Rimmel - Lak na nechty Space Dust

11:26

Keď sa povie slovo Rimmel, ako prvé ma vždy napadne Kate Moss, ktorá mi je vrcholne nesympatická a keď sa ešte objavovala v reklamách, okamžite som prepínala na iný kanál. Značka Rimmel je tu už pekných pár rokov. V roku 1834 začal Eugene Rimmel predávať rôzne kozmetické výrobky a bol tak úspešný, že sa stal až vrchným dodávateľom kráľovny. Doby keď ženy používali navlhčený uhlík, aby si načiernili riasy, boli nenávratne preč príchodom najslávnejšieho vynálezu značky Rimmel- špirály. Meno Rimmel sa tak vlastne stalo synonymom pre výraz špirála v niekoľkých jazykoch. Výrobky Rimmel sú vyrábané v rôznych častiach Európy, najviac výrobkov však pochádza z Anglicka. Ja som si pred Vianocami spravila radosť nejakými drobnosťami tejto značky a zbláznila som sa do laku Space Dust :)

Space Dust - odtieň Aurora



Štetček je super,lebo je širší

A nechty vyzerajú krásne!
O laku si môžete prečítať:

"Trblietavé laky so špeciálnou textúrou, trblietavé a žiarivé nechty ako nikdy predtým."

Pôvodne som chcela kúpiť len make up a bázu, ale nakoniec sa mi košík celkom rýchlo naplnil a som veľmi rada, že sa tam ocitol aj tento lak. Mať krásne upravené nechty sa pre mňa v posledných mesiacoch stalo samozrejmosťou, hoci ešte pred pol rokom som používala len priesvitný lak na spevnenie nechtov. A potom som si ich nalakovala raz, druhý raz, pridala nálepky, vodolepky, 3D ozdoby a tak sa mi to zapáčilo, že s tým nechcem prestať :) Čím ma zaujal tento lak? V prvom rade trblietkami (ach, asi som ako straka, čo sa blyští, musím mať). Tie ma zaujali na obrázku a chvíľu som si nevedela vybrať z piatich odtieňov, ale voľba nakoniec padla na odtieň Aurora, ktorý je krásny, nežný, romantický. Lak má 8 ml, ani veľký, ani malý. Výhodou je väčší štetček, vďaka ktorému sú nechty  nalakované raz dva. Neznášam tie tenučké štetčeky, lakovanie mi potom dlho trvá a nie som úplne spokojná s výsledkom. S týmto sa pracuje super. Lak má pieskovú štruktúru, keď si po ňom prejdete, akoby ste naozaj hladkali piesok :) Krytie je tiež slušné, stačila by mi aj jedna vrstva, ale keď som si dala dve (ako na fotke), bolo to také... krajšie. Aj výdrž je veľmi dobrá, po piatich dňoch som mala len trošku obité okraje nechtu, čo som len trochu prekryla lakom a vydržal mi tak viac ako týždeň. Keďže z laku trošku vyčnievajú trblietky, mala som nepríjemný pocit, že sa zachytávam o oblečenie, obliečky, preto som si naň naniesla vrstvu colorfixu ( potom som mala nadlak Collistar a Catrice) a necht ostal hladký, pričom vyzeral rovnako krásne. Jediným problémom bolo odlakovanie. Prvý raz, keď som ho mala na nechtoch viac ako týždeň, som ho odlakovávala vyše 25 minút (stihla som si pozrieť jeden  a pol dielu Teórie veľkého tresku), minula asi 7 vatových tampónov a frflala celú dobu. Tampóny napustené odlakovačom sa zachytávali o trblietky, trhali sa,  takmer na každý necht som potrebovala samostatný. Ale, hneď po odlakovaní, peelingu a nanesení ochranného laku som si dala opať tento lak, lebo je krásny a každý sa ma pýta, čo je to za značku :)

Plusy:
  • krásne odtiene s trblietkami
  • hrubší štetček, s ktorým sa dobre pracuje
  • dobré krytie
  • rýchlo schne 
  • výborná výdrž
Mínusy:
  • veľmi ťažko sa odlakováva
Hodnotím ho ako jeden z najlepších lakov,aké som si kúpila a i keď ide ťažko dolu, zbožňujem ho! Ja som ho kúpila na stránke http://www.rimmel.sk, bežná cena je 2,79.

Poznáte tento lak? Aké  s ním máte skúsenosti? :)

You Might Also Like

8 Vaše komentáre

  1. Odpovede
    1. Aj ja :) Veľmi sa mi páčia a dlho na nechtoch vydržia.

      Odstrániť
  2. wau! je nádherný, zajtra sa pôjdem po ňom omrknúť! do pieskových lakov som sa zamilovala! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru, krásny je :) Asi si ešte niektorý odtieň kúpim :)

      Odstrániť
  3. Je nádherný, doma sme sa doň zbláznili, máme tento a ešte ďalšie dva odtiene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja plánujem ďalšie odtiene :) Úplne som sa doň zbláznila :)

      Odstrániť
  4. Zatiaľ mám len od GS pieskový a práve túto farbu som v drogérkach nemohla zohnať, ďakujem za typ. Exstujú v bežných drogériach aj pieskové laky matné ? Zháňam niečo v nude tóne. A inak super blog, držím palce...:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V bežných drogériách asi veľmi nie, ale na internete sa dajú nájsť a vyzerajú krásne :) Kúpila som si zmatňujúci lak na nechty, aj ten sa dá použiť a výsledok je krásny.
      Ďakujem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe