Tip na nákup náramkov :)

19:40

Niekedy si myslím, že som ako straka - zbožňujem všetko, čo sa blyští. Preto mám doma zbierku bižutérie, ktorá podľa niektorých členov mojej rodiny hraničí s mániou :) Do istej miery by som s nimi súhlasila. Ale vždy si poviem, že vhodne zvolené šperky dokážu krásne oživiť akýkoľvek outfit  a dodať šmrnc a eleganciu. Dnes vám ukážem pár náramkov zo stránky http://www.trendy-bizu.sk/. Predávajú tam ručne vyrábané náramky, niekedy len po jednom kuse. Ocenia to najmä takí ľudia ako moja sestra, ktorým prekáža, keď stretne niekoho s podobným oblečením, kabelkou či šperkom. Raz si s maminou vzali rovnakú kabelku a keď to sestra zistila, chcela sa vrátiť, aby si ju vymenila :) Každopádne, nájdete tam krásne, nápadité kúsky. Odporúčam pozrieť najmä Bohemian šperky, z nich mi spadla sánka. Ceny sú od jedného eura  a v ponuke desiatky krásnych kúskov.




Náramok so srdiečkami a perlami je na gumičke, prispôsobí sa. Mala som ho na promóciách a mal úspech.





Tento náramok je zo sekcie Bohemian šperky. Vždy som túžila po náramku s väčšou kvetinkou a tento ma zaujal hneď. Je trochu nepraktický, lebo pekne vynikne len na štíhlej ruke, ale pre mňa je ideálny. Teraz v lete je krásnym doplnkom. 



Tento náramok bol darček k nákupu. Musím povedať, že sama by som si ho asi nekúpila, ale celkom ma zaujal. Je na gumičke, ľahučký, ani neviete, že ho máte.





Set týchto troch náramkov som si veľmi obľúbila. Dajú sa nosiť spolu, ale ja ich radšej nosím zvlášť a vyberám si ich podľa toho, na ktorý mám práve náladu. 



Srdiečkový postriebrený náramok patrí k mojim najmilším vôbec. Je trošku masívnejší, ale rada ho nosím aj k veľkým a nápadným prsteňom. 

Milujete náramky tak ako ja? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. mne sa najviac páči ten prvý, ktorý si mala na promócie :) ja mám tiež rada náramky ale radšej náhrdelníky :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám najradšej náramky a prstene :) Tých nikdy nie je dosť :) Ale bez náhrdelníka z domu nevyjdem :)

      Odstrániť
  2. Tak ty jsou opravdu krásné! náramky mám moc ráda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, sú pekné :) Musela som sa krotiť, aby som si nekúpila aj ďalšie :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe