Ako som našla dokonalý odlakovač

19:14

Nie raz som spomínala, ako neznášam odlakovanie nechtov. Pre mňa je to maximálne neobľúbená činnosť, ktorú sa snažím vylepšiť kvalitným odlakovačom. Skúsila som ich už veľa. Rôzne značky, farby, veľkosti, vône (alebo smrady). Za kvalitný odlakovač považujem ten, ktorý si poradí s pieskovým lakom do tej miery, že mi to nebude trvať okolo pol hodiny. S týmto mi veľmi pomohol Quick&Easy, ale keď sa mi začala trhať špongia, hocijaké odlakovanie sa stalo tragikomédiou. Essence mi však okrem tohto rozkošného špongiového odlakovača dala aj ďalšie - a medzi nimi je aj môj úplný favorit.







O výrobku si môžete prečítať:

     "Ako už prezrádza jeho názov, tento odlakovač skutočne odstráni všetky doplnky nechtového stylingu!
Je bezacetónový, dôkladne odlakuje nechty a môže byť použitý aj na odlakovanie umelých nechtov. Ak si svoje nechty pravidelne prispôsobuješ svojmu outfitu, tento odlakovač musíš mať jednoducho stále po ruke.
Objem 150ml"

Začnem mojím úplným favoritom. Tento odlakovač je zatiaľ suverénne to najlepšie, čo som mala. Je v plastovej fľaške, má 150 ml a je krásne fialový. Po otvorení nezapácha, nebolí ma z neho hlava a nevysušuje nechtovú kožtičku. Zbožňujem ho preto, ako ľahko a rýchlo odstráni lak. Obyčajný ide dolu jedna radosť, za pár minút ani neviem, že som mala nalakované nechty. Môj obdiv si získal najmä preto, že odlakuje pieskové laky omnoho ( a tým myslím naozaj omnoho) rýchlejšie ako iné laky. Presne tak, ako si to predstavujem - ľahšie, rýchlejšie, bez svalovice.

Plusy:
  • nesmrdí
  • ľahko odlakuje obyčajný lak
  • pieskový lak odlakuje omnoho rýchlejšie a ľahšie ako iné laky
Mínusy:
  • nenašla som
Jeho cena sa pohybuje od 1,49.




O výrobku si môžete prečítať:

     "Nalakovala si si nielen necht? Žiadny strach. všetko je v poriadku, pretože náš korektor laku na nechty v pere opraví všetko, čo si pokazila pri lakovaní.Ideálny aj na dovolenky, pretože má tri náhradné špičky.
ALCOHOL DENAT., BUTYL ACETATE, AQUA (WATER), ISOPROPYL ALCOHOL, ETHYL ACETATE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TRILINOLEIN, PANTHENOL, TOCOPHERYL ACETATE, TRISTEARIN, TRIOLEIN, TRILINOLENIN, TRIARACHIDIN, TRIPALMITIN, PARFUM (FRAGRANCE), CITRONELLOL, COUMARIN."

Bez tohto pomocníka si lakovanie nechtov neviem predstaviť. Občas sa mi stane, že si nalakujem aj kožu okolo nechtov, vtedy prichádza na rad odlakovač v pere. Príjemne, jemne vonia. Má tri náhradné hroty, pomerne dlho mi jeden vydrží. Lak pekne odlakuje bez toho, aby zlikvidoval pekne nalakované nechty. Jedinou jeho nevýhodou je, že niekedy mi hroty vyschnú. Prvé dva sú v poriadku, ale druhé dva sú už suché. Nevadí, na okamih ich ponorím do odlakovača a fungujú bezchybne.

Plusy:
  • príjemne vonia
  • tri náhradné hroty
  • odlakuje lak na kožičke okolo nechtov, pekne opraví manikúru
Mínusy:
  • občas vyschnú náhradné hroty, vtedy ich namočím do odlakovača
Doporučená cena je 2,89.




Spevňujúci a hydratačný odlakovač som si kúpila už dávnejšie. Ich veľkou výhodou je príjemná vôňa, ktorá nie je rušivá a nespôsobuje hlavybôľ. Nechtovú kožtičku nevysušujú a sú jemné aj k nechtom. Klasický lak na nechty odstraňujú celkom dobre, horšie je to s pieskovým, s tým sa pasujú pomerne dlho. Napriek tomu ich mám veľmi rada a už mám doma štvrté alebo piate balenie.

Plusy:
  • príjemná vôňa
  • poľahky odlakujú klasický lak
Mínusy:
  • potrápia sa s pieskovým lakom alebo trblietavým topperom
Doporučená cena je 1,39.


Odlakovače kúpite v drogérii alebo na stránkach:
Máte svojho favorita medzi odlakovačmi? :)


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. pri najblizsej navsteve DM kupim, mozem sa spytat: nemas nejaky tip na ucinny odlicovac vodeodolnej spiraly? dakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi dobrý odličovač je WATERPROOF EYE MAKE-UP REMOVER od Dermacolu :) Chváli si ho aj moja krstná mamina, ktorá má citlivé oči :)

      Odstrániť
  2. Dneska asi zaútočím na DM! :D

    http://my-little-boring-me.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten fialový s čiernym vrchnáčikom je aj našim najnovším obľúbencom, po tom čo prestali predávať ten z línie Essence Studio Nails Better Than Gel Nails, tak tento ho nahradil. Dokonca sa mi zdá, že sú si podobné, aj keď ten čo som spomenula odlakovával ešte efektívnejšie, ten si poradil dokonca aj s trblietkovými lakmi omnoho rýchlejšie než akýkoľvek iný odlakovač.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Škoda, ten som neskúsila. Musel byť super, ale tento zatiaľ boduje :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe