Ako funguje sprej na vlasy od Batiste?

10:27

Mám rada tieto pokojné sviatočné dni :) Je upratané, uvarené, hrajú rozprávky a plánujeme, koho pôjdeme poobede navštíviť. Popri tom si každý nájde čas na svoje koníčky a tak som si nerušene sadla k počítaču na jednu recenziu. Zamerala som sa na značku Batiste, ktorá ponúka veľmi dobré suché šampóny. Doteraz som poznala len tie a celkom ma prekvapilo, že ponúka aj niečo viac. Keďže milujem hairstylingové spreje, nemohla som odolať ani tomuto. 

BATISTE STYLIST TEXTURE ME



BATISTE STYLIST TEXTURE ME zloženie

BATISTE STYLIST TEXTURE ME ingredients

Stylingový sprej pre objem vlasov


Batiste Stylist Texture Me stylingový sprej

Vlasy si po každom umytí upravujem, pretože inak by boli celkom rovné a bez objemu. Nebolo to tak dávno, čo ma to veľmi hnevalo a mrzelo. Potom som však objavila čaro rôznych sprejov, gélov a tužidiel, ktoré dodajú objem a zafixujú kučery. Odvtedy mám doma hneď niekoľko takých a striedam ich podľa potreby. Každý je iný, má inú výdrž a tak sa teším na každý nový kúsok, aby som ho lepšie spoznala.

Od Batiste som doposiaľ mala len jeden suchý šampón, ktorý používa moja mamina. Ja ho mám len pre istotu, lebo odkedy sa mi objavil atopický ekzém, som mala mastné vlasy len pár razy. Stylingový sprej pre objem vlasov bol preto celkom výzva. Má 200 ml, je v peknom farebnom obale a vôbec nie je veľký. Pokojne by som s ním aj cestovala, keby som potrebovala odísť na pár dní, nezaberá veľa miesta. Vďaka pestrému obalu si ho s ničím iným nepomýlim.

Je to klasický sprej, celkom pekne vonia. Nie je to, samozrejme, to najdôležitejšie, ale vyhovuje mi to. Oceňujem aj to, že pri použití nevzniká oblak dusivej arómy, ktorá núti kašľať a otvárať okná. Naopak, táto je príjemná, sladšia a vyhovuje mi. Sprej nelepí vlasy, ale treba ho nanášať opatrne. Ak sa to s ním preženie, sú akoby tvrdé, trochu nepoddajné a zaťažené. Stalo sa mi to len pri prvom použití a bola to moja vina. Neodhadla som množstvo a stále som mala pocit, že som ho použila málo. Na druhý deň som pochopila, že málo ho nebolo a tešila som sa, ako ho z vlasov umyjem. Našťastie, stalo sa mi to len raz.

Sprej má poslúžiť na objem, ochranu a hydratáciu vlasov. Používam ho na umyté, jemne presušené vlasy, ktoré potom ešte niekedy natáčam na natáčky (ak sa mi chce). Objem dodáva slušný. Nie je to síce to najlepšie, čo som mala, ale je ho naozaj vidno aj na druhý deň. Pekne drží aj tvar kučier, tiež sú na druhý deň ešte viditeľné. Celkovo na vlasoch vidno, že trochu spľasli a nezachoval sa skvelý dojme z prvého dňa, ale stále sú pekné. Cítiť je aj to, že sú trochu drsnejšie, ale nie je to nič, čo by mi príliš prekážalo. Ak sa pekne upravia, som maximálne spokojná.

Sprej som skúsila prvý raz a nedopadol najhoršie. Stále mi vyhovuje viac ako väčšina mojich tužidiel, ktoré som doteraz skúsila. Zo sprejov, ktoré som mala, je to priemer, ktorý nesklame, ale ani príliš neohúri. Výhodou bola cena, pretože sa pohybovala okolo 4 eur a to je na hairstylingový prípravok celkom príjemné.

Plusy:
  • veľmi pekné balenie
  • sprej výborne strieka, vlasy sú upravené raz dva
  • príjemne vonia
  • dodáva viditeľný objem,vlasy držia tvar aj na druhý deň
Mínusy:
  • ak sa ho použije príliš veľa, vlasy sú tvrdé, drsné, nepoddajné


Nájdete ho v eshope Elnino.sk.

Aké sú vaše skúsenosti so značkou Batiste? :)






















You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Batiste jednoducho milujem! :)
    Mon
    lifebymon.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je to zlá značka :) Suché šampóny sú ozaj vydarené.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe