Slovenské konopné sérum - mocný všeliek

17:22

Každého z nás občas postretne niečo, čo ho fyzicky potrápi. Niekedy aj duševne. Stačí si spomenúť na to, ako nás trápilo v puberte akné a verili sme, že čím budeme starší, tým skôr sa ho navždy zbavíme. Nikomu to vyšlo, iným nie. Rovnako nepríjemným prejavom sú aj opary a drobné poranenia, ktoré znepríjemnia bežné fungovania. Roky som kupovala rôzne mastičky na hojenie, ktoré urýchľovali hojenie rán, jaziev a fliačikov, no nie vždy sa im to darilo podľa mojich predstáv. Hľadala som preto prírodné alternatívy, ktoré by mi ako tak uľavili. Pred pár týždňami sa mi minula moja najobľúbenejšia masť na opary. Kupovala som hneď tri balenia, keď som si spomenula, že mi kamarátka odporučila konopné sérum. V ponuke som ich  našla viac a keďže som sa nevedela rozhodnúť, vzala som si české aj slovenské. Dnes si povieme niečo o tom slovenskom :)

BigBio REGEDENT konopné sérum

konopné sérum

BigBio REGEDENT konopné sérum zloženie


BigBio REGEDENT

BigBio REGEDENT konopné sérum

Potešilo sa, že sa jedná o slovenský výrobok, ktorý obsahuje samé mňamky. Základ séra tvorí konopný olej, ktorý je obľúbený pre fantastické regeneračné účinky. Vynikajúco hojí, upokojuje a lieči aj atopickú pokožku. Sérum je dochutené napríklad čajovníkom, klinčekom či repíkom, čo je úplne skvelé. Balenie je veľmi zaujímavé. Ako keby som v ruke držala vzorku nejakého parfumu. V papierovej dvojstránke je uchytené konopné sérum v miniatúrnej fľaštičke. Objem produktu je 1,2 ml a s podobným balením som sa ešte nestretla. 

Na aplikáciu slúži predĺžená časť vrchnáka, ako keď si na vzorke aplikujete parfum na zápästie. Prekvapivo mi to veľmi vyhovuje a páči sa mi to, lebo je to veľmi rýchle a precízne. Pred každým použitím ho treba pretrepať, aby sa  zložky spojili. Vonia krásne. Zmes olejov je ľahko korenistá, svieža a pripomína mi vianočné pečenie. Na pokožke ma neštípe, skôr by som povedala, že pokožku akoby celú umŕtvi a nič nie je cítiť. Upokojuje od svrbenia, pocitov bolesti, pálenia a po krátkej chvíli prináša vytúženú úľavu. Môžete ho použiť na opary, akné, afty, dokonca aj na rozšírené žilky.

Vôbec nedráždi a nespôsobuje začervenanie, naopak. Fantasticky hojí akné a fliačiky po akné. Do týždňa mi zmizol červený fliačik po vyrážke, ktorý som krémom hojila dva mesiace a vriedok, ktorý bolel a bol úplne opuchnutý, sa za tú istú dobu stratil, už sa musela zahojiť len pokožka. Bola som nadšená, keď som sledovala ten proces hojenia, ktorý inak trvá dlhšie a nie je isté, ako bude pokožka potom vyzerať. Kupovala som si ho najmä na opary, ale jeho účinok na akné je pre mňa rovnako dôležitý a na noc ho používam aj na rozšírené žilky na nose, ktoré miznú a zmenšujú sa. Vďaka krásnej vôni sa na použitie teším a  siaham po ňom automaticky večer pred spaním. Vynikajúci produkt, ktorý si zaslúži svoje miesto v domácej lekárničke.

Plusy:
  • zaujímavé, dobre vymyslené balenie
  • vďaka veľkosti ho možno nosiť všade so sebou
  • krásne vonia
  • rýchla aplikácia
  • nedráždi, neštípe
  • vynikajúco hojí pokožku, upokojuje, regeneruje a sťahuje zápaly
  • na opary, akné, afty, drobné štípance i poranenia
Mínusy:
  • nenašla som
Balenie som kúpila za 2,34 eur v eshope Vitalek. Na stránke Biosortiment nájdete všetky produkty s konopným olejom, sérum aj vo väčšom balení a produkty, na ktoré sa chcem pozrieť trochu bližšie :)

Poznáte túto značku? :)

You Might Also Like

0 Vaše komentáre

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe