Himalaya Herbals - Čistiaca pleťová voda Neem

9:54

Keď som dnes ráno dolovala posledné kvapky tejto pleťovej vody z obalu, rozhodla som sa, že vám o nej konečne poviem pár slov, lebo som si ju celkom obľúbila. Kúpila som si ju po skúsenosti s pleťovou maskou Neem, ktorá bola úplne super, krásne vyčistila pleť a pomáhala upokojiť vyrážky a zapálené mesta sa po jej použití stiahli. Tak som v DM-ke hľadala aj pleťovú vodu, no našla som tam len peelingy (samozrejme, že som si ich kúpila). Preto som hľadala na internete a našla som! A kúpila som :)

Pleťová voda má 200 ml



Pre normálnu až mastnú pleť

Nemá pumpičku na dávkovanie

O pleťovej vode si môžete prečítať:

     "Pleťová voda hĺbkovo čistí póry
Reguluje tvorbu prebytočnej mastnoty
Zabraňuje tvorbe akné
Pleť zanechá sviežu, čistú a bezproblémovú.
Pomáha pri sťahovaní pórov a spevnení pleti
Neobsahuje parabény, syntetické farbivá.
Použitie

Naneste pleťovú vodu na tampón a vyčistite tvár a krk.
Určená špeciálne na normálnu a mastnú pleť.

Účinné látky
Nimbovník (Neem) - vďaka svojim antibakteriálnym účinkom zabraňuje tvorbe akné.
Citrón - pomáha pri sťahovaní pórov a spevnení pleti."

Ja jej občas hovorím aj pálivá voda, už za chvíľku sa dočítate, prečo :) Pleťová voda je v plastovom obale, objem je 200 ml. Nemá pumpičku na dávkovanie, ale v tom žiaden problém nevidím. Ak ste už niekedy skúsili nejaký výrobok s Nimbovníkom, asi ste si už zvykli, že je dosť horký. Táto vôňa nesie také stopy, ale zároveň je dosť svieža, nie som ňou nadšená, ale zvykla som si. Ako prvé ma pri použití prekvapilo akési štípanie, ktoré som cítila na menších rankách či vyrážkach. Po chvíli ustúpilo, ale odvtedy hovorím tejto vode, že pálivá :) Dosť štípe aj na perách (menšia nešikovnosť), preto sa treba poriadne vyhnúť očnému okoliu i perám. Čo som si na nej ale naozaj zamilovala, je je schopnosť čistiť pleť, ktorá sa po jej použití neleskne celé hodiny, zapálené miesta sa pomaly zmenšujú a nové vyrážky sa nerobia, lebo pleť je čistá. Po jej použití však musím siahnuť po pleťovom kréme, lebo keď uschne, cítim akési pnutie, akoby bola pleť suchá, po nakrémovaní je pocit preč a pleť je krásna čistá, hydratovaná a jemná na dotyk.

Plusy:
  • vhodná pre normálnu aj mastnú pleť
  • neobsahuje parabény a syntetické farbivá 
  • pleť je po jej použití veľmi pekne vyčistená, póry sa sťahujú a celé hodiny niet po mastnej pleti ani stopy, pri jej pravidelnom používaní sa nové akné tvorí oveľa menej, pleť pôsobí sviežo
Mínusy:
  • mne trochu prekáža vôňa, je taká horká a svieža zároveň, no neodradilo ma to od kúpy dvoch pleťových vôd, lebo výsledky zatienili tento nedostatok
  • po jej použití cítim zvláštne pnutie, ako by bola pleť suchá, ale stačí trochu krému a tento pocit je preč
Pleťovú vodu kúpite v eshopoch, drogériách a lekárňach. Cena sa pohybuje okolo 5 eur.

Máte obľúbený produkt z Himalay Herbals? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Od tejto značky som ešte nič nevyskúšala, no táto voda vyzerá celkom lákavo. Najprv však chcem vyskúšať micelárky od Mixy a LOréalu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mixu len odporúčam, je skvelá :) Používam ju na odličovanie, lebo neštípe v očiach.

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe