Be nice, be bio s ružovou vodou

18:02

Už párkrát som sa vyznala zo svojej kozmetickej lásky k niektorým produktom, ktoré jednoducho musím doma mať neustále po ruke. Je to preto, lebo som spoznala ich silu a rokmi som sa len utvrdila v tom, že sú to jedinečné a výnimočné produkty, ktoré dokážu vyriešiť mnoho problémov. Bonusom je, že ich využije celé rodina. K mojim stáliciam patria rozhodne íly, tarika, bambucké maslo, kokosový olej, zinková mastička, aloe vera gél, nimbový olej, arganový olej a levanduľovo v rôznej podobe. Práve o ružovej vode bude dnes reč. Tento raz som sa zamerala na značku Make me bio, o ktorej ste si na mojom blogu mohli prečítať už dávnejšie. Zaujala ma tým, že za lacnejší peniaz nájdete prírodné produkty, ktoré ulahodia oku na prvý pohľad. Ponúka 100 % prírodné kozmetické produkty. Ružovú vodu som takmer prehliadla, ale našťastie som si ju všimla. Čo vám poviem. Keď skúsite, nebudete sa jej chcieť vzdať. Už mám vo wishliste odličovací olej a hydratačnú masku, ktoré si plánujem kúpiť v dohľadnej dobe. 

Ružová voda pre intenzívnu hydratáciu pleti od Make me bio

Ružová voda Make me bio

Ružová voda pre intenzívnu hydratáciu pleti od Make me bio zloženie

Ružová voda pre intenzívnu hydratáciu pleti od Make me bio

Ružová voda pre intenzívnu hydratáciu pleti od Make me bio je jedným z mnohých produktov, ktoré nájdete v ponuke Notina. Niektoré som už mala tú česť používať a zakaždým zaujali tým, že boli trochu iné. Či už vďaka pútavému obalu alebo konzistencii či vôni. Vďaka priaznivej cene sa stávajú dostupnejšie. Keď som si naposledy hľadala domov produkty, ktoré mi chýbali, ružovú vodu som ešte nepotrebovala. Mala som doma asi tretinu fľaše a tak som ešte o novej neuvažovala. Od Make me bio som hľadala jeden peeling a už som sa chystala uzavrieť objednávku, keď som zbadala malú do ružova ladenú fľašu. Klikla som na ňu viacmenej zo zvedavosti, ale keď som videla dobré hodnotenie a ešte aj cenu, vzala som si ju. Vedela som, že ju miniem, lebo je veľa spôsobov, ako možno ružovú vodu naplno využiť.

V plastovom obale sa nachádza 100 ml kvetovej vody. Má rozprašovač, za čo mala hneď jedno veľké plus. Uľahčuje aplikáciu a vďaka nemu sa dá len tak rozprášiť na tvár alebo vlasy. Balenie je skvelé aj na cesty, lebo je menšie, ľahko sa uprace a aplikuje aj počas cesty. Vonia božsky. Ľahký závan ruží ma doslova zahalí ako ružový závoj a prevonia celý deň. Už len kvôli tej okúzľujúcej vôni sa neviem dočkať aplikácie a tak  ako som si ju chcela šetriť, budem za chvíľku potrebovať ďalšie balenie :) Neobsahuje alkohol (žiadna kvalitná kvetová voda by ho nemala obsahovať), preto je vhodná na citlivú aj červenú pleť. Je ľahučká, vôbec pleť nezaťaží a po jej použití ostane len pocit čistoty.

Ako som napísala, je veľmi veľa možností, ako ju môžete použiť, uvádzam pár mojich príkladov:
  • Je určená na hydratovanie pleti. Po jej vyčistení je posledným krokom práve kvetová voda, ktorá pokožke prinesie potrebnú úľavu. Dokáže ju upokojiť, dočistiť, zjemniť a zabráni pocitom pnutia alebo podráždenia. Je úžasná, pretože pleť je po jej použití ako vymenená a stačí už len trocha krému alebo pár kvapiek oleja. Výsledkom je žiarivá, čistá a vyhladená pokožka. Vhodná je pre všetky typy pleti, pretože pokožku pomáha regenerovať, je vhodná na boj s vráskami i s akné
  • Milujem prachové masky a íly. Keď nechcem použiť obyčajnú vodu (to sa mi nechce často), masky vymiešam s kvetovou vodou a asi tromi kvapkami oleja. Maska nielenže nádherne vonia, ale dobre sa aplikuje, spojí sa sila ružovej vody a masky.
  • Na osvieženie pleti je vhodná celoročne, ale v lete je to veľmi žiadúce. V horúcom počasí stačí masku rozprášiť na pleť a nechať pôsobiť. Osviežuje ju, nevysušuje sa tak a ostáva jemná. Rovnako tak je nápomocná aj pri cestovaní, pretože nielen osvieži, ale aj upokojí
  • Vlasy pekne prevonia
  • Vhodná ako podklad pod pleťový olej. Kedysi som si pleť vlhčila vodou z vodovodu a naniesla olej, aby sa ľahšie vstrebal. Naša neuveriteľne tvrdá voda mi ale vyhovuje čoraz menej, preto som ju vymenila za kvetové vody. Ružová sa mi osvedčila asi najviac.
  • Vhodná je aj na odličovanie, ale preferujem skôr oleje a micelárne vody, preto po ružovej vode siahnem len  v prípade, ak moje obľúbené kúsky doma nemám
Je to poklad, ktorý sa doma nestratí a čoraz častejšie sa objavuje aj v rôznych receptoch. Túto od Make me bio nájdete v eshope Notino.

Aké sú vaše kozmetické vychytávky, ktoré doma musia byť?

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe