Taký nezvyčajný flakón

10:51

Mojím prvým skutočne kvalitným a drahým parfumom je Light Blue. Suverénne sa stal najviac kupovaným kúskom, aj keď možno ho teraz ohrozí La vie est belle. Na vysokej som si parfémy vyberala veľmi starostlivo. Môj rozpočet bol značne obmedzený a tak som investovala len do vecí, ktoré som si starostlivo ovoňala a vyskúšala. Rokmi sa situácia trochu zmenila. Občas nakúpim spontánne. Lebo sa mi páči flakón alebo popis vône. Vzorky k nákupu, ktoré občas dostanem, mi tiež neraz uľahčia rozhodnutie. Zatiaľ sa nepovažujem za experta vo svete parfémov, ale pár som si ich za posledný rok kúpila. Mám rada rozmanitosť a moje parfémy sú na leto, na zimu, na špeciálne príležitosti i každý deň. Dnes by som vám rada ukázala vôňu, ktorá si ma získala svojim obalom. A viete prečo? Lebo mi pripomenula jeden z mojich obľúbených filmov. 

Police To Be Rose Blossom


Police To Be Rose Blossom zloženie

parfumovaná voda pre ženy

Parfumovaná voda Police To Be Rose Blossom

Talianska značka Police

Je to ten božský okamih, keď si Sylvester Stallone nastokne na prst svoj prsteň pre šťastie a vyráža na lov. Lov nepriateľov a zločincov. Spolu s partiou po zuby ozbrojených kamarátov, ktorí sa neboja bojovať s každým, kto sa im postaví do cesty. Reč je o filme Expendables, ktorý zbožňujem a púšťam si ho, keď mám depku alebo zlú náladu. Milujem akčné filmy, môžem ich pozerať dookola a stále ich nebudem mať plné zuby. V sérii o akčných hrdinoch filmov 80 a 90-tych rokov má Sly krásny prsteň s lebkou. Zháňala som ho aj na internete, ale nikde som nenašla taký, ktorý by sa mi páčil alebo by vyhovoval môjmu rozpočtu. Keď som ale zbadala Police To Be Rose Blossom, okamžite som si naň spomenula.  A tak, ako môj hrdina so samopalom nosí prsteň, ja mm na poličke parfum :)

Talianska značka Police sa vyznačuje naozaj nevšednými flakónmi, ktoré zaujmú na prvý pohľad. Či už sa jedná o motív lebky alebo sokola (teda, myslím, že je to sokol). Sú pútavé a nedajú  sa prehliadnuť. Priznám sa, pred mesiacmi som o nich ešte nevedela a o to viac sa mi zapáčili. Tento flakón sa nesie v modro fialových tónoch a nemá vrchnáčik. Má len poistku, ktorá je ozdobená čiernou kvetinkou. Neprekáža mi to, pretože je veľký a ťažší, takže v kabelke ho so sebou nenosím. Vybrať si môžete z niekoľkých veľkostí - 40, 75 a 125 ml. Vzala som si ten najväčší, lebo cenovo je najvýhodnejší a menšie si kupujem zriedka. To sú skôr tie kabelkové :)

To Be Rose Blossom je parfumovaná voda. Tvorí ju:
Hlava - hruška, mandarínkovo-pomarančová aróma
Srdce - gardénia, heliotrop, jazmín sambac, sladké drievko
Základ - ambra, céder, pačuli, pižmo, vanilka
Druh vône - cyprusová, kvetinová

V tejto vôni mi najviac vonia vanilka. Keď pominú ovocné tóny a zahalí ma zmes kvetov, vynorí sa vanilka a hrejivé tóny drevín, vanilky a ambry. Prvé momenty sú trochu ťažké a vážne premýšľam nad tým, čím si ma získala, keď som si ju chcela kúpiť. Je silná a výrazná. Po chvíli sa ale celkom zmení. Táto vanilková maškrta je u mňa na zimu a jeseň. Keď začne byť teplejšie, zdá sa mi ťažšia. Vďaka tomuto kúsku sa chcem pozrieť aj na ďalšie parfumované vody. Nielen pre vône, ale aj výdrž. Pretože toto je jeden z tých kúskov, ktoé dokážu voňať celý deň. Uvedomujem si ju pri pohybe, cítiť ju vo vlasoch, aj na oblečení. Hodnotenie parfému je pre mňa jedna z najťažších vecí, pretože každému z nás vonia niečo celkom iné. No rozhodne viem posúdiť, ktorá vôňa za to celkovo stojí a ktorá nie. Táto nesklame. A vyberiete si nielen skvostný parfum, ale aj štýlový doplnok. Vyberú si ženy aj muži. Navyše, je to skvelý tip na darček. 

Plusy:
  • niekoľko veľkostí flakóna
  • krásne balenie, lebka je obľúbený motív na tetovanie
  • veľmi dobrá výdrž
  • silná a intenzívna vôňa, ja ju obľubujem skôr na zimu
  • nemá vrchnáčik, ale peknú ozdobu na poistke
Mínusy:
  • nenašla som
Skvostný kúsok nájdete na Notino.

Mali ste už niektorú vôňu od Police? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Ten flakon je krásný a vůně musí být super!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa mi veľmi páči :) Preto chcem aj ďalšie vône od Police časom :)

      Odstrániť
  2. Oj, mám ráda výrazné flakóny, ale tohle se mi asi nelíbí.. :( a už z toho důvodu mě i produkt nechává chladnou.. :(

    TO BYL MŮJ BŘEZEN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa to veľmi páči :) Každý mi ho doma zatiaľ pochválil :)

      Odstrániť
  3. Woow, tak to vidím prvně :) a musím říct, že flakonek je fakt skvělý!!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe