Pleťové masky Secriss - poklad z Kórei

17:45

Prírodná a kórejská kozmetika patria k mojim najobľúbenejším. Obdivujem, aké úžasné ingrediencie obsahujú (mnohé ani nepoznám a musím si ich googliť, aby som o nich vedela trochu viac), ako ich vedia výrobcovia skombinovať a vytvoriť tak niečo nové a jedinečné. V čase, keď som sa pramálo zaujímala o kozmetiku, mi bolo skoro jedno, čo si kúpim. Dnes viem, aké dôležité je správne vyberať si kozmetiku podľa typu pleti aj aktuálneho stavu. Za mimoriadne dôležité považujem používanie pleťových masiek (to ste si už asi všimli, recenzií na ne je na mojom blogu ako maku :)). Mám doma rôzne masky - krémové, gélové, zlupovacie, práškové i plátienkové. Ich úlohou je pleti okamžite dodať to, čo práve potrebuje, preto výsledky vidíte okamžite a pravidelným používaním sa len zlepšujú. Nie som nijaký odborník, ale trvám na tom, že ak po nich siahnem dva - tri razy týždenne, moja pleť sa mi za to odmení. Dnes by som vám rada ukázala masky od kórejskej značky Secriss, ktoré sa okamžite stali mojimi miláčikmi.


Secriss pleťové masky

Pleťové masky Secriss

Pleťové masky Secriss sú síce každá iná, ale rovnako majú niekoľko spoločných znakov:
  • veľmi pekne vyzerajú. Nie, že by to bolo to najdôležitejšie, ale obal predáva tiež a nedajú sa prehliadnuť a aj v eshope hneď zaujali
  • vynikajúco vlhčené, v obale ešte ostáva vždy dosť tekutiny, ktorú si ešte vtriem do pleti ako nejaké sérum. Presne toto mi vyhovuje a považujem to za skutočnú kvalitu
  • dajú sa dobre rozprestrieť, ide to pomerne ľahko a rýchlo, vôbec sa toho netreba báť. Aj keď som na to ľavá, ide mi to ľahko. Skvele priľne a ani sa nepohne, môžem sedieť i chodiť a maska drží tam, kde treba. Najradšej však po aplikácii masky sedím, chvíľu čítam, počúvam hudbu alebo pozerám seriál, aby som si celkom oddýchla a na nič nemyslela. 
  • ani jedna maska nedráždi pleť a tá moja je v poslednej dobe naozaj veľmi citlivá a neznesie hocičo. Preto by som povedala, že sú vhodné na každý typ pleti a bez väčších problémov si poradia s mnohými nedostatkami
Spomínate si na článok o pleťových maskách od 100% Pure? Označila som ich ako najlepšie, ktoré sa mihli mojou zbierkou. No, majú silného konkurenta a do karát mu hrá aj priaznivá cena. 

Prírodná pleťová maska Secriss - Kolagén

Prírodná pleťová maska Secriss - Kolagén zloženie

Prírodná pleťová maska Secriss - Kolagén ingrediencie

Prírodná pleťová maska Secriss - Kolagén

Ako prvú som skúsila kolagénovú masku, tej som sa nevedela dočkať. Všetko, čo má v názve kolagén/kolagénový, ma začalo veľmi priťahovať :) Prírodná pleťová maska Secriss - Kolagén má jemnú peknú vôňu, ale po aplikácii ju nie je vôbec cítiť. Nechala som ju pôsobiť okolo 20 minút a zbytok tekutiny som jemne vtrela do pleti masážnym valčekom. Je to príjemná procedúra, oddýchne si nielen pleť, ale aj ja. 

V okamihu, ako masku zložíte, môžete vidieť premenu, ktorá nastala. Pleť je vyhladená, žiarivá, vypnutá a svieža. Na dotyk je ako hodváb, až sa mi nechce veriť :) Nesmiem zabudnúť na to, že je dostatočne hydratovaná, v čase kúrenia a prechádzania z tepla do zimy maska zabraňuje vysušovaniu  a vzniku suchých šupiniek okolo nosa. Najradšej takéto masky používam ráno, pleť je potom fakt pekná a môžem ísť kamkoľvek, nemám pocit, že som strašidlo. 


Prírodná pleťová maska Secriss - Aloe vera

Prírodná pleťová maska Secriss - Aloe vera zloženie

Prírodná pleťová maska Secriss - Aloe vera ingrediencie


Prírodná pleťová maska Secriss - Aloe vera

Kozmetika s aloe vera je mojou obľúbenou už roky. Čistý gél s aloe vera je must have kúsok na celý rok, pretože pomáha na popáleniny, drobné ranky, suchú pokožku, spáleniny od slnka, štípance, akné i ekzém. Schopnosť regenerovať pleť je perfektná, a preto by takýto gél jednoducho nemal chýbať v žiadnej domácej lekárničke. Aj preto ma prírodná pleťová maska Secriss - Aloe vera lákala a tešila som sa na ňu. 

Očarila ma jej vôňa a dovolím si tvrdiť, že z týchto troch vonia najkrajšie. Je to typická svieža zelená vôňa, trochu sladká, opojná. Dalo by sa povedať, že toto je presne ten typ voňavej kozmetiky, kvôli ktorej sa teším na svoje kozmetické rituály. Táto maska je ako stvorená pre suchú a citlivú pleť. Poskytuje jej poriadnu dávku hydratácie a upokojuje ju, zmierňuje začervenanie. Odstraňuje stopy únavy, priaznivo vplýva aj na vyrážky. Celkovo by som povedala, že jej nič nechýba a dodá pleti všetko, čo potrebuje. Ak by bola čistiaca, musela by som ju mať doma stále. 


Prírodná pleťová maska Secriss - Červený ženšen

Prírodná pleťová maska Secriss - Červený ženšen zloženie

Prírodná pleťová maska Secriss - Červený ženšen ingrediencie

Prírodná pleťová maska Secriss - Červený ženšen

Každá z týchto masiek je výnimočná niečím iným. Kolagénová pekne hydratuje, aloe vera upokojuje a hydratuje a ženšenová zasa vyhladzuje. Ale poďme na to pekne po poriadku. Prírodná pleťová maska Secriss - Červený ženšen príliš nevonia. Pripomínala mi niečo ako mokrú zem alebo červenú repu, možno niečo medzi tým. Nemôžem povedať, že by smrdela, len mi nevonia tak, ako tie predtým. Našťastie, po nanesení ju takmer necítiť, takže ma to až tak netrápi.

K jej najväčším plusom patrí to, ako dobre dokáže vyhladiť pleť. Moja jediná hlboká linka na čele často nemizne ani po použití rôznych drahých krémov a sér. Po použití tejto masky je moje čelo úplne vyhladené (nielen čelo, celá tvár), po linkách niet ani stopy a čo je dôležité, pleť je aj pevná a jemná. Nebudem klamať, mne nevonia, ale jej účinky sú úžasné a je najlepšia z týchto troch. 

Masky stoja bežne 4,10 eur, ale v akcii ich kúpite napríklad za 2,90 eur a môžete si zvoliť aj väčší zvýhodnený balíček. Značku Secriss nájdete v eshope Sakura Cosmetics.


Používate plátienkové masky alebo radšej siahnete po tých krémových? 

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Tieto som skúšala, sú dokonalé :) Vynikajúca recenzia, ako vždy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ostala som z nich nadšená, pleť bola po nich dokonalá :) Ďakujem za milé slová :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe