Cucu balzam

17:18

Keď som si kupovala svoj prvý balzam od 2sis, viac som sa tešila z obalu ako z produktu :) Nie preto, že by nebol dobrý, ale preto, že ten obal vyzeral ako makrónka a bol na zožratie. Veľmi sa mi páčil už v eshope, ale keď mi prišiel domov, radosti nebolo konca kraja. Nechala som si ho doma, lebo keď ho nanášam  rukami, musí byť kúsok od umývadla, aby boli čisté. Keď som videla, že už majú 2sis aj vysúvacie balzamy, vedela som, že minimálne jeden si v blízkej dobe zaobstarám. Lebo taký môže so mnou do práce a tiež hocikam na cesty. Po levanduli som sa rozhodla pre menšiu zmenu. V košíku skončil Cucu.

2 sis Cucu balzam

2 sis Cucu balzam malina a jahoda

2 sis Cucu balzam zloženie

Cucu balzam

2 sis Cucu balzam na pery

Aj keby som doma mala 1000 balzamov na pery, pokojne si kúpim ďalšie. Lebo ma neprestávajú baviť. Medzi tým množstvom sa vždy nájde jeden, ktorý vytŕča z davu. Možno preto, lebo je krajší, voňavejší, účinnejší. Skrátka – je iný. Presne to vystihuje aj tento milý balzam. Je jedným z najlepších, aké momentálne doma mám. Teda, doma. Rozhodla som sa vziať si ho do práce. Nielen preto, lebo aj tam musím mať balzam. Ale aj preto, lebo svojou farebnosťou a roztomilosťou mi rozjasní deň. Prevonia všetko  a hneď mi je lepšie. Rýchlo som ho tam síce minula, ale to znamená, že si aspoň môžem kúpiť ďalší :)

To, že vyzerá malý, nie je mínusom, lebo mu to pridáva na roztomilosti. Sladkosť podčiarkuje ružový obal, nie dlhý, skôr menší. O to zlatejší. Obsahuje ružový balzam, ktorý nefarbí. To je super, lebo mi ho môže ukradnúť aj Riško bez toho, aby ho ofrflal. Vonia ako nejaká úžasná ovocná cukrovinka. Sladká jahodová vôňa pripomína cukrík, lízanku alebo žuvačku, skrátka sladkosť, ktorej možno povedať, že je úplne cucu. Chutí už menej sladko, ale príjemne a nevytvára v ústach nepríjemnú chuť. Nadchlo ma, s akou ľahkosťou sa kĺže po perách. Akoby sa úplne topil v okamihu, ako sa ich dotkne. Až sa bojím, aby sa neroztopil celý :) Je to tak ľahké a tak príjemné, že sa vždy teším na aplikáciu.

Vynikajúco hydratuje a regeneruje pery, chráni ich pred vysušovaním a vetrom a zjemňuje ich aj ak sú popraskané. Obsahuje včelí vosk, teda vegáni sa mu vyhnú. Okrem vosku pery hýčka aj kokosový olej a bambucké maslo, ktoré sú zárukou potrebnej hydratácie. Nebudem klamať, páči sa mi viac, ako balzam v makrónke, lebo sa aplikuje podstatne lepšie a ľahšie. Ale účinky majú podobné, preto výber závisí skôr od toho, aké balenie preferujete. Ja s tyčinkovými nekončím a časom si kúpim ďalšie.

Plusy:
  • Pekné balenie
  • Ľahko sa vysúva
  • Nádherne vonia
  • Príjemne chutí
  • Dobre sa aplikuje
  • Výborne hydratuje, zjemňuje, vyživuje, chránia  a hojí pery

Mínusy:
  • Nenašla som

Bežná cena balzamu je 3,60 eur a nájdete ho na internete. 

Ktorá príchuť balzamov od 2sis vám ulahodila? :)

You Might Also Like

2 Vaše komentáre

  1. Úplně si dovedu představit tu jeho krásnou vůni :) jen bych ještě trošku zamakala na vzhledu obalu, který se mě osobně nelíbí.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe