Dermacol - Aroma Ritual Stress Relief sprchový gél hrozno & limetka

20:28

Pár týždňov dozadu som opäť zablúdila na stránku Dermacolu s úmyslom minúť poukážku, ktorú som mala. Už dávno som si túto značku obľúbila, pretože ponúka kvalitné výrobky a na niektoré nedám dopustiť: make up cover je jeden z najlepších make upov, aký som kedy mala, výrobky z rady Enja sú úžasné všetky a najnovšie som si zamilovala fixku na oči Black Sensation, ktorá je dokonalá (a práve preto si zaslúži vlastný článok, takže viac o nej nepoviem :)). V tom čase som na stránke našla aj výrobky s hroznom za skvelú cenu, predsa, bolo vinobranie. 

Dermacol - Aroma Ritual Stress Relief sprchový gél hrozno & limetka

Dermacol


Aroma Ritual Stress Relief sprchový gél hrozno & limetka


Aroma Ritual Stress Relief sprchový gél hrozno & limetka


Už pri otváraní škatule som vedela, že niečo je tam voňavé! Voňala celá krabica, voňala ružová taška, v ktorej som si našla objednané výrobky a voňalo všetko, čoho sa ten gél dotkol. Je to svieža, ľahká vôňa hrozna pretkaná vôňou limetky. Pri sprchovaní prevonia pokožku a vôňa sa v kúpeľni vznáša  vo vzduchu ešte dlho po sprchovaní. A naozaj zlepšuje náladu, pretože sa teším na každé ďalšie sprchovanie :)

Sprchový gél ešte aj pekne pení, pokožku zahalí do bohatej peny a zanechá ju hodvábne hladkú a hydratovanú. Začínam ľutovať, že som si k nemu nevzala hneď aj telový olej, pretože to by pokožka voňala ako hrozno naozaj celé hodiny :) Je balený v plastovom obale, na moje šťastie sa nič nešraubuje, vrchnáčik je k obalu pripevnený, takže my menej šikovní sa nemusíme obávať toho, že ho budeme hľadať vo vode, prípadne po celej kúpeľni :) Na týchto plastových obaloch oceňujem najmä to, že keď sú už takmer prázdne, stačí ich len rozstrihnúť a minúť tak úplne všetok sprchový gél, aby z neho nič nevyšlo navnivoč.

Sprchový gél kúpite v drogériách i v internetových obchodoch, ja som ho kúpila za 1,72 eur, bez akcie sa cena pohybuje okolo 2,29 eur.

Máte radi ovocné sprchové gély? 

You Might Also Like

10 Vaše komentáre

  1. tento mám už dlhší čas v zozname čo si planujem kupit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite neoľutuješ :) Ja si už druhý plánujem kúpiť :)

      Odstrániť
  2. Ja som si kúpila sadu telové mlieko a sprchový gél, lenže melónový :))

    OdpovedaťOdstrániť
  3. milujem ovocne sprcháče od dermacolu mam ciernu visnu, a belgicku cokoládu, a ked som sla pre kokosovy už nemali....vzhladom k tomu ze v Lidli mali cenu 1,49? jak zadarmo

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe