Už ani fľak! Vďaka Denkmit

18:18

Oblečenie si vždy kupujem s veľkou radosťou. Móda ma zaujíma a rada sa nechám inšpirovať tým, ako sa dajú rôzne kúsky kombinovať a využívať. Oblečenie vyhadzujem len vtedy, ak je príliš zničené alebo mi je príliš malé a vyhliadky, že sa doň vojdem, v nedohľadne. Snažím sa oň starať, aby dlho vydržalo pekné a praním sa príliš nezničilo. Predsa, dnešné materiály vydržia podstatne menej a len málokedy prežijú viac sezón. Občas sa aj mne stane, že oblečenie ozdobí nejaký fľak. Na kamarátovej svadbe mi biele sako poliali červeným víno. Pri páde na trávnik ostali zelené fľaky na džínsoch. Kvapka pleťového oleja alebo žltý golier sú tiež len kvapkou v mori fľakov, ktoré sa objavia a nedajú sa len tak ľahko oprať. Na radu kamarátky som sa vydala do DM drogérie kúpiť žlčové mydlo. Spomínala mi značku Denkmit, ktorú nájdete tiež len v DM-ke. 

Denkmit

Denkmit Tekuté žlčové mydlo na fľaky

Tekuté žlčové mydlo na fľaky

 odstraňovač fľakov

Denkmit Tekuté žlčové mydlo na fľaky

Naraz som si kúpila tekuté aj tuhé žlčové mydlo. Jednak preto, lebo sú za super cenu a bola som zvedavá, či sú rovnako účinné alebo nie. Môj ocino ich na biele pracovné tričká a košele minie dosť a už len kvôli nemu som rada, že som sa odhodlala na nákup.

Tekuté žlčové mydlo na fľaky je v bielej plastovej tube. Zakončená je akoby kefkou, ktorou môžete mydlo rozotrieť po fľaku. Potom ho stačí nechať tak päť minút pôsobiť a oprať. Výrobca uvádza, že si poradí aj s make upom, olejom a krvou. Toto všetko môžem potvrdiť. Make up mám občas na golieroch šiat, lebo pri vyzliekaní ho zotriem. Nie vždy sa dá dobre oprať, ale s týmto mydlom to ide ľahko. Odstránil aj krvavé fľaky z domáceho oblečenia, zažltnuté fľaky z golieru či trávu. 

Nedokážem posúdiť, či si dokáže poradiť so všetkými fľakmi. Na tie, s ktorými som sa doma stretla doposiaľ, ale stačil bez problémov. Aj preto je ho už len na dne a pri najbližšej návšteve ho kupujem zasa. Aj pre ľahkosť použitia, aj pre celkom fajn vôňu, pre účinnosť a v neposlednom rade aj pre cenu. Stojí 1,79 eur, čo je oproti iným značkám paráda. 

Denkmit Tuhé žlčové mydlo na fľaky

Denkmit Tuhé žlčové mydlo na fľaky popis

 Tuhé žlčové mydlo na fľaky

Denkmit Tuhé žlčové mydlo na fľaky 

Tuhé žlčové mydlo na fľaky sa mi zdá trochu účinnejšie - silnejšie. Je pravda, že čistiť fľaky ním je o trošku pracnejšie, ale napríklad na fľaky na golieri košieľ odstraňuje na jednotku s hviezdičkou. Stojí len 79 centov, takže je to lacné a účinné riešenie problémov s fľakmi. Aj vďaka nemu sa nemusím zbaviť oblečenia, ktoré by som inak už nenosila. Striedam ho s tým tekutým a považujem ich za neskutočne dobrý vynález. 

Obe kúpite vo vašej predajni DM drogérie alebo v eshope

Aké prípravky na odstránenie fľakov používate? :)

You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. To mydlo som si kúpila nedávno takže som zvedavá. Tá DMka vie čo robí.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Má výborné značky za fajn ceny :) Vždy sa teším,keď niečo vyskúšam.

      Odstrániť
  2. Ja mám overeného pomocníka a už som ním nakazila veľa známych :D Jedná sa o NEFLEK – Smacchio Tutto odstraňovač škvrn. Každú škrvnu mi to odstránilo, dokonca kamarátke aj smolu zo stromu na legínach, čo bola už zúfala, že ich vyhodí. Za tú cenu veľká spokojnosť, kupujem ho pravidelne a vo veľkom :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To poznám, len som to ešte nemala. Podľa tvojho popisu ale asi skúsim :) Znie to super!

      Odstrániť
  3. Skús, lacná ale veľmi účinka pômocka :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe