Ružové sprchovanie a kúpanie

16:13

Málo kvetov je tak romantických ako práve ruža. Bez slov povie, ako veľmi na vás niekomu záleží, krásou a vôňou opantá zmysly a rozjasní aj ten najupršenejší a najtmavší deň. Taká je sila ruže. Kvetu, ktorý si skrotil Malý Princ. A každý z nás je zodpovedný za všetko, čo si skrotí. Lebo skrotiť znamená vytvoriť si putá. Na tieto čarovné slová si spomeniem často. Moju najmilovanejšiu knihu mi pripomínajú aj ruže. A ak sa ružami obklopím a prevoňajú mi deň, všetko je krajšie. Dnes vám predstavím dva mimoriadne voňavé a úžasné produkty. Ružové.









O sprchovom géle z ruží si môžete prečítať:

      "Obsahuje jedinečnú ružovú vodu s vysokým podielom éterického ružového oleja, ktorú pokožka celého tela výborne znáša a súčasne má antibakteriálne účinky. Nedráždi a nevysušuje pokožku, poskytuje dlhodobý  pocit čistoty a komfortu. Prípravok je bez parabénov."
Ružovú kozmetiku mám veľmi rada. Začalo to s ružovou vodou, skončilo to pri všetkom ružovom. Dnes by sme si povedali o dvoch úžasne ružových kúskoch. Sprchový gél je relatívne veľký, má 330 ml a na obale zakvitnuté ruže. Prekvapivé, že? :) Vrchnáčik drží dobre, takže ho nemusím hľadať pod vodou  a ani v taške sa neotvorí. Má redšiu, ale nie úplne riedku konzistenciu a dobre pení. Jeho vôňa ma očarila okamžite. Je ľahká, krásne kvetinová a úžasne svieža. Čistá. Ako letný vzduch naplnený vôňou ruží. Uveriteľne, dokonale, prirodzene a neumelo. Jeho vôňa naplní vzduch v kúpeľni a aj hnusný zimný deň premení na letný slnečný podvečer. Pokožku vyčistí, prevonia a nevysuší. Kúpanie premení na naozaj krásny zážitok a zlepší náladu. Veľmi som si ho obľúbila a nemám k nemu vlastne žiadne väčšie výhrady, aj zloženie je jedno z tých lepších.
Plusy:
  • pekný obal
  • väčšie balenie
  • nádherná vôňa
  • redší, ale nie úplne riedky
  • čistí, prevonia, nevysušuje

Mínusy
  • nenašla som
Cena sprchovacieho gélu sú 4 eurá.

O soli do kúpeľa si môžete prečítať:

      "Morská soľ zo série Rose of Bulgaria je príjemným a aj liečivým doplnkom kúpeľa. Niekoľko minút v aromatickom kúpeli s morskou soľou s ružovým olejom citeľne zmierňuje pocity psychickej a fyzickej únavy, zlepšuje krvný obeh, hydratuje a omladzuje pokožku a poskytuje upokojujúci a relaxačný účinok.
Použitie: V prúde teplej vody rozpustite cca 30 g kúpeľovej soli, v kúpeli zotrvajte max. 20 - 30 minút."
     Milujem soli do kúpeľa. A myšlienka, že by som mala mať kúpeľňu bez vane, mi nijako nevonia. Soľ vonia, pomáha  pokožke, kĺbom a svalom a kúpanie mení na relaxačné a kúzelné (najmä ak máte svoju obľúbenú vôňu). Soľ s vôňou ruží patrí k tým najvoňavejším, aké som kedy mala. Má 360 g a je v rozkošnom guľatom obale, vďaka čomu by som to pokojne dala ako darček, tak je pekný. Po otvorení vás ovanie svieža ružová vôňa, opäť veľmi prirodzená a svieža, omamná a okúzľujúca. Pri roztápaní uvoľňuje svoju vôňu, prevonia vzduch aj vodu a zahalí pokožku do závoja utkaného z rozkvitnutých ružových kvietkov. Palec hore, soľ je neskutočne úžasná a chránim si ju ako oko v hlave, aby mi ju nikto neminul. Pokožka je po použití jemná, svieža a prevoňaná. Stopy únavy ustupujú a ostáva len pokojná myseľ.
Plusy:
  • krásny obal
  • ešte krajšia vôňa
  • prevonia vodu, vzduch aj vás
  • pokožka je jemná, telo aj myseľ zrelaxované
Mínusy:
  • žiadne
Soľ stojí 3,30 a oba výrobky kúpite v eshope http://bioruza.sk/.
Aký kvet vám vyčaruje úsmev na tvári? :)

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. za mna je to zlozenie pruser. cela tato kozmetika sa prezentuje strasne prirodne, ale to zlozenie tomu vobec nezodpoveda. okrem toho co je v klasickych sprchacoch (sls), obsahuje este methylchloro... blabla a ten druhy :D clovek to ani napisat nevie, co su uplne rovnake alergeny ako parabeny, takze ziadny upgrade, akurat sa o nich tak nehovori a ja napr. na ne mam alergiu. dala som si poslat od tejto znacky nejake vzorky a normalne sa bojim ich skusit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To som si všimla aj ja. Že sa deklaruje prírodne, ale zloženie tomu až tak nezodpovedá. Neurobila mi žiadne problémy, tak som to až tak neriešila, ale je to škoda.

      Odstrániť
    2. no vsak to, mne akoze nevadi neprirodna kozmetika, ale nemam rada taku tu kozmetiku, ktora sa tvari prirodne a nie je. uplne mi to vie pokazit sympatie k celej znacke.

      Odstrániť
    3. Dobrý deň pani Vierka,

      ďakujeme Vám za Váš názor, a samozrejme, akceptujeme všetky pripomienky od zákaznikov, aj tie negatívne. Treba však objasniť, že naša kozmetika deklaruje obsah prírodných látok, nie bio produktu. Samozrejme, že v cenovom horizonte 3-4 eura za šampón to nie je bio produkt. Pri výrobe šampónu,sprchové gélu či akomkoľvek inom produkte sa musí pridať emulgátor, aby sa naviazali prírodné zložky na tekutý (pevný) základ, v inom prípade by sa produkt nedal vyrobiť. V blízkej budúcnosti plánujeme rozšŕiť sortiment produktov tejto istej značky a v ponuke budú aj bio produkty klinické testované na ľudoch s dokázanymi účinkami na ľudské zdravie aj na pokožku. Samozrejme, tieto produkty nebudú stáť 4 eurá, ale kvalitnejšie prudukty sa odzrkadlia aj na cene. Chcem tým však povedať, že sme nikdy nedeklarovali bio kvalitu našej kozmetiky. Je rozdiel deklarovať, že sú prírodné s prírodnými extraktami. Ako jeden z mála predajcov kozmetiky máme na našej internetovej stránke aj zloženie produktov. Ako už bolo spomenuté, emulgátor je jednoducho nevyhnutnou súčasťou každej kozmetiky, či je bio alebo nie je, inak by sme nedokázali docieliť konzistenciu a formu prípravku. Ďalej je nesmierne dôležitý použitý výrobný postup a tiež to, či vôbec tieto prírodné látky majú v danom zložení ten správny efekt. Ďalším dôležitým faktorom kvalitnej kozmetiky sú klinické testy, je to aj dôkaz toho, že to firma myslí s kozmetikou vážne.
      Pani vierka, v konečnom dôsledku, oveľa viac ako metylchloroizothiazolinu v kozmetike by som sa obával konzumácie pitnej vody, kúpaniu sa v bazéne, či konzumácie potravin. Tieto chemické látky v kozmetike sú využívané na konzervačný účel a ako emulgátory. Tiež treba podotknúť, že do tela sa Vám ani nedostanú, pretože cez pokožku neprejdú všetky častice z kozmetiky kvôli rôznym veľkostiam molekúl. Na druhej strane, problém môže nastať v prípade alergie, ktorú spomínate. V tomto prípade je pre Vás vhodná kozmetika bez týchto konzervačných pridaných látok, avšak, takáto kozmetika bude obsahovať iné náhradné chemické pomocné látky.

      www.bioruza.sk
      info@bioruza.sk

      Odstrániť
  2. zlozenie tej soli vyzera pomerne neskodne, skoda, ze sa nekupem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. soľ vyzerá dobre, som si googlila zložky :) ja sa kúpem raz do týždňa, inak sa sprchujem, takže rada si kupujem soli a podobne.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe