakoniec našiel na rehabilitáciách a bolo to peklo) a minulý rok mňa aj Riška operovali, v januári tohto roka ma operovali zasa. Užila som si preto všetko, čo k dovolenke patrí. Teda, všetko okrem jednej veci - vďaka pravidelnej aplikácii SPF a poriadnej hydratácii po opaľovaní sme neboli spálení ani červení. Mojej pleti mimoriadne pomáhalo pleťové sérum Aloe vera od Kvitok, ktoré si kúpim zasa. 


pleťové sérum Aloe vera od Kvitok zloženie

pleťové sérum Aloe vera

pleťové sérum  Kvitok

Pleťové sérum Aloe vera Kvitok

Myslím, že som už viackrát spomínala svoju lásku k pleťovým séram. Používam ich ráno aj večer pod pleťový krém, v chladnom počasí ich kombinujem aj s pleťovými olejmi. Pleť je vďaka nim nádherná - hydratovaná, jemná, pevná. Večer mám iné ako ráno a aj preto mám v poličke vždy viac ako len jedno sérum. Pleťové sérum Aloe vera Kvitok som si prihodila do kozmetickej taštičky samo - na dovolenku sa snažím nosiť obmedzené množstvo kozmetiky, lebo keď Richard dvíha kufor, vidím, ako mu letí hore obočie a čakám štipľavú poznámku o tom, na čo mi to všetko je. Tento raz ale jedno sérum urobilo divy a ja som sa z dovolenky vrátila krásna a opálená. A to o sebe hovorím len zriedka. 

Sérum od Kvitku má 10 ml a je tak naozaj ako stvorené na letnú dovolenku. Niektoré produkty prelievam do cestovných balení, ale pleťové séra nikdy. Preto oceňujem takúto veľkosť. Sklený obal z tmavého skla má šikovné kvapkadlo a dávkuje sa ľahko a rýchlo. V tejto verzii nájdete na stránke niekoľko rôznych pleťových sér, ja už mám spísaný zoznam, ktoré si kúpim, keď zasa miniem niečo zo svojich zásob :) Nie sú také veľké ako kedysi, ale stále mám toho viac ako dosť.

Čo sa vône týka, pripomína mi vôňu aloe vera, keď sme z neho doma robievali mojej babičke nápoj (vtedy sa mlelo). Nie je výrazná ani silná, skôr ľahšia a hoci nie je úplne podľa môjho gusta, pri aplikácii neprekážala a zvykla som si. Konzistencia je redšia gélová. Pleťové sérum Aloe vera sa dobre vsiakne bez lepkavého pocitu a potom môžete aplikovať krém. Je ľahké, neupcháva póry, má jednoduché zloženie a tak ho poľahky zaradíte do svojej kozmetckej rutiny. 

Používala som ho ráno i večer (doma som ho mala zaradené v ranej starostlivosti) a pleť si to náramne užívala. Pleťové sérum Aloe vera Kvitok totiž nielen vynikajúco hydratuje, ale aj upokojuje a regeneruje pleť. Vďaka tomu je počas celého dňa hydratovaná, vláčna a pružná. Po opaľovaní pleť upokojil, dodal jej potrebnú vlahu a zanechal sviežu a spokojnú. Žiadne podráždenie, začervenanie, pálenie, nič také sa nekonalo. Som nadšená a to som už mala veľa sér. Domov som sa aj vďaka nemu vrátila vysmiata, dokonale opálená a ani raz som v Chorvátsku nepovedala, že ma niečo páli. Myslite na SPF i na starostlivosť po opaľovaní a budete vysmiati rovnako :)

Plusy:
  • šikovný obal s kvapkadlom
  • veľkosť ako stvorená na dovolenku
  • jemná, nie výrazná vôňa
  • dobrá konzistencia
  • vsiakne sa bez lepkavého filmu
  • ľahké sérum, neupcháva póry
  • pleť vynikajúco hydratuje, regeneruje, upokojuje, zanecháva ju hodvábne jemnú, pružnú a hladkú, pomáha pri akné, popáleninách a drobných poraneniach
Mínusy:
  • nenašla som
Kúpite ho v eshope Kvitok alebo v partnerských predajniach za 9,90 eur. 


Aké pleťové sérum v lete obľubujete? :)

 

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe