Čierna nikdy nie je nudná!

14:09

Do predajní Pupa Milano chodím rada. Sú to malé predajne plné farebných kúskov. Bohatá ponuka dekoratívnej kozmetiky je veľkým lákadlom a nezaostáva za ňou ani pleťová alebo telová.Potrebovala som si  dať nejakú malú odmenu za zlý deň a rozhodla som sa skúsiť gélový lak na nechty. Tie klasické farebné som už doma mala, tento bol pre mňa novinka. Siahla som po úplne čierno čiernom laku. Nie preto, že by ma lákala temnota. Ale krásne na ňom vynikajú trblietky, biele pečiatky alebo nálepky, ktoré som dostala k sviatku v hojnom počte. 

Pupa Milano Lak na nechty

čierny lak na nechty Pupa Milano

 Lak na nechty

čierny lak na nechty


Gélový lak na nechty Pupa Milano

Lakomaniak ako ja sa v Pupe stratí medzi desiatkami až stovkami farieb. Neskutočné odtiene doslova lákajú a v čase výpredajov ich môžete kúpiť za super ceny. Už dlhšie premýšľam nad kúpou niekoľkých ružových a červených lakov, tak nabudúce im už asi neodolám :) Lak má 5 ml, je menší, skladný a pekný. Taký okrúhly, čo sa týka vrchnáku i flakónu. Štetec má vynikajúci tvar. Je širší a perfektne sa s ním lakuje. Obsahuje 440 štetín, ktoré naberú dostatok laku a rovnomerne ho nanášajú na necht. Niekedy mi postačujú tri ťahy, aby bol dôkladne zafarbený. Aplikácia je rýchla, jednoduchá a efekt vynikajúci.

Lak je dobre pigmentovaný už v prvej vrstve výborne farbí. Myslím si, že pri tých bledších farbách by jedna nestačila, ale pri tejto čiernej postačuje. Rýchlo schne a schne pekne, bez bubliniek. Čo je na ňom skvelé? Výsledný efekt. Má sklovitý efekt, krásne sa leskne a je úplne hladký. Čo sa odlakovania týka, nie sú s ním žiadne problémy, ide to rýchlo a ľahko. Nefarbí ani nechty, čo oceňujem, lebo zbaviť lak zafarbenia nie je vôbec jednoduché. Lak sľubuje dlhú trvácnosť. No, to je asi jediný bod, o ktorom by sa dalo polemizovať. Lak mi vydrží zhruba tri  - štyri dni. Neodlupuje sa celý, postupne mizne z končekov nechtov. Vtedy stačí len pretrieť necht, ale časom puká a už nie je taký pekný. Neberiem to ako mínus, výdrž laku ovplyvňuje veľa faktorov, takže aj tri dni sú obstojné.

Predĺžiť sa to dá podkladovým lakom, prípadne trblietkami, ktoré občas nanesiem na vrch. Lak sa mi páči, preto, ako som už spomenula, časom svoju zbierku rozšírim. Spomínam si, ako mi jedna moja kolegyňa, mama 18 ročnej dcéry povedala, že by ju dorazila, keby ju zbadá s čiernymi nechtami. Že tak chodia tí šialení dédmetálisti (jej slovo, no nezaľúb sa doň).  Usmiala som sa a spoza stola jej ukázala moje dlhé čierne nechty. Mala som na nich červené srdiečko, nálepku a vyzerala to úplne božsky. Zahľadela sa na mňa, asi či aj ja nie som šialená dédmetálistka a pokračovala v práci :)

Čierna je pre mňa symbol elegancie a na nechtoch môže vyzerať krásne. Ako som spomenula, ak by aj omrzela, vyniknú na nej farebné alebo iba čisto biele nálepky, strieborné trblietky a dá sa vyhrať s mnohými detailami. Bez neupravených nechtov z domu nevyjdem, radšej idem spať o hodinu neskôr, len aby mi lak pekne uschol a vynikol. Pupa mi dáva možnosť vybrať si z veľkého množstva kvalitných lakov na nechty. V najbližších dňoch sa chystám kúpiť si pár drobností z môjho wishlistu a asi zalovím aj medzi lakmi :) Jeden dva hore dole, no nie?

Plusy:
  • pekný obal
  • veľa veľa farieb
  • šikovný štetec
  • rýchloschnúci
  • dobre pigmentovaný
  • krásny lesk, hladké nechty
  • dobre sa odlakuje, nefarbí
  • výdrž je okolo 3-4 dni, dá sa to predĺžiť
Mínusy:
  • nenašla som
Bežná cena laku je 5,40 eur, nájdete ho v predajniach Pupa Milano.

Aká je vaša skúsenosť s Pupa lakmi? :)

You Might Also Like

4 Vaše komentáre

  1. Já dávám přednost barevným lakům :) i když měla jsem chvíle, kdy jsem měla černé nehty, ale to jsem ještě nosila gelové a prsteníček jsem doplnila o stříbrné třpytky :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Chcelo by to foto s tymi srdieckami, isto to bolo krasne :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemám ich odfotené, ale ak by som si ich urobila zasa, odfotím a doplním ich sem :)

      Odstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe