ELF - Studio Priezračná kontúrovacia ceruzka na pery

12:11

Neviem ako vy, ale ja stále zháňam nejaké kozmetické vychytávky, vďaka ktorým vyzerám dlho tak, ako chcem ja a nie tak, ako to zariadi moja mastná pleť, horúce či daždivé počasie a ďalšie vplyvy, ktoré neovplyvním. Podkladové bázy pod make up a pod očné tiene sú u mňa už dlho samozrejmosťou, rovnako ako fixačný sprej či transparentný púder, korektor a množstvo ďalších pomocníkov sídli na mojej poličke a siahnem po nich pri každom líčení. Nedávno som objavila aj priezračnú ceruzku na pery, ktorú som si zo zvedavosti objednala. A dnes ju mám už takmer minutú a čaká ma druhá, ktorú som si kúpila o pár mesiacov neskôr.

Ceruzka má 1,95 g



Je vysúvateľná

O ceruzke si môžete prečítať:

     "Táto kontúrovacia ceruzka je ideálnym riešením pre dámy, ktoré nemajú rady rozpíjanie sa rúžu, ale ani nápadné farebné kontúrky.
Vyplní drobné vrásky a jemné linky okolo pier, čím vytvorí neviditeľnú bariéru, ktorá nedovolí rúžu alebo lesku rozmazať sa.
Môžete ju pokojne použiť s akýmkoľvek prípravkom na pery."

Dlho som si kupovala farebné kontúrovacie ceruzky, ale keď som si nazbierala rúže všetkých možných odtieňov, ružové a hnedé mi už boli viacmenej na nič, lebo nijako nesedeli k farbám rúžu. Tak mi zapadajú na poličke prachom, lebo už dávno som si na ne nespomenula. No, dávno. Odkedy mám túto ceruzku :)
Ceruzka je v čiernom obale, je vysúvacia. Nemá nejakú vôňu, alebo si ju asi nikdy neuvedomujem. Je biela, ale keď ju nanesiete na pery, nevidno ju. Najskôr som ju používala tak, ako je uvedené v popise výrobku. Jednoducho som si ceruzkou prešla po okrajoch pier a naniesla som si rúž alebo lesk. Naozaj, nerozpíjali sa, držali len na perách a nemusela som sa báť fľakov okolo pier. Bola som maximálne spokojná. Raz som sa strašne ponáhľala a keďže som typ, čo  neupravený z domu nevyjde, samozrejme, musela som si ešte popri iných činnostiach naniesť aj rúž. A kontúrovaciu ceruzku som si v zhone naniesla na celé pery. Aké bolo moje milé prekvapenie! Ceruzka pery akoby vyhladila a keď som na ne naniesla rúž, vydržal oveľa dlhšie, nerozpíjal sa a nezanechával fliačiky na perách, keď som jedla, pila a rúž pomaly uschol. Odvtedy, pred každým maľovaním, použijem na  celé pery ceruzku a až potom nanášam lesk alebo rúž.

Plusy:
  • malé, praktické balenie
  • ceruzka sa vysúva, nemusí sa strúhať
  • po otvorení dlho vydrží, neschne
  • po jej použití sa rúž nerozpíja a vydrží dlhšie
Mínusy:
  • keď som sa nad tým zamyslela a hľadala som, čo by mi na ceruzke nevyhovovalo, nenašla som asi nič. Ja som s ňou spokojná veľmi, o čom svedčí skutočnosť, že jednu mám už takmer minutú a druhú, novú, nachystanú v kúpeľni
Priezračnú kontúrovaciu ceruzku kúpite na http://www.elf-kozmetika.eu/sk, jej cena je 4,5, ale treba sledovať stránku, či sa neobjaví nejaká zaujímavá akcia :)

Používate kontúrovacie ceruzky? 


You Might Also Like

6 Vaše komentáre

  1. Wau, tak toto je zaujímavé. Dosť ma ceruzka zaujala, no bojím sa jej zloženia … ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Našla som :)
      Mineral oil Polymethyl Methacrylate Polyethylene Aluminum Starch Octenyl Succinate Euphorbia Cerifera Wax (Candelilla) Microcrystalline Wax Phenyl Trimethicone Silica Tribehenin Phenoxyethanol Propylparaben

      Odstrániť
  2. tak toto ma maximálne prekvapilo.. nikdy som o ničom podobnom nepočula :-o , znie to vážne super :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Navnadila si ma, práve som si ju objednala :)

    OdpovedaťOdstrániť

Veľmi pekne ďakujem za všetky Vaše komentáre :) Chcem Vás poprosiť, aby ste mi do komentárov nevkladali odkazy na Giveaway. Ďakujem :)

Subscribe