Granátové telové mlieko

18:04

Granátové jablko je pozoruhodná rastlina. Ako decko som ho v našich končinách nevídala, ale teraz si ho rada kúpim. Jeho plody sú nielen veľmi chutné, ale o tomto ovocí sa hovorí aj ako o elixíre mladosti. Látky v ňom obsiahnuté majú výborné regeneračné schopnosti, zabraňujú starnutiu. Kdesi som dokonca čítala článok o tom, že je to ovocie budúcnosti, ktoré nám dokáže predlžovať životy. Ešte keby sa tak dali kúpiť aj v dobrej kvalite a nevyzerajú, že majú za sebou státisíce kilometrov a trieskali sa o seba v prepravkách. Weleda má svoju radu s granátovým jablkom a ja som sa pozrela na zúbok telovému mlieku.

Telové mlieko s granátovým jablkom od Weleda


Telové mlieko s granátovým jablkom

Weleda Telové mlieko s granátovým jablkom

Weleda Telové mlieko s granátovým jablkom

Rada s granátovým jablkom má niekoľko zaujímavých produktov: regeneračný olej, sprchovaciu emulziu, krém na ruky, olejovú ceruzku na nechtovú kožičku či toaletnú vodu. Všetky vyzerajú veľmi pekne a moje telové mlieko nie je výnimkou.

Je v plastovom obale s praktickom pumpičkou na dávkovanie. Tvar je zaujímavý a celkovo pôsobí pekným dojmom. Mlieko má 200 ml a možno si vybrať aj malinké, 20 ml balenie, ideálne na skúšku. Bola som veľmi zvedavá na to, ako bude voňať. V hodnoteniach sa písalo o krásnej vôni, tak som sa nevedela dočkať :) No, nemôžem povedať, že by nebola pekná, ale unesená z nej nie som. Pekná je, ale nie až tak, aby som chcela skúsiť ďalšie produkty len kvôli vôni.

K tým ďalším by som sa chcela dostať preto, lebo Weleda je skvelá a má vynikajúce produkty, ktoré sú účinné a splnia to, čo sľúbia. Vôňa je sladšia, nenápadná a nevtieravá. Konzistencia mi vyhovuje, je redšia, ale nie príliš, nerozteká sa. Mlieko je ľahučké, rýchlo sa rozotiera a ešte rýchlejšie sa vsiakne do pokožky. Nezanecháva ani mastnú, ani lepkavú stopu. Hneď po použití ale vidno rozdiel. Pokožku hýčka, je hydratovaná, jemná a veľmi príjemná na dotyk. Hydratácia pretrváva celý deň a aj veľmi suché miesta ostávajú jemnejšie. I keď som si myslela, že vôňa bude sladká, nie je to celkom tak a pokojne ho môže používať aj mužská časť domácnosti. Plusom je prírodné zloženie.

Plusy:
  • Pekne tvarovaný obal
  • Obal s pumpičkou
  • Celkom pekná vôňa
  • Redšie, ale nerozteká sa
  • Ľahko sa rozotiera, rýchlo sa vsiakne do pokožky bez lepkavého a mastného pocitu
  • Pokožku vyživuje, hydratuje, zjemňuje a omladzuje
Mínusy:
  • Nenašla som
Mliečko kúpite v eshope Weledy za 18,29 eur.


Máte radi vôňu granátového jablka?

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. produkt vyzerá super, ja milujem vôňu granátového jablka ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V ponuke tejto rady sú veľmi zaujímavé produkty :) Ešte nejaký skúsim, aby som vedela, ako voňajú ostatné :)

      Odstrániť
  2. Miluji granátové jablka a jejich vůni! Už jsem se na produkt jednou koukala, ale nakonec jsem odolala. :)

    Lifestyle and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To musí voňať nádherne. Mňa táto sada s granatovým jablkom veľmi zaujíma a rada by som vyskúšala niektorý z produktov. Taktiež raz určite vyskúšam aj nejakú toaletku od Weledy. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie toaletky sa mi veľmi páčia, tiež časom nejakú kúpim :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe